Informácie o serveri
Čítať tému
|
[Vizitička] chmelda
|
|
| chmelda |
Pridané 04.09.2014 20:28
|
![]() Príspevkov: 281
Založený: 09.02.13
|
Váš nick na serveru: chmelda Odehrané hodiny na serveru: +862 hodin ![]() Váš bankovní obnos: +109 melounů Nasbíráno marihuany: 1,7 kg Vlastním dům číslo: dodám Vlastním hotel číslo: jak kdy podle zaměstnání Momentálně jsem šéfem/členem gangu: nejsem,ale trénuju do nějakeho dobreho (sen je Outlaws Deckers) Můj oblíbený administrátor: Tumík,ATomas,DoMiNo,Grizzly,RedGinger,mAGiic,LuKi_,xenon,yaroush,ostatní jsou taky dobří,ale tehle si cenim Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill,/info,/port,dum Můj nejoblíbenější event serveru: Drag SF, Armi area Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Vojenská technika ,tuning sraz ,derbyMé oblíbené vozidlo: NRG-500,Bullet Má oblíbená práce na serveru: Dozorce, Voják,Bezpečnostní služba, Právník. Ohodnoťte známkou práci administračního týmu 1-2 Vaše webové informace Váš nick na webu:chmelda Vloženo komentářů : +119 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: dodám Vaše osobní stránka Jméno:Adam Příjmení:----- Datum narození:27.-.1999 Věk:15 Pardubický kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: dost Stav : Svobodný (zatim) Zaměstnání : Student Vzdělání : Základní Děti : chci mít. Kde bydlím : V domě S kým bydlím : S rodiči Informace o Vaší postavě Výška:170 cm Hmotnost: 60kg Postava: , sportovní Barva očí: modrá Barva vlasů: hnědá Brýle: Sluneční B) Fotografie ![]() Závislosti Super pařba Kouření: nikdy !!! ![]() Závislosti: Auta,kamarádi, superparba.eu, sport, televize Sport: Hokej Literatura : na topení v kamnech pak vylepším barvy atd,ale dneska me to už nebaví |
|
|
|
| HanyS |
Pridané 21.09.2014 10:21
|
![]() Príspevkov: 371
Založený: 06.03.14
|
Můžu se zeptat.. Nějak mi vadí to slovíčko vylepším. Nechtěl si říct přidám? Jelikož jedinou barvu máš na konci a to červenou.. Jinak to jde
|
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov