Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

díííí End:)
MyReS
SWS Pixel :-( Smile
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=15321

>>S1NCE BY 2K13<<
Flo_rida
Aspoň, že si nenudil :D Jak jsem ti říkal na skypu, hodně štěstí a ať se ti daří co nejlépe. Mimochodem, někdy si byl řádný kokot :D Co někdy, většinou FU
Nicméně, ještě dodám, že tě respektuju a beru navždy za přítele, který toho pro mě dost udělal ;)
Upravil Flo_rida dňa 30.08.2014 19:35
NYPD_ONDAJEE
dobrý kolega s Admin teamu vynikajúci hráč dobrý admin, a mohol by som menovať dalej Smile pre server toho spravil mnoho žial u dnešných hráčov nedocenení o to viac však rešpektovaní v starej parte.
Diper
Hraju zde 3 dny a pochopil jsem, co vše si pro SP udělal! Je mi líto, že jsem zde nehrál už dříve před xx lety a nepoznal jsem tě více, ale i tak tě obdivuju! Doufám, že si mě ze Steamu (friend) nesmažeš a necháš si mě Smile No nic, je škoda že končíš.
Bye, bye ať se ti v životě daří co nejlépe a ještě jednou ahoj.
HeWhoMustNotBeNamed
rgn, to víš. :D
Ondajee, nápodobně. Smile Bylo mi ctí před třema a půl rokama s Tebou adminovat. Smile
Dipere, díky, neznám Tě, ani nevím, že Tě mám na steamu.

Bohužel demence hráčů a hlavně jednoho konkrétního jedince, kterého nebudu jmenovat mě a kerryho donutila udělat to, co jsme udělali.
Do Teamu už není z čeho vybírat, atd, atd.
Mějte se tu pěkně, těch pět let tady ztrávených rozhodně nelituju.
NYPD_ONDAJEE
Citácia
Pixel napsal:

rgn, to víš. :D
Ondajee, nápodobně. Smile Bylo mi ctí před třema a půl rokama s Tebou adminovat. Smile
Dipere, díky, neznám Tě, ani nevím, že Tě mám na steamu.

Bohužel demence hráčů a hlavně jednoho konkrétního jedince, kterého nebudu jmenovat mě a kerryho donutila udělat to, co jsme udělali.
Do Teamu už není z čeho vybírat, atd, atd.
Mějte se tu pěkně, těch pět let tady ztrávených rozhodně nelituju.

ale tak na webe dúfam že zostaneš Smile bola by to škoda príst o dalšieho starého člena SP úplne
HeWhoMustNotBeNamed
Čas od času se zajdu podívat, popř. kdyby byl na webu nějaký bug, tak opravím, ofc.
Ruda
Jaktože nemáš permu na serveru? :-D
Jinak celkem chápu, ty 12 y/o kidi dokážou docela slušně zrušit sebeodolnějšího člověka a i ty starší jsou někdy na pěst.
Mia_
bozk na rozlúčku [img]http://west-side.clanweb.eu/images/smiley/koureni2_.gif[/img]
img.tpx.cz/uploads/B8CD6ECB-9FCC-4F07-9342-55D4120C4048.png
_XarDas_
Od začátku, když jsem začínal, jsi byl nějaký divný..Wlka mám raději. Každopádně je konec a jsem i rád, upřímně neměl jsem Tě v lásce a s tím se musíš počítat. Nepoznám Tě v reálu, ale určitě nejsi to, co na Internetu. Allah.
DjShOckis
Vždy jsi mi dokázal pomoc i poradit, byl jsi dobrý kolega v gangu a byla s tebou sranda-(hodně velká).
Sbohem Pixle :| To jsem nechtěl
HeWhoMustNotBeNamed
Citácia
_XarDas_ napsal:

Od začátku, když jsem začínal, jsi byl nějaký divný..Wlka mám raději. Každopádně je konec a jsem i rád, upřímně neměl jsem Tě v lásce a s tím se musíš počítat. Nepoznám Tě v reálu, ale určitě nejsi to, co na Internetu. Allah.

Nápodobně. :D
Citácia
DjShOckis napsal:

Vždy jsi mi dokázal pomoc i poradit, byl jsi dobrý kolega v gangu a byla s tebou sranda-(hodně velká).
Sbohem Pixle :| To jsem nechtěl

Zdar. :D Třeba Ti to v AT výjde už. :D
Tress
to byl klid ve 4 lidech na servru Nemůžu

img.tpx.cz/uploads/sa-mp-6421111111sdffsfsdf.png
HeWhoMustNotBeNamed
Citácia
Tress napsal:

to byl klid ve 4 lidech na servru Nemůžu

img.tpx.cz/uploads/sa-mp-6421111111sdffsfsdf.png

:D:D:D Ten screen jsem si uložil, jestli Ti to nevaídf. :D
thomas23
Tak, a máš klid co Pixel? :D KeRRy včera posílal screeny jak jste dováděli. jazyk :D
_CR7_
Super týpek ;)
HeWhoMustNotBeNamed
CR7 = neznám, ale díky. :D
Citácia
thomas23 napsal:

Tak, a máš klid co Pixel? :D KeRRy včera posílal screeny jak jste dováděli. jazyk :D

Bohužel. :D Jediná možnost, jak zamezit návratu třeba po půl roce. :D Důvodů je i tak víc. :D
HeWhoMustNotBeNamed
Díky, nápodobně.
V týmu se už neuvidíme, proto jsem to taky udělal, aby mě už ATomas nenabral zpátky. Smile
thomas23
Citácia
Pixel napsal:

CR7 = neznám, ale díky. :D
Citácia
thomas23 napsal:

Bohužel. :D Jediná možnost, jak zamezit návratu třeba po půl roce. :D Důvodů je i tak víc. :D

Já to znám, když jsem se chystal k odchodu taky mě to napadlo udělat, ale pak jsem si to rozmyslel. Ještě by jste měli kvůli mě práci na víc... Stačí že ji dělají děti. :D
Baseball
Byl jsi dobrý admin, ale byla by nuda to skončit normálně že ? *koukam* :D Jinak hezká vizitka
Upravil Baseball dňa 14.09.2014 14:10
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasov
20%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasov