Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Vizitka Martynka
Martynka
ďakujem :-)
SparX
Aaaj.. Martynka Smile) Kdybych věděl, že tu máš vizitku, tak už dávno komentuju yy.. :D Smile Sem rád, že jsme se poznali. Tie blbosti, čo sme robili s Jendousem:D Vždy jsem byl s nahranýma hodinama o kousíček výš, ale teď už ťa nepředhoním Sad :D Každopádně, děkuju ti za vše. Jsi v pohodě holka. Máš to v hlave srovnané narozdíl od ostatních holek na SP. Ještě, že tu seš:D
No a teď k vizitce. Mohla bys jí dodělat :D Né, stačí to ) Máš ji pekně zkombinovanou.
Děkuji za označeníDíkyKytka pro tebe :D
GoldMan
Martynka vizitka pekná ;) *Dobrá práce* ......áá Díky za označenie Kytka pro tebe
Upravil/a GoldMan dne 02.09.2014 22:42
sign0r
Pěkná vizitkaSmile aj holčina :DSmile
Martynka
Sparx staré dobé časy ešte Smile) ...nemáš začo aj ja dakujem Smile ...a ostatný tiež ďakujem Smile
TheRyan
Vizitka pekná, ty si ešte krajšia a hlavne v pohode baba Smile Velmi rád som ťa spoznal, ďakujem za označenie ;)
Upravil/a TheRyan dne 08.09.2014 09:52
Martynka
Jej ďakujem Smile Díky Ty to iste a tiež som rada :-))
Krowky
ďakujem za označenie za oblúbeného admina, ešte viac si ale vážim označnie v skupine "nezabudnem" Smile

Kažodpádne, pamätáš ako sme sa prvýkrát pustili do reči na SP alebo si zase zabudla? Na holou
Ale inak pohoda jahoda, nevzdávaš sa lebo proste chceš byť GR master a ideš si za tým, trénuješ, snažš sa a to je dobre. Nech sa ti v nich len a len darí, len nie proti mne :D :D (srandujem, ja idem GR raz za mesiac :D)
Zrušený účet
Si pamatuji, jak jsem se tě pořád ptala, mám namysli tebe Krowky, proč máš na autě napsané Martinka, jestli s ní něco máš. rofl
Jinak díky za označení dole a ať se ti daří v těch závodech. Palec nahoru
Krowky
Nee, to by tam bolo MartYnka :D
Martynka
Krowky hej pamätam si to prvý krat Smile ..A nemáš začo Smile Mačičky a Prasiatky xDD ... Kikush nemáš začo ja dakujem Smile
Jopo
No .. a namňa si zabudla ..pekne :D ... inak pekná vizitka Smile
WareiD
Pěkná vizitka, dobrá hráčka.
jjj
Citace
[url=/forum/viewthread.php?thread_id=59731&pid=708693#post_708693]mAGiic napsal:[/url]

Si hodně v pohodě a hrozně hezká a snad jediná z celé SP, s kym se dá řešit normální život a ne hra.:3
Komentář od nejhezčího kluka SP.))

Tady chce někdo sex .)))))
Ragnar
Citace
Jiry napsal:

Citace
[url=/forum/viewthread.php?thread_id=59731&pid=708693#post_708693]mAGiic napsal:[/url]

Si hodně v pohodě a hrozně hezká a snad jediná z celé SP, s kym se dá řešit normální život a ne hra.:3
Komentář od nejhezčího kluka SP.))

Tady chce někdo sex .)))))

Za VIP + 50 MG si myslim, že by Martynka mohla kejvnout YES
dapper
Nejhezčí holka na sp *OTRAVENY* *udiveny* Ooooh Mám tě rád
xenon
ďakujem za označenie Vizitečka pekná babizňa ešte krajšia dobre sa s tebou píše.. a nech sa ti darí Smile
Martynka
Jopo prepáč dopíšem Smile wareid dik ;) enče no to ozaj :D :D ..dapper :O ďakujem Smile) ..xenon nemáš začo Smile ja ďakujem Smile
Jopo
Martynka napsal:

Citace
Jopo prepáč dopíšem Smile

To je v poriadku :D a ďakujem Pusinka pro tebe
Martynka
Už si tam Smile ..Nemáš začo Smile
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů