Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Vizitka efko
rrufo
f86 dobrá vizitka umňa maš 100 % zo 100 % *Dobrá práce*
f86
Citace
Frenk98 napsal:

Vizitoš je nádherná, co se týče hráče - Schopný admin kterého jsem dříve neměl v oblibě ale to se změnilo až když jsem tě poznal ''více'' ;) Pokračuj v tom co děláš

diky diky :D zona x sa vo videu lubila, tak predovšetkým to už neberem tak vážne, volnejším braním hry urobím viac dobra ako netrpezlivo rozdávať tresty a hrať sa na bossa.

Citace
MaXiKinG_27 napsal:

Vizitka nádherně zpracovaná. Na serveru ses mi zdál jako jeden z nejhodnějších administrátorů.

zdanie niekedy klame rofl
ale komu ako kto sedí, chapeš, tak ho aj berie, sú hráči čo ma môžu aj nemusia. Názor a presvedčenie nikomu neberiem Smile

Citace
rrufo napsal:

f86 dobrá vizitka umňa maš 100 % zo 100 % *Dobrá práce*

tak nabudúce 150 zo 100 a pozývam na pivo :D Ja si dam kofolu, pri nej nieje čo riešiť, možno mi z nej upije Pixel v plavkách a predstaví sa ako Naďa rofl
Pitras
Jeden z těch nejlepších a neprofesionálnějších administrátorů které jsem stihl poznat. Vždycky jsem obdivoval tvoje argumenty v AT, hlavně u žádostech o UB a jak si k tomu přistupoval. Z tebe by si měli brát příklad ostatní. Člověk na pohodu co nic neřeší (aspoň doufám :D). Tebe si vždycky budu pamatovat jako autora nejlepších admin závodů na SP, hlavně Terminatora a Transporter :D. Vizitka libová *Dobrá práce*
Ruda
Určitě jeden z týpků co si zaslouží legendu. Známe se spolu už hodně dlouho, ještě snad z IBčka. ATčko si bral prostě úplně jinak vždycky(tvoje učení harmonogramu :DDD ), celkově se mi s tebou dobře pracovalo / hrálo.
f86
Citace
Pitras napsal:

Jeden z těch nejlepších a neprofesionálnějších administrátorů které jsem stihl poznat. Vždycky jsem obdivoval tvoje argumenty v AT, hlavně u žádostech o UB a jak si k tomu přistupoval. Z tebe by si měli brát příklad ostatní. Člověk na pohodu co nic neřeší (aspoň doufám :D). Tebe si vždycky budu pamatovat jako autora nejlepších admin závodů na SP, hlavně Terminatora a Transporter :D. Vizitka libová *Dobrá práce*

diky diky diky Pritras Smile tak čo na srdci to na jazyku :D

ak bude čas opäť aktivnejšie si zahrat, určite vyhrabem nejaky závodík, odložené to mám rofl Dúfam že sa ešte v AT stretneme.

Citace
Ruda napsal:

Určitě jeden z týpků co si zaslouží legendu. Známe se spolu už hodně dlouho, ještě snad z IBčka. ATčko si bral prostě úplně jinak vždycky(tvoje učení harmonogramu :DDD ), celkově se mi s tebou dobře pracovalo / hrálo.

nápodobne :* jojo, z ibčka, to je nejaký ten piatok už, časy boli dobré, veci sa pomenili ale ludia ostávajú.

chalanisko si zaujiímavý, určite ešte príde čas kedy sa dúfam stretneme tak ako u Pitrasa, u nás hore v obývačke :D
f86
23.8.2014 Web Design Rework
Yamamoto
Tak tady je to jednoznačné, jeden z prvních s kterým sem začal kecat o všem :D Jelikož pán je stíhačka a já bitevní loď máme toho moc společného :D jsem rád, že jsem tě poznal.
zawacawa
Smile Nikdy jsem ti žádný wave nedala Effko jen tě nechávám "pracovat" od vstupu do AT naše vztahy poněkud vychladly to je pravda ale sleduju tě pořád jen nemám odvahu zase nějak začít když pozoruju rozdíly mezi nynejším effkem a tím se kterým jsem začala na konvojích a poté vedla (no spíš ty:D) naše novinářský impérium...Smile restrukturalizace komunikace ale není zase tak obtížná když bude zájemjazyk
IcE__
Vizitka pekná prepracovaná - schopný admin čo k tomu dodať Smile *Dobrá práce*
Geroj
Vizitka pekna, dúfam že sa viac spoznáme.
Luky_SVK
Taká celkom zlá vizitka :D
Spoiler
Srandujem pekná Smile Z palca som si kúsok ukrojil

Uznávam ťa ako hráča, admina a aj ako človeka Smile
Ruda
Jeden z nejlepších adminů a nejferovějších hráčů na SP.
DoMiNo
efko jsi jeden z mála, který dokáže pomoci. Za to ti díky. Pěkná vizitka a TOP administrátor Smile
LuKi_
Vizitka nádherna, díky, že jsem tvůj "oblíbenej" :D Jinač tvé rampy,závody a všechno možné, luxusní klobouk dolu před tebou . Jsem rád, že jsem Tě poznal. Drž se dál.
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
f86
Citace
YamamotoGen napsal:

Tak tady je to jednoznačné, jeden z prvních s kterým sem začal kecat o všem :D Jelikož pán je stíhačka a já bitevní loď máme toho moc společného :D jsem rád, že jsem tě poznal.

Nápodobne yama... v pohodke a hlavne rozumný hráč, možno niekedy v AT Smile

btw...
Spoiler

Citace
zawacawa napsal:

Smile Nikdy jsem ti žádný wave nedala Effko jen tě nechávám "pracovat" od vstupu do AT naše vztahy poněkud vychladly to je pravda ale sleduju tě pořád jen nemám odvahu zase nějak začít když pozoruju rozdíly mezi nynejším effkem a tím se kterým jsem začala na konvojích a poté vedla (no spíš ty:D) naše novinářský impérium...Smile restrukturalizace komunikace ale není zase tak obtížná když bude zájemjazyk

ono to bolo myslené skôr tak, že "mi ludia zakývali" teda že som s nimi niečo na SP prežil... a nie že mi dali pápá.

jasné že je záujem, áno, komunikácia ochladla ale kludne ju môžeme o5 zapáliť... takže nieje vôbec nutné mať nejaké zle pocity. Ja ťa mám stále rád tak ako predtým aj keď ma ignoruješ :D Smile

Citace
IcE__ napsal:

Vizitka pekná prepracovaná - schopný admin čo k tomu dodať Smile *Dobrá práce*

ďakujem ďakujem, ...a pozor na orechy Relax

Citace
GeRoJ napsal:

Vizitka pekna, dúfam že sa viac spoznáme.

jedine ak pozývaš na rande a na večeru *Andílek*

Citace
Luky_SVK napsal:

Taká celkom zlá vizitka :D
Spoiler
Srandujem pekná Smile Z palca som si kúsok ukrojil

Uznávam ťa ako hráča, admina a aj ako človeka Smile

c c c tolko pocty v jednom príspevku, diky moc Luky, nápodobne, pevné to meno na SP, nedá sa ti nič vytknúť. Jasné, palec je pre teba, tak len ber a drž sa v real life Smile

Citace
Ruda napsal:

Jeden z nejlepších adminů a nejferovějších hráčů na SP.

Marečku dííkyčko, snažím sa aj keď poslednú dobu už nervičky povolujú :D ale zatial to mám pod kontrolou, na serveri ťa moc nevídam takže good luck v realnom svete Pivo

Citace
DoMiNo napsal:

efko jsi jeden z mála, který dokáže pomoci. Za to ti díky. Pěkná vizitka a TOP administrátor Smile

Tebe vždy pán hlavný :D ďakujem & ďakujem, keby niečo, stačí napísať, veď ty vieš... ps: nepozeraj si moje logy :D lebo bude inferno

Citace
LuKi_ napsal:

Vizitka nádherna, díky, že jsem tvůj "oblíbenej" :D Jinač tvé rampy,závody a všechno možné, luxusní klobouk dolu před tebou . Jsem rád, že jsem Tě poznal. Drž se dál.

jj môj oblúbený :D vidím že si sa našiel... JJ effko inženír, som sa aj namakal pokým som sa to všetko naučil tak bodaj by nie :D Dík za koment a jasné, držím sa, za nohu aj za ruku, a chytím aj teba ... jazyk
Upravil/a f86 dne 10.09.2014 22:06
Fellaz
V pohodě vizitka.Peckaaaa
Co k tobě, myslím že si aj v pohodičce. Smile
Víš že mě máš rád a chceš mě pozvat na rande.YESrofl
Hodně zdaru.*PIZZAMNAM*
[img]http://i.ytimg.com/vi/SvX232fqIn4/maxresdefault.jpg[/img]
Respy
Jedna z najlepších vizitiek podla mňa.Super kolega aj ujo sanitkár Smile A dík za označenie Dloubu se v nose
DarKoBiT
Vizitka pekne spracovaná dal si si námahu , a inak dobrý administrátor*Dobrá práce*
f86
Citace
Fellaz napsal:

V pohodě vizitka.Peckaaaa
Co k tobě, myslím že si aj v pohodičce. Smile
Víš že mě máš rád a chceš mě pozvat na rande.YESrofl
Hodně zdaru.*PIZZAMNAM*

dííky, jasné že som v pohodičke :D ...nie nemám ťa rád a nechcem ťa pozvať na rande :D

dííky

Citace
Respy napsal:

Jedna z najlepších vizitiek podla mňa.Super kolega aj ujo sanitkár Smile A dík za označenie Dloubu se v nose

ďakujem, ujo sanitkár je to to najhoršie ako ma môžeš pomenovať :D

zamáličko, patríš tam

Citace
DarKoBiT napsal:

Vizitka pekne spracovaná dal si si námahu , a inak dobrý administrátor*Dobrá práce*

no zopár hodín sa to robilo. ďakujem Good job!
Tr1xmy
čumím
ďakujem za označenie Smile a dúfam, že ak znova nastúpim, bude to také isté Smile
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasů
20%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů
13%