Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Ukažte se na fotce
thorous
Rudo radši jdi spinkat, očíčka malinkatý z toho jak sedíš celou noc u compu, nerdíku. O capě od ťamanů radši ani nemluvím :D
Ruda
Ehm...je to The Hundreds značka z LA a New Era k tomu. U nás se to prodává tak za 1200Kč. (Což je zhruba 1/8 platu tvých rodičů) :-D Takže příště radši googli než napíšeš podobnou ptákovinu a ještě offtopic. Holt ale Tuk Lajf vždycky musí ukázat svojí inteligenci. :-D
HelloXDmartin
Tak tohle jsem já :
[img]http://us.cdn001.fansshare.com/photos/scarlettjohansson/scarlett-johansson-no-makeup-1530827644.jpg[/img]

Vím že jsem trochu zrůda ale tak bohužel
Zrušený účet
A co, že ta žena je bez vlasů ? Prošla určitě nějakou nemocí, že jí vypadaly vlasy a říkat o ní že není pěkná. Na hlavu Je krásná.
Mia_
HelloXMartin ty si dement, sa uvedom. To je do plaču nie do smiechu
img.tpx.cz/uploads/B8CD6ECB-9FCC-4F07-9342-55D4120C4048.png
Vikush
Citace
HelloXDmartin napsal:

Tak tohle jsem já :
[img]http://us.cdn001.fansshare.com/photos/scarlettjohansson/scarlett-johansson-no-makeup-1530827644.jpg[/img]

Trochu zrúda ano? Myslím si, že keby si bol pri nej real a náhodou by si s ňou chcel chodiť by ťa poslala do kyče, je pekná.
EXTRA
Citace
VikusQa napsal:

Citace
HelloXDmartin napsal:

Tak tohle jsem já :

Trochu zrúda ano? Myslím si, že keby si bol pri nej real a náhodou by si s ňou chcel chodiť by ťa poslala do kyče, je pekná.

Keby má blond vlasy dal by som si povedať :D Smile
Upravil/a EXTRA dne 06.09.2014 17:44
Opti
Citace
HelloXDmartin napsal:

Tak tohle jsem já :

Hoch si myslel,že bude vtipný a přitom jen ukázal jak dementní umí být Nenene
HelloXDmartin
Citace
Gigush napsal:

A co, že ta žena je bez vlasů ? Prošla určitě nějakou nemocí, že jí vypadaly vlasy a říkat o ní že není pěkná. Na hlavu Je krásná.

Ve zkutečnosti je to scarlett johanson bez vlasů .. doufal jsem že to někomu dojde že je to photoshop
Zrušený účet
Citace
HelloXDmartin napsal:

Citace
Gigush napsal:

Ve zkutečnosti je to scarlett johanson bez vlasů .. doufal jsem že to někomu dojde že je to photoshop

A jak já to mám asi vědět, většinou když je někdo bez vlasu, tak prošel nějakou léčbou.
Ruda
Hej vy jste jak moralistický retardi. :-D
Jakože automaticky když nemá vlasy tak musela mít nějakou nemoc? Nenapadlo vás že je to photoshop/reklama/cokoliv jiného? Vy jí doprdele znáte že prošla nějakou nemocí nebo co tu točíte? :-D
Fakt moralistické připitomělé ovce.

Citace
A jak já to mám asi vědět, většinou když je někdo bez vlasu, tak prošel nějakou léčbou.

Nemáš ho hnedka hejtovat za joke, když ho nepochopíš. A já znám fakt hodně lidí, kteří neprošli léčbou a nemaj vlasy. Zbytek viz. nahoře.
Upravil/a Ruda dne 06.09.2014 18:10
Zrušený účet
Citace
Ruda napsal:

Hej vy jste jak moralistický retardi. :-D
Jakože automaticky když nemá vlasy tak musela mít nějakou nemoc? Nenapadlo vás že je to photoshop/reklama/cokoliv jiného? Vy jí doprdele znáte že prošla nějakou nemocí nebo co tu točíte? :-D
Fakt moralistické připitomělé ovce.

Ty tvoje řeči jsou mi u prdele.
Ruda
To je sice milý že ti je to u prdele, ale tim že tu teď budeš psát drsné řeči tak to ovcování a následnou sprchu už nespravíš. Radši neofftopicujte a držte se názvu topicu.

Přesně na tomhle "kouknu, vidim" stojí a padá naše společnost. Člověk vidí bezdomovce, automaticky ho odsoudí protože "většina si za to může sama" přitom je veterán nějaký války. Někdo zase vidí plešatou herečku a automaticky už má prostě rakovinu a nikdo jí to neodpáře. :-D
Zrušený účet
Tak je to photoshop jestli tě to uklidní a budeš spokojený. Ale pokud to nevíš, tak když je někdo plešatý, tak většinou prošel léčením proti rakovině. Ale je to známo, že lidem vypadají vlasy. Facepalm
Už se nemusíš vyjadřovat a pokud ano, tak já už poté ne, abych nedělala offtopic, jak ty říkáš. "Pane". Facepalm
SmouKy_
Ruda je taky plešatej a rakovinu nemá tak zase klídek :D
Ruda
Jo Smoukys to docela vychytal. :-D
jjj
Před rokem a něco, jsem kácel stromy rukama jen tak..

img.tpx.cz/uploads/IMAG0638hgg.png
Ruda
Krásnej příklad jak cvičit biceps!
jjj
Dával jsem si zrovna ramena a trochu nohy Smile)))))))))))
Ruda
Na hlavuFacepalm(Smajlík není komentář)
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
14%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů
20%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu