Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Predator
Predator
Nick na serveru: Predator

Odehrané hodiny na serveru: 1400+

Bankovní obnos: střídavě oblačno, aktuálně 75+ milionů peněz.

Marihuana:Nula jak cyp

Vlastním dům číslo: 1000

Vlastním hotel číslo: pokoj x v Quebrados

Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Gangy neřešim, stojím opodál a sbírám pytliky. :D

Můj oblíbený administrátor: Nemůžu vás vyjmenovat všechny ale Xena, Tress, Kikush, wlcacek, Hrbáč :D, Rulííček, Tumik, BonG, Carter_, Luki... Jste fajn.

Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill

Můj nejoblíbenější event serveru: Jak kdy,ale vítězí závody před dm

Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Závody Tumik made

Mé oblíbené vozidlo: Turismo, Infernus, Bullet, Blade, NRG-500 a Phoenix

Má oblíbená práce na serveru: Mechanik a pilot.

Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 1-

Vaše osobní stránka

Jméno: Jaromír

Datum narození: 6.6.1976

Věk: 38 *!*

Kontakty: kdo si je zaslouží tak je má

Královehradecký kraj

Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: do pěti, pravý kamarád je vzácnost

Stav: Svobodný vdovec, jinak to nazvat nelze

Zaměstnání: Zaměstnanec, obsluha digitální velkoplošné tiskárny

Vzdělání: Vyučen

Jazyky: Čeština, Angličtina, Slovenština, Polština, Ruština

Děti: Nemám, chci mít.

Bydlím v bytě.

Sexuální orientace: Heterosexuál, občas asexuál. I muži mají své dny. :D

Povaha

Povaha: Sangvinik

Pohled na svět: Optimista

Otevřenost: Jak kdy, někdy introvert, jindy extrovert,převládá spíše to druhé.[/color]

Moje povaha: Aktivní, bavící, bezstarostná, diplomatická, charakterní, klidná, naslouchavá, obětavá, pečlivá, plánující, podporující, pořádná, pozitivní, přátelská, přesvědčivá, přirozená, romantická, spolehlivá, taktní, ulítlá, upřímná, urovnávací, věrná, veselá, vypravěčská... Občas ale žeru malý děti tak bacha na mě. :D

Informace o Vaší postavě

Výška: 185

Hmotnost: 100

Postava: Vypracovaná

Barva očí: Modrá

Barva vlasů: Dohola

Brýle: Nepotřebuji

Na těle mám: Tetování

Vousy: Strniště

Fotografie strejdy:
img.tpx.cz/uploads/nnnnn.jpg

Závislosti

Kouření: Kouřím vždy a všude,kde to nejde tak to jistí vaping

Alkohol: Jedno pivko měsíčně v průměru

Sex: Když se mi chce, třeba letos se mi ještě nechtělo :D

Závislosti: Auta a jejich opravy, chatování, dobré jídlo, internet, hudba, filmy, pc hry atd.

Vaše zájmy a co máte doma

Zájmy: vozy BMW, jeden starý kousek si doma stavím

Sport: ležing

Literatura (zde uvedete žánr): Sci-fi, technická, odborná

Hudba (zde uvedete žánr): Trance, Rap, Metal

Zvíře: nemám,brzy fenka od slečny

Můj styl

Moje motto: Co ti není rovno, po tom je ti ...

Moje webová stránka: -

Životní cíl: přežít :D a dostavět BMW

Co nesnáším: Aroganci, protekční fracky, lež, nespolehlivost.

Co miluji: Noc plnou hvězd, večer ve dvou, pohodu

Oblíbená muzika: viz výše

Oblíbené jídlo: Svíčková na smetaně, řízky, bramborový salát...

Oblíbené pití: Voda,kafe

Oblíbený film: Den poté a asi 100000 dalších

Oblíbená kniha: Tešnovská přehrada

Oblíbené oblečení: modré tepláky s kapsou na zadku a rádiovka :D

Oblíbená barva: modrá
Upravil Predator dňa 30.10.2014 20:33
xenon
Riadny fešáák :D :D Mimo äale nie.. mohol si tam hodiť zopár farieb bola by tá vizitka krajšia ale ako hráč si v pohode problém s tebou neni.. Smile
Zrušený účet
*11* Já jsem mojemu taťkovi ubrala. :D Můj taťka se narodil 10.6.1976 o 4 dny po tobě, to je zajímavé potkat ve hře stejně starého člověka, jako je jeho taťka. *11* :D Nemá to být jako urážka, aby jsi si to tak nevzal.
Jako hráč problémy neděláš a rozum určitě máš. Vizitka by mohla být barevnější, ale co, až bude čas, tak ji doděláš. jazyk To je mi líto, že jsi vdovec. To jsem nechtěl
Upravil Zrušený účet dňa 17.08.2014 00:30
Predator
Kikush: Život prostě tyhle věci přináší a svým způsobem tyhle zlý zkušenosti formují osobnost takže i tohle v konečným důsledku bylo k něčemu dobré. Asi jsem tu ledovou sprchu potřeboval abych si přerovnal hodnoty. A opravdu neboj, nejsem urážlivka, jsem prostě stará páka co trpí na zastydlou pubertu takže myslím že věk je jen číslo. A na ty roky se necítím *Hraju* i když jsem pro vás už mrtvola. Provrtám tě :D :D :D

Xenon: Mííííjauuu Jsi dobrý! :D

Jinak vizitku samozřejmě ještě dokončím,je to taková syrová podoba, polotovar. :D I ty informace budu muset rozšířit a dát jim hlavu a patu a trochu to upravit i vizuálně. Palec nahoru Díky lidičkové Kamarádi
SmouKy_
Citácia
Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Gangy jsou pro děcka

Tohle mě jako docela dostalo :D Pochybuju že jsi to nějak zkoušel s gangama.
Jinak vizitku jsi mohl udělat barevně atd.
I když máš 1300hodin tak jsem te na serveru viděl maximálně párkrát v noci.
Predator
Někoho baví řešit kraviny jako jsou nějaký gang závody a podobně, někdo ani neumí nic jinýho než jezdit a po mapě a killovat každýho koho potká a někdo se zase baví tím že celý dny co na serveru je plní mise ve firmě a vydělává boby. Někdo kšeftuje,někdo postává na warpech... Každý si dělá co mu jde nebo co ho baví a mě nevyjímaje. Gangy mě opravdu nebaví,spíše mě jejich členové obtěžují když jen jsem u svého domu a na nikoho neútočím a přesto jsem terčem. A že jsi mě tam neviděl neznamená že tam denně nejsem,spíš je vyjímkou že mě tam zahlédneš v noci protože chodím do práce. :D Ale jak říkám... když tě baví gangy tak se jim věnuj, když se najdeš jako policajt nebo rybář tak se věnuj tomu. Sto lidí sto chutí. Pivo Gang zkušenosti mám opravdu jen v tom že jsem si odjezdil svoje a prošel nutné DM za Grove když jsem dělal levely a jinak si tahám auta na pumpu nebo lítám mise za pilota. I to může být důvodem proč mě moc nevídáš, když makám tak nic nepíšu do chatu a vlastně jako kdybych tam nebyl. Peckaaaa

Ještě edit: úpravy vizitky samozřejmě provedu a rozšířím ji, zatím jsem jen hodil do placu základní data. ;)
Upravil Predator dňa 17.08.2014 08:26
andyyzz
Padej do domova důchodců, dědku. :D Nejstarší hráč SP. Palec nahoru A gratuluji k přijetí do AT.
Koval
Dlho v AT nevydržíš. Znášať tú demenciu na servery chce individuálny tréning na sebaovládanie. Ale na druhú stranu aspoň to vypadá na nejaký nový kvalitný prírastok do admin tímu.

Držím palce snáď ma príjemne prekvapíš.
Upravil Koval dňa 19.08.2014 22:41
DjShOckis
hezky máš rád stejný jídlo co já :D Vizitka mohla být trošku vybarvená ale co :D
[Gratuluji k přijeti do AT.
RuliiKkO
Zdravím tě , Jaromíre. My se moc neznáme ale časem věřím že poznáme. Vidím že si začal před rokem čí tak nějak v 2013 , to já už v 2012 a ještě sem tě neviděl To jsem nechtěl Vidím že jsi asi nejstarši hráč SP a já starší lidi respektuji. Hi Gratuluji ti k postu Moderátora , a stávaš se mojím kolegou :D Doufám že si někdy pokecáme .. Vypadáš na rozumného a klidného člověka , taky zábavného jak čtu ty zprávy v SB :D Vizitka je pěkná Smile

S Pozdravem, Rulíčék. Kráva

Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Predator
:D Nejsem nejstarší fakt, docela byste koukali co nás starých strejců je. :D A díky moc, budu se snažit to dělat tak aby to maximálně šlapalo. Smile A věk je výhoda, zkušeností mám dost a díky nim jsem i dost nad věcí takže myslím že na nespravedlnost si nikdo stěžovat nebude moct. Teď už jen aby šel brzy server a mohl jsem se začít učit nové věci :D Pivo
Predator
Citácia
RuliiCeKo_OCze napsal:

Zdravím tě , Jaromíre. My se moc neznáme ale časem věřím že poznáme. Vidím že si začal před rokem čí tak nějak v 2013 , to já už v 2012 a ještě sem tě neviděl To jsem nechtěl Vidím že jsi asi nejstarši hráč SP a já starší lidi respektuji. Hi Gratuluji ti k postu Moderátora , a stávaš se mojím kolegou :D Doufám že si někdy pokecáme .. Vypadáš na rozumného a klidného člověka , taky zábavného jak čtu ty zprávy v SB :D Vizitka je pěkná Smile

S Pozdravem, Rulíčék. Kráva

Ahooooj, díky moc a taky gratuluji pane kolego :DPivo Určitě pokecáme, já se bavím rád o všem možném a věk... no nikdo nemládneme,ale zastyddlá puberta zůstává. :D :D :D
Yamatino108
My sa docela poznáme Smile.Gratulujem k postu.Ale fakt som si nemyslel,že ti je až 38 čumím.SOm ti tipoval 30ročkov Sad :D.Ale vek je iba číslo Smile.
Predator
Všem děkuji za gratulace, pokud jde o zmíněnou demenci... tohle je všude, dělal jsem před lety admina na atlas chatu než ho pak zrušili a tam to bylo totéž. Naučilo mě to odstupu a nadhledu a hlavně... jedním uchem tam a druhým ven, poslechnu si nadávky,utřídím si je a pokud má dotyčný pravdu tak to řeším,pokud jen prudí tak dostane po zásluze. Smile Nějak to dopadne. :D
Predator
Citácia
Yamatino108 napsal:

My sa docela poznáme Smile.Gratulujem k postu.Ale fakt som si nemyslel,že ti je až 38 čumím.SOm ti tipoval 30ročkov Sad :D.Ale vek je iba číslo Smile.

:D tak tak, o věku to není, s ním přichází sice životní zkušenosti ale taky stařecká demence :D Tou doufám zatím netrpím. :D
Ruda
Kvalitní plešina, sice sem tě ještě nějak nezaregistroval ale týpek s tak cool vlasama nemůže bejt špatnej. :-D
Predator
:D :D :D :D :D joooooooo, správněěě :D
HrBeeeC
Teď nevím, jestli mám ze slušnosti vykat. Smile No což, jak jsem četl, nejsi urážlivka, tak se do toho pustím.

Na serveru jsem tě párkrát potkal, nevím jestli si jsi toho vědom. V každém případě, rád bych se seznámil. Životem ostřílený člověk v této hře, to je fajn. V každém případě, budu rád, když někdy budu mít tu čest.
Koneckonců, jak psal kolega Rulí, do postu moderátora jsem spadl s Vámi a jsem za to nesmírně rád. Můžeme si tak jako začátečníci v AT vypomáhat, poradit si. Záleží na tobě Smile

HrBeeeC
Predator
Jasně že jsem tě zaregistroval a jako kolegové si pomáhat budeme,musíme táhnout za jeden provaz. Urážlivka jsem jen v jednom případě a to se SP netýká, jak mě naprdne baba tak trucuju a ukončuju vztah. :D :D Kdo je potřebuje žejo. :D Jinak vykání opravdu nevyžaduju, jsem pořád stejně prdlej jako v 17ti,jen už vypadám poněkud sešle a vyžile. :D Však se na serveru potkáme. Hulala*Zatancujem*
Fellaz
Fakt se mi zdá jako v pohodě týpek, snad Tě to adminování nezmění. :D
Tím myslím že mi budeš posílat prachy z rozpočtu, opravovat auto kdy já budu chtít a tankovat. :D :D :D
Hodně zdaru.
:D :D :D
[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6e/Accouplement_col_vert.JPG[/img]
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasov
13%