Informácie o serveri
Čítať tému
Vizitka kony543
|
|
kony543 |
Pridané 18.08.2014 02:16
|
![]() ![]() Príspevkov: 4
Založený: 18.08.14
|
Váš nick na serveru: kony543 Odehrané hodiny na serveru: +- 6 hodin Váš bankovní obnos: 200,000 Nasbíráno marihuany: 0g Vlastním dům číslo: Žádný Vlastním hotel číslo: Žádný Momentálně jsem šéfem/členem gangu: všechny mám stejně rád ![]() Můj nejoblíbenější příkaz serveru: nemám ![]() Můj nejoblíbenější event serveru : Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Asi žádný ![]() Mé oblíbené vozidlo: Turismo Má oblíbená práce na serveru:, Taxikář Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): Asi dal bych za 2 jsou v AT taky i nějaké neshody tak proto Vaše webové informace Váš nick na webu: kony543 Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): 0 Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): 0 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: žádný (zatím) Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: žádné Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): Vaše osobní stránka Jméno:Kuba Příjmení: ![]() Datum narození: 7.12.1998 Věk:15 Kontakty: Ústecký kraj,Žatec Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Hodně ![]() Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Svobodný Zaměstnání : Student Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Základní, Jazyky: Čeština, angličtina, Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno):nemám Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno):, v bytě S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S rodiči Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Nic ![]() Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): Informace Vaší povahy Povaha: Melancholik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert, introvert, jiná. Moje povaha: Aktivní, bavící, charakterní, klidný, pečlivý, plánující, podporující, poslušný, pozitivní, přátelský, přesvědčivý, přirozený, spolehlivý, , ,, upřímný, urovnávací, , veselý. ![]() Informace o Vaší postavě Výška:185cm Hmotnost:70kg Postava: Hubená, Barva očí:Hnědá Barva vlasů:Hnědá Brýle: Nepotřebuji Na těle mám Zatím nic ![]() Vousy: Vousy oholené Fotografie (ukažte se nám): Závislosti Kouření: Přestávám,občas Alkohol: Přestávám s Mírou Sex: ano Závislosti: superparba.eu, Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Zajímám se o Auta ![]() Sport: Fotball Literatura (zde uvedete žánr): žádný Hudba (zde uvedete žánr): Hip-hop,Rap,DNB,Dubstep,Elektro,House,tekno atd .. Zvíře: Pes (Staford) Můj styl Moje motto: Ohýbej stromek dokud je mladý Moje webová stránka: nemám Životní cíl: Letět do vesmíru ![]() Co nesnáším: nesnáším rasisty .. Co miluji: Svojí rodinu a kamarády Oblíbená muzika: Hip-Hop ![]() Oblíbené jídlo: Amrické Brambory,Smažený Sýr Oblíbené pití: Coca-Cola Oblíbený film: 21 jump street Oblíbená kniha: Tajemství Gobelínu Oblíbené oblečení:nosím skoro všechno .. ![]() Oblíbená barva: Modrá,Červená,Fialová ![]() |
|
|
Geroj |
Pridané 18.08.2014 02:46
|
![]() ![]() Príspevkov: 1653
Založený: 03.01.13
|
No boooooože no... ty si pripad ach jaj lol OMG OMG no zastrelte ma radšej looooool vizitku odporučam zmazať a napisať ju znova o mesiac ![]() |
|
|
RiX |
Pridané 18.08.2014 05:34
|
![]() ![]() Príspevkov: 372
Založený: 15.11.12
|
Gerojku nebuď tak tvrdej ![]() ![]() mimochodem Citácia Momentálně jsem šéfem/členem gangu: to je nějakej novej gang? ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasov💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasov🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasov📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasov🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasov😍Líbí se mi vše!