Informácie o serveri
Čítať tému
Vizitka > aktokeM
|
|
aktokeM |
Pridané 12.09.2014 19:51
|
![]() ![]() Príspevkov: 1
Založený: 15.08.14
|
Vaše serverové informace ======================================================= Váš nick na serveru : aktokeM. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Odehrané hodiny na serveru : Něco o kolo 150 Hodin. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Váš bankovní obnos : Něco o kolo 10MG. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Nasbíráno marihuany : 0 --------------------------------------------------------------------------------------------------- Vlastním dům číslo : Žádný nevlastním. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Vlastním hotel číslo: ElQuabrados --------------------------------------------------------------------------------------------------- Momentálně jsem šéfem/členem gangu : Nejsem v žádném gangu. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Můj oblíbený administrátor : Hrbeeec. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Můj nejoblíbenější příkaz serveru : /help . --------------------------------------------------------------------------------------------------- Můj nejoblíbenější event : Závod bridge > Dm Airport. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Má nejoblíbenější akce od administrátorů : Kopec smrti. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Mé oblíbené vozidlo : Bullet, Cheetah a Sandking. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Má oblíbená práce na serveru : Já nevím, ale asi "skoro všechny" já to střídám každou hodinu . --------------------------------------------------------------------------------------------------- Ohodnoťte známkou práci administračního týmu : 2+ --------------------------------------------------------------------------------------------------- Vaše webové informace ======================================================= Váš nick na webu : aktokeM --------------------------------------------------------------------------------------------------- Vloženo komentářů : Žádný. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Vloženo příspěvků ve fóru : Žádné. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry : Doplním později. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas : Doplním. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat : Doplním. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Vaše osobní stránka ======================================================= Jméno : Matěj --------------------------------------------------------------------------------------------------- Příjmení : Havlík -------------------------------------------------------------------------------------------------- Datum narození : 11.10.2001 --------------------------------------------------------------------------------------------------- Věk : 13 let. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Kontakty : Skype, facebook. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Kraj : Liberecký kraj. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek : Tak akorát. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Stav : Svobodný. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Zaměstnání : Nikde nepracuji, jsem ještě školák --------------------------------------------------------------------------------------------------- Vzdělání : Žádné. > Dodělávám základní školu. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Jazyky: Čeština, angličtina, němčina. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Děti : Nemám. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Kde bydlím : Pod mostem. --------------------------------------------------------------------------------------------------- S kým bydlím : S rodiči. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Sexuální orientace : Heterosexuál. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Poznámka : Nic mě nenapadá. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Informace Vaší povahy ======================================================= Povaha : Flegmatik. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Pohled na svět: Optimista. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Otevřenost : Extrovert. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Moje povaha : Nerváček ! A hodně aktivní (NA PC). --------------------------------------------------------------------------------------------------- Informace o Vaší postavě ======================================================= Výška : 173 cm. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Hmotnost : 55Kg --------------------------------------------------------------------------------------------------- Postava: Sportovní. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Barva očí : Modrá. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Barva vlasů : Špinavý blond. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Brýle: Nepotřebuji. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Na těle mám: Mravence . --------------------------------------------------------------------------------------------------- Vousy : Vousy > Pracují se --------------------------------------------------------------------------------------------------- Fotografie : Vůbec, neukážu . --------------------------------------------------------------------------------------------------- Závislosti ======================================================= Kouření : Zkoušel jsem to, ale přestal jsem. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Alkohol : Nepiju. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex : Mám čas. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Závislosti: Pc,Hry,Televize,SuperPařba,Skype. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Vaše zájmy a co máte doma ======================================================= Zájmy : Fotbal. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Sport : Fotbal. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Literatura : Literatura mě nezajímá. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Hudba : Všechno možný. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Zvíře : Pes. -------------------------------------------------------------------------------------Můj styl ========Moje motto : Žádný. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Moje webová stránka : Nemám. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Životní cíl : Mít holku! -,- --------------------------------------------------------------------------------------------------- Co nesnáším : Školu. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Co miluji : Neviem uš*. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Oblíbená muzika : Máma když řve. -------------------------------------------------------------------------------------------------- Oblíbené jídlo : Já nevim, třeba řízek s bramborama. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Oblíbené pití : Kofola. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Oblíbený film : Pach krve > všechny díly. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Oblíbená kniha : Nečtu. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Oblíbené oblečení : Kraťasy s tričkem. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Oblíbená barva : Žlutá a zelená. Upravil aktokeM dňa 12.09.2014 20:08 |
|
|
sign0r |
Pridané 12.09.2014 20:02
|
![]() ![]() Príspevkov: 88
Založený: 15.08.14
|
Nepřečtu ani h.... ![]() |
|
|
Wanty |