Informace o serveru
Číst diskuzi
Lkopo a jeho ViZiTkA
|
|
Lkopo |
Přidané 27.08.2014 21:27
|
![]() ![]() Příspěvků: 19
Založený: 25.08.14
|
Můj příběh: Psal se rok 2014, kdy hráče pod jménem Lkopo přistihla nemoc, tato nemoc se jmenuje Závislot. Doktoři zjistili, že Lkopo je závislý na SuperPařbu. Tato nemoc se bohužel už nedala léčit, tak Lkopa nechali napospas svému osudu. Lkopo když zjistil, že už mu schází pouze pár měsíců do jeho smrti, rozhodl se splnit si sen. Ten sen Lkopa byl, dělat taxikáře. Lkopa přijal jeden moudrý muž, který se nazýval HrBeeeC, tento muž, zaměstnal Lkopa ve své firmě Taxi Santos.Lkopo neustále jezdil a jezdil pro zákazníky. Stále vydělával a zase vydělával. Lkopo se docílil k tomu, že jednoho dne hledal jen tak po webech nějakou tu variantu, nebo-li "doktorskou pomoc". Za těch pár měsíců si vydělal hodně, a na webu byla doktorská ruka, ale až v Las Ventures. Lkopo jelikož měl hodně peněz, si toto mohl dovolit. O pár měsíců později byl Lkopo po operaci, která se úspěšně vyvedla. Lkopo až dosud stále pracuje ve Firmě Taxi Santos a stále si plní svůj sen. Toto je příběh hráče Lkopo. Tímto tě vítám na mé VIZITCE Vaše serverové informace Váš nick na serveru: Lkopo Odehrané hodiny na serveru: 120+ Váš bankovní obnos: 2,000,000 Nasbíráno marihuany: Nesbírám Vlastním dům číslo: Nevlastním Vlastním HOTEL číslo: Nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Momentálně v žádném Můj oblíbený administrátor: Není to podle pořadí!! HrbeeeC,Pixel,Xena,Kikush,Tress,Tumik,BTears,ATomas ![]() Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /port , /kill , /zakaznik , /piss , /ls , /lv , /sf Můj nejoblíbenější event serveru: /zavod Bridge , všechny /dm Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Upřednostňuji - Kopec smrti , Auto smrti , Derby Mé oblíbené vozidlo: Infrenus,Cheetach,Turismo,Sultan Má oblíbená práce na serveru:TAXIKÁŘ Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole):2 Nemám proti administrátorům, či celkově členy AT problém, ale vždy je co zdokonalovat. Vaše webové informace Váš nick na webu: Lkopo Vloženo komentářů : Nevím ![]() Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): Málo Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Momentálně žádný, ale kdyžtak později dodám ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas:Nemám Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): Později se podívám Vaše osobní stránka Jméno: jsem často nazýván, ripik, ripiz, avšak mé pravé jméno je Jakub Příjmení: Možná časem vám ho řeknu ![]() Datum narození: 20.2.1999 Věk: 15 Kontakty: skype - amcap243 , FB když tak přes skype. Kraj: Moravskoslezský Kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Mno na SAMP celkem dost a normálně také dost Stav: Partnerka Zaměstnání: Student Vzdělání: Základní Jazyky: Čeština,Ruština,Němčina,Angličtina, avšak také Slovenština Děti: zatím neplánuju Kde bydlím: v Domě S kým bydlím: s rodiči a sourezenci Sexuální orientace: co by jste řekli ? ![]() Informace Vaší povahy Povaha: Optimistická Pohled na svět: Optimistický Otevřenost: Extrovert Informace o Vaší postavě Výška: 179cm Hmotnost: 70kg Postava: Mírně vypracovaná Barva očí: Modrá Barva vlasů: Blond Brýle: Nenosím Na těle mám: Kůži Vousy: Nemám Fotka: Později přidám Závislosti Kouření: vůbec Alkohol: bůbec Sex:MNO ![]() Vaše zájmy co máte doma: Zájmy: Hraní her na počítači, tréninky,běh,posilování Sport: Házená Literatura (zde uvedete žánr): Komedie Hudba (zde uvedete žánr): Mám rád vše ![]() Zvíře: Pes Můj styl Moje motto: Neříkej nikdy, že něco nejde, protože když se snažíš jde vše Moje webová stránka: nemám Životní cíl: Dosáhnout té největší životní úrovně co jde. Co nesnáším: Lidi, kteří si hrají na něco na co nemají. Co miluji: Muziku, počítačové hry, Sport Oblíbená muzika: pisníčky od Davida Guetty Oblíbené jídlo: " vepřo,knedlo,zelo Oblíbené pití: Kofola, občas pivo, Sprite, Fanta, Frisco Oblíbený film: Titanic, Zohan, Tvůj fotr je lotr, a další Oblíbená kniha: Nevím Oblíbené oblečení: Kraťasy tričko, slipy, ponožky ![]() Oblíbená barva: Růžová, Fialová, Modrá, Červená Nyní nějaký ty pochvaly za mne: HrBeeeC:Děkuji ti za to, že mohu pracovat po tvém boku, tím myslím ve firmě, neumím si představit SuperPařbu bez tebe. Je s tebou zábava vždyť víš. Kikush Milá Kikush, sice se moc neznáme, ale i když jsem tě nikdy neviděl na živo, tak si myslím že jsi fajn, pohledná a slušná slečna. Taky jsi mi hodně krát pomohla a za to ti děkuju Tumik Tumííku, co si budeme povídat, taktéž jak u Hrbce, neumím si představit SuperPařbu bez tebe, jelikož jsem měl tu šanci pod tebou pracovat ve firmě, strašně strašně hodně krát jsi mi pomohl a také jsem se od tebe hodně přiučil děkuji. Xena Pracujeme společně ve firmě a jsi dobrá taxikářka a také Adminka. Dokážeš poradit, avšak také rozesmát BTears Taktéž jsem rád že spolu pracujeme ve stejné firmě, jsi dobrý admin a mám k tobě úctu stejně tak jak k zbytku AT. Tress Děkuji za tvé akce, jsou báječné, jen tak dále!! Pixel Kvalita sama o sobě, není co dodat ![]() ATomas ATomasi, děkuji ti, že alespoň nějakého moudrého člověka jako jsi ty, napadlo stvořit SAMP server SP. Vím že ti všichni píšou nějaké ptákoviny, ale vem si to z hlediska, že nebýt tebe a ostatních členů tak tu SP ani není. Děkuji ti za tvou ochotu tvoření zábavy. Tak a jste na konci mé vizitky doufám že se vám tato vizitka líbila. Přeju vám přijemnou hru SUPERPAŘMENI Upravil/a Lkopo dne 27.08.2014 21:42 |
|
|
Zrušený účet |
Přidané 27.08.2014 21:34
|
![]() ![]() Příspěvků:
Založený: 01.01.70
|
Ooo děkuji za označení a popsaní dole. ![]() ![]() ![]() Jen ti poradím, ta světle modrá a světle růžová se špatně čte na tom bílém podkladě, tak si ji zkus dát více tmavší. ![]() ![]() Hráče jako takového nepoznám, asi je to tím, že máš 120 hodin, ale ráda poznám. Ještě jednou díky. ![]() |
|
|
TaIrEnToS |
Přidané 27.08.2014 21:37
|
![]() ![]() Příspěvků: 20
Založený: 01.01.14
|
![]() |
|
|
Lkopo |
Přidané 27.08.2014 21:38
|
![]() ![]() Příspěvků: 19
Založený: 25.08.14
|
No, děkuji za upozornění. Rád bych tě poznal![]() |
|
|
du3an |
Přidané 27.08.2014 21:39
|
![]() ![]() Příspěvků: 32
Založený: 23.03.14
|
*Dobrá práce* |
|
|
Yamatino108 |
Přidané 27.08.2014 21:40
|
![]() ![]() Příspěvků: 1166
Založený: 29.03.13
|
Fajn kolega z firmy.Nikdy sme nemali problém.Podla mňa vychádzame dobre.VIzitka sa mi docela páči.Dík,že som ťa mohol spoznať ![]() |
|
|
HrBeeeC |
Přidané 11.09.2014 00:33
|
![]() ![]() Příspěvků: 1368
Založený: 26.04.14
|
Jáj.. Hele teď jsi mě naštval, přepiš si ten příběh, nebo ho aspoň doplň.. ![]() No v každým případě, měl jsem tě ve firmě rád, bohužel už teď nemám. Schopný a rozumný jsi zábava s tebou rovněž je. V každém případě, se těším, jestli se ještě někdy vrátíš. Nebyl jsi kdejaký člen, získal sis moji důvěru svým chováním a toho si cením. Stal si se na nějaký čas i mojí pravou rukou. A za to díky ![]() |
|
|
Reeus |
Přidané 11.09.2014 16:18
|
![]() ![]() Příspěvků: 71
Založený: 20.08.14
|
Souhlasím zde s Hrbem, za tu dobu, co jsem byl v TAXI SANTOS, jsem pochytl stejné informace, vizitku máš pěknou, a taky tě docela často vidím na serveru, akorát škoda, že jsi odešel z firmy ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasů🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasů😍Líbí se mi vše!