Informácie o serveri
Čítať tému
Predator
|
|
Predator |
Pridané 16.08.2014 23:54
|
![]() ![]() Príspevkov: 309
Založený: 15.07.13
|
Nick na serveru: Predator Odehrané hodiny na serveru: 1400+ Bankovní obnos: střídavě oblačno, aktuálně 75+ milionů peněz. Marihuana:Nula jak cyp Vlastním dům číslo: 1000 Vlastním hotel číslo: pokoj x v Quebrados Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Gangy neřešim, stojím opodál a sbírám pytliky. ![]() Můj oblíbený administrátor: Nemůžu vás vyjmenovat všechny ale Xena, Tress, Kikush, wlcacek, Hrbáč ![]() Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill Můj nejoblíbenější event serveru: Jak kdy,ale vítězí závody před dm Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Závody Tumik made Mé oblíbené vozidlo: Turismo, Infernus, Bullet, Blade, NRG-500 a Phoenix Má oblíbená práce na serveru: Mechanik a pilot. Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 1- Vaše osobní stránka Jméno: Jaromír Datum narození: 6.6.1976 Věk: 38 *!* Kontakty: kdo si je zaslouží tak je má Královehradecký kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: do pěti, pravý kamarád je vzácnost Stav: Svobodný vdovec, jinak to nazvat nelze Zaměstnání: Zaměstnanec, obsluha digitální velkoplošné tiskárny Vzdělání: Vyučen Jazyky: Čeština, Angličtina, Slovenština, Polština, Ruština Děti: Nemám, chci mít. Bydlím v bytě. Sexuální orientace: Heterosexuál, občas asexuál. I muži mají své dny. ![]() Povaha Povaha: Sangvinik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Jak kdy, někdy introvert, jindy extrovert,převládá spíše to druhé.[/color] Moje povaha: Aktivní, bavící, bezstarostná, diplomatická, charakterní, klidná, naslouchavá, obětavá, pečlivá, plánující, podporující, pořádná, pozitivní, přátelská, přesvědčivá, přirozená, romantická, spolehlivá, taktní, ulítlá, upřímná, urovnávací, věrná, veselá, vypravěčská... Občas ale žeru malý děti tak bacha na mě. ![]() Informace o Vaší postavě Výška: 185 Hmotnost: 100 Postava: Vypracovaná Barva očí: Modrá Barva vlasů: Dohola Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: Tetování Vousy: Strniště Fotografie strejdy: ![]() Závislosti Kouření: Kouřím vždy a všude,kde to nejde tak to jistí vaping Alkohol: Jedno pivko měsíčně v průměru Sex: Když se mi chce, třeba letos se mi ještě nechtělo ![]() Závislosti: Auta a jejich opravy, chatování, dobré jídlo, internet, hudba, filmy, pc hry atd. Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: vozy BMW, jeden starý kousek si doma stavím Sport: ležing Literatura (zde uvedete žánr): Sci-fi, technická, odborná Hudba (zde uvedete žánr): Trance, Rap, Metal Zvíře: nemám,brzy fenka od slečny Můj styl Moje motto: Co ti není rovno, po tom je ti ... Moje webová stránka: - Životní cíl: přežít ![]() Co nesnáším: Aroganci, protekční fracky, lež, nespolehlivost. Co miluji: Noc plnou hvězd, večer ve dvou, pohodu Oblíbená muzika: viz výše Oblíbené jídlo: Svíčková na smetaně, řízky, bramborový salát... Oblíbené pití: Voda,kafe Oblíbený film: Den poté a asi 100000 dalších Oblíbená kniha: Tešnovská přehrada Oblíbené oblečení: modré tepláky s kapsou na zadku a rádiovka ![]() Oblíbená barva: modrá Upravil Predator dňa 30.10.2014 20:33 |
|
|
xenon |
Pridané 17.08.2014 00:11
|
![]() ![]() Príspevkov: 1108
Založený: 31.12.11
|
Riadny fešáák ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Zrušený účet |
Pridané 17.08.2014 00:25
|
![]() ![]() Príspevkov:
Založený: 01.01.70
|
*11* Já jsem mojemu taťkovi ubrala. ![]() ![]() Jako hráč problémy neděláš a rozum určitě máš. Vizitka by mohla být barevnější, ale co, až bude čas, tak ji doděláš. ![]() ![]() Upravil Zrušený účet dňa 17.08.2014 00:30 |
|
|
Predator |
Pridané 17.08.2014 03:32
|
|
Kikush: Život prostě tyhle věci přináší a svým způsobem tyhle zlý zkušenosti formují osobnost takže i tohle v konečným důsledku bylo k něčemu dobré. Asi jsem tu ledovou sprchu potřeboval abych si přerovnal hodnoty. A opravdu neboj, nejsem urážlivka, jsem prostě stará páka co trpí na zastydlou pubertu takže myslím že věk je jen číslo. A na ty roky se necítím *Hraju* i když jsem pro vás už mrtvola. ![]() ![]() ![]() ![]() Xenon: Mííííjauuu ![]() ![]() Jinak vizitku samozřejmě ještě dokončím,je to taková syrová podoba, polotovar. ![]() ![]() ![]() |
|
|
SmouKy_ |
Pridané 17.08.2014 07:39
|
![]() ![]() Príspevkov: 1592
Založený: 23.03.13
|
Citácia Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Gangy jsou pro děcka Tohle mě jako docela dostalo ![]() Jinak vizitku jsi mohl udělat barevně atd. I když máš 1300hodin tak jsem te na serveru viděl maximálně párkrát v noci. |
|
|
Predator |
Pridané 17.08.2014 08:11
|
|
Někoho baví řešit kraviny jako jsou nějaký gang závody a podobně, někdo ani neumí nic jinýho než jezdit a po mapě a killovat každýho koho potká a někdo se zase baví tím že celý dny co na serveru je plní mise ve firmě a vydělává boby. Někdo kšeftuje,někdo postává na warpech... Každý si dělá co mu jde nebo co ho baví a mě nevyjímaje. Gangy mě opravdu nebaví,spíše mě jejich členové obtěžují když jen jsem u svého domu a na nikoho neútočím a přesto jsem terčem. A že jsi mě tam neviděl neznamená že tam denně nejsem,spíš je vyjímkou že mě tam zahlédneš v noci protože chodím do práce. ![]() ![]() ![]() Ještě edit: úpravy vizitky samozřejmě provedu a rozšířím ji, zatím jsem jen hodil do placu základní data. ![]() Upravil Predator dňa 17.08.2014 08:26 |
|
|
andyyzz |
Pridané 19.08.2014 22:33
|
![]() ![]() Príspevkov: 419
Založený: 07.03.14
|
Padej do domova důchodců, dědku. ![]() ![]() |
|
|
Koval |
Pridané 19.08.2014 22:40
|
![]() ![]() Príspevkov: 99
Založený: 13.04.14
|
Dlho v AT nevydržíš. Znášať tú demenciu na servery chce individuálny tréning na sebaovládanie. Ale na druhú stranu aspoň to vypadá na nejaký nový kvalitný prírastok do admin tímu. Držím palce snáď ma príjemne prekvapíš. Upravil Koval dňa 19.08.2014 22:41 |
|
|
DjShOckis |
Pridané 19.08.2014 22:41
|
![]() ![]() Príspevkov: 501
Založený: 27.09.12
|
hezky máš rád stejný jídlo co já ![]() ![]() [Gratuluji k přijeti do AT. |
|
|
RuliiKkO |
Pridané 19.08.2014 22:42
|
![]() ![]() Príspevkov: 2530
Založený: 18.07.12
|
Zdravím tě , Jaromíre. My se moc neznáme ale časem věřím že poznáme. Vidím že si začal před rokem čí tak nějak v 2013 , to já už v 2012 a ještě sem tě neviděl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() S Pozdravem, Rulíčék. ![]() Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo.
![]() Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man. |
|
|
Predator |
Pridané 19.08.2014 22:44
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Predator |
Pridané 19.08.2014 22:47
|
|
Citácia RuliiCeKo_OCze napsal: Ahooooj, díky moc a taky gratuluji pane kolego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Yamatino108 |
Pridané 19.08.2014 22:50
|
![]() ![]() Príspevkov: 1166
Založený: 29.03.13
|
My sa docela poznáme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Predator |
Pridané 19.08.2014 22:52
|
|
Všem děkuji za gratulace, pokud jde o zmíněnou demenci... tohle je všude, dělal jsem před lety admina na atlas chatu než ho pak zrušili a tam to bylo totéž. Naučilo mě to odstupu a nadhledu a hlavně... jedním uchem tam a druhým ven, poslechnu si nadávky,utřídím si je a pokud má dotyčný pravdu tak to řeším,pokud jen prudí tak dostane po zásluze. ![]() ![]() |
|
|
Predator |
Pridané 19.08.2014 22:56
|
|
Citácia Yamatino108 napsal: ![]() ![]() ![]() |
|
|
Ruda |
Pridané 20.08.2014 00:03
|
![]() ![]() Príspevkov: 2692
Založený: 15.03.13
|
Kvalitní plešina, sice sem tě ještě nějak nezaregistroval ale týpek s tak cool vlasama nemůže bejt špatnej. :-D |
|
|
Predator |
Pridané 20.08.2014 00:41
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
HrBeeeC |
Pridané 20.08.2014 06:23
|
![]() ![]() Príspevkov: 1368
Založený: 26.04.14
|
Teď nevím, jestli mám ze slušnosti vykat. ![]() Na serveru jsem tě párkrát potkal, nevím jestli si jsi toho vědom. V každém případě, rád bych se seznámil. Životem ostřílený člověk v této hře, to je fajn. V každém případě, budu rád, když někdy budu mít tu čest. Koneckonců, jak psal kolega Rulí, do postu moderátora jsem spadl s Vámi a jsem za to nesmírně rád. Můžeme si tak jako začátečníci v AT vypomáhat, poradit si. Záleží na tobě ![]() HrBeeeC |
|
|
Predator |
Pridané 20.08.2014 06:51
|
|
Jasně že jsem tě zaregistroval a jako kolegové si pomáhat budeme,musíme táhnout za jeden provaz. Urážlivka jsem jen v jednom případě a to se SP netýká, jak mě naprdne baba tak trucuju a ukončuju vztah. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Fellaz |
Pridané 20.08.2014 10:07
|
![]() ![]() Príspevkov: 500
Založený: 27.01.14
|
Fakt se mi zdá jako v pohodě týpek, snad Tě to adminování nezmění. ![]() Tím myslím že mi budeš posílat prachy z rozpočtu, opravovat auto kdy já budu chtít a tankovat. ![]() ![]() ![]() Hodně zdaru. ![]() ![]() ![]() [img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6e/Accouplement_col_vert.JPG[/img] |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasov🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasov📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasov🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasov😍Líbí se mi vše!