Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

díííí End:)
HeWhoMustNotBeNamed
Měli jsme k tomu důvod. Smile
err0rk0
Mohl bych Ti říct že jsem jednooký tehotný gay s chlupatou patou a vím, že by jsi si to nechal pro sebe. Naopak to platí rovněž. Jsem rád za to jaký máme vztah, prožili jsme toho spolu tady celkem požehnaně. Patříš mezi lidi, na které já taktéž určitě nezapomenu. Kdykoliv jsme se mohli na sebe obrátit. Když jsem hrál pod novým nickem, tak jsi byl jediný, komu jsem to řekl. Jednoduše jsi hňup, kterého mám rád.

Beztak se vrátíš. (Jednou to bude možný)
HeWhoMustNotBeNamed
Citácia
err0rk0 napsal:

Mohl bych Ti říct že jsem jednooký tehotný gay s chlupatou patou a vím, že by jsi si to nechal pro sebe. Naopak to platí rovněž. Jsem rád za to jaký máme vztah, prožili jsme toho spolu tady celkem požehnaně. Patříš mezi lidi, na které já taktéž určitě nezapomenu. Kdykoliv jsme se mohli na sebe obrátit. Když jsem hrál pod novým nickem, tak jsi byl jediný, komu jsem to řekl. Jednoduše jsi hňup, kterého mám rád.

Beztak se vrátíš. (Jednou to bude možný)

Samozřejmě. Smile Díky. Jsem rád, že jsem Tě poznal. Btw, tu partu negrů a gayů bych rád poznal. heheheee
Jinak, nevrátím. :D
jjj
Na jakým nicku teď budeš hrát když si dostal UB?:D Jinak vizitka ujde
HeWhoMustNotBeNamed
Máme unban celou dobu, s ATomasem jsme si to vyříkali, na serveru hrát nebudu. Když vidím z pozice hráče to, co AT dělá, nebo spíš.. co nedělá, tak mě to totálně odrazuje od hraní. Smile Ovšem účet stále mám. Jen pod jiným nickem a k tomu jsem dal pár hráčům přístup - už ani nevím komu :D aby mi na něj čas od času zašli, aby se mi nesmazal. Smile => nick neřeknu. :D
MM901
Citácia
Pixel napsal:

Máme unban celou dobu, s ATomasem jsme si to vyříkali, na serveru hrát nebudu. Když vidím z pozice hráče to, co AT dělá, nebo spíš.. co nedělá, tak mě to totálně odrazuje od hraní. Smile Ovšem účet stále mám. Jen pod jiným nickem a k tomu jsem dal pár hráčům přístup - už ani nevím komu :D aby mi na něj čas od času zašli, aby se mi nesmazal. Smile => nick neřeknu. :D

Spina sp. Vybanuje server,dostane ub a stejne hraje. Zmiz nerde.
Sipoxx
Měli jsme spolu nějaký drobný, přesto oceňuji co všechno jsi dokázal a je škoda toho co jsi udělal, protože máš na to být vzorem adminům, hráčům, sráčům i kidům.
Mikull
Soudruh není v nezapomenu? To bude další výlet do gulagu abys nezapomněl :D
HeWhoMustNotBeNamed
Mikulle, dopíšu. Neboj. :D
Sipoxx, nápodobně. sws Smile)))))) :D
#435 - nebudu jmenovat. :D Snad si nemyslíš, že jsem tak blbej a nevím, kdo jsi. Smile Tvůj koment jsem přeskočil a ani nevím o tom, že jsi mi tu něco psal. Zmiz. Smile Nejsme tu blbý a víme, kdo jsi. Smile
Fellaz
Si tu bol len na skok na 5 let Smile)))))))))))))))
Celou dobu si len kontroloval podstivo zarobené dolláre $$Smile))))
Ale ne, něco jsme spolu prožily (Zrovna nevím jestli to je žili/žily ale spíš to žily) i když poslední dobou jsme spolu nějak nevycházeli, tak byli časy kdy jsme si rozuměli, byli jsme spolu v AT, gangu a tak..
Udělal si blbost docela velkou, ale kdo jí neudělal že?
Tak se drž a prijd len tak na skon skontrolovat podstivo zarobené dolláre Smile))))))))))
SWS
SmouKy_
Furt škemrá o grafiku a když nevím proč :D
No odváděl jsi dobrou práci cs
HeWhoMustNotBeNamed
Citácia
Fellaz napsal:

Si tu bol len na skok na 5 let Smile)))))))))))))))
Celou dobu si len kontroloval podstivo zarobené dolláre $$Smile))))
Ale ne, něco jsme spolu prožily (Zrovna nevím jestli to je žili/žily ale spíš to žily) i když poslední dobou jsme spolu nějak nevycházeli, tak byli časy kdy jsme si rozuměli, byli jsme spolu v AT, gangu a tak..
Udělal si blbost docela velkou, ale kdo jí neudělal že?
Tak se drž a prijd len tak na skon skontrolovat podstivo zarobené dolláre Smile))))))))))
SWS

sws Smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
prožili, ne prožily. :D btw, zrovna tyhle pravopisný chyby Tě prozradili. Díky nim jsem si uvědomil, že jsi Kriss. Jako Fellaze Tě moc neznám, kdežto jako Krisse jo. Byly to dobrý časy, Chicago gang, atd.., atd.. :D
sws, idem Smile)))))))))))

btw smouki, dlužíš mi ještě jedno bg Sad
Sotasek
Pixle pěkná vizitka *Dobrá práce* , jinak ty tvoje noční vyřazováky a noční bridge to byla best akce (rád na to vzpomínám) Díky Díky , doufám že se vrátíš ;)
DarKoBiT
No škoda že si skončil :D
Panzer
Co máš zas na mě :D
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
HeWhoMustNotBeNamed
Jsem to dlouho neaktualizoval a už se mi ani nechce :D Se odmysli. :D
Extream
Jsi borec.... RESPECT Hi
stinG_
banan
HeWhoMustNotBeNamed
díky
sting: dostaneš Smile))))))))))))))))))))))))))))
RiX
Pixlo víš co je masakr? Já pořád nezapoměl jak si tak v 7. třídě šel k nám, stáhl sobeita a šel na SP hackovat :DDDD
A poznámku si mi nedal žide Sad
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasov
20%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasov