Informácie o serveri
Čítať tému
Vizitka RaDeoN_
|
|
Klaun |
Pridané 16.11.2014 11:07
|
![]() ![]() Príspevkov: 496
Založený: 10.10.12
|
-rád sa pretekám Vaše serverové informácie Váš nick na serveru: RaDeoN_ Odohraté hodiny na servery: 130 Váš bankový obnos: 25 miliónov $ Nazbierané marihuany: 0g Vlastním dom číslo: fú číslo neviem ale je to Sever LV Vlastním hotel číslo: nemám izbu v hotely Momentálne som členom gangu: 18th Môj oblúbený administrátor: ak by som mal vybrať toho jedného naj, je to f86 Môj najoblúbenejší príkaz serveru: /mise 1 Môj najoblúbenejší event serveru: /zavod Bridge Moja najoblúbenejšia akcia od administrátorov: závod Moje najoblúbenejší vozidlo: cheetah Moja oblúbená práce na serveru: taxi Vaše webové informácie Váš nick na webe: Klaun Vložených komentárov: neviem Vložených príspevkov vo fóre: 400 cca Podla Vášho názoru najlepší screen z hry: dakedy možno pridám Podla Vášho názoru najlepšie spracované video z hry GTA San Andreas: err0rk0 má fajné videá, dáke od neho Vaša osobná stránka Meno: Viktor Věk: 15 Kontakty: skype : slowakia_man Kraj: Banskobystrický Kolko mám zhruba kamarátov: dosť Stav: single Zamestnanie: chodzím do školy Vzdelanie: zatial základné Jazyky: Sj, Čj, Aj, Rj Kde bývam: v dome S kým bývam: s rodičmi Sexuálna orientácia: hetero Info o vašej povahe Pohlad na svet: optimista Otvorenosť: extrovert Moja povaha: aktívna, baviaca Info o postave Výška: 188cm //cca// Hmotnosť: 79 kilou Postava: na športovca ![]() Farba očí: hnedá Farba vlasov: čierna Okuliare: nenosím Fúzy: keď bajúz narastie tak oholím Fajčenie: nie Alkohol: nie Sex: nebol ![]() Závislosti: šport, autá, MOTORKY Záujmy, atp Záujmy: športovanie Šport: všetke športy Literatúra: nečítam Hudba: všetko, čo sa mi páči Zviera: mám 2 psov, kocúra Štýl Moje motto: nemám
Moje webová stránka: načo Životní ciel: ešte primladý na životné ciele Čo neznášam: falošných ludí, egoistických ludí Čo milujem: vela vecí Oblúbené jedlo: halušky Oblúbené pitie: čistá voda Oblúbený film: je ich vela Oblúbená kniha: nečítam Oblúbené oblečenie: značkové Oblúbená farba: zelená, modrá, červená |
|
|
Gee_ |
Pridané 16.11.2014 14:01
|
![]() ![]() Príspevkov: 23
Založený: 28.09.14
|
Fajn hráč ![]() ![]() |
|
|
aure |
Pridané 16.11.2014 14:32
|
![]() ![]() Príspevkov: 425
Založený: 29.08.11
|
sws pekna vizitka hraca nepoznam hoci viem ze je to pekny kvietok ![]() |
|
|
Zoldik |
Pridané 19.11.2014 15:27
|
![]() ![]() Príspevkov: 210
Založený: 30.09.13
|
Pěkná vizitka...super hráč,jsem rád že stebou můžu být v gangu! ![]() |
|
|
Klaun |
Pridané 20.11.2014 16:19
|
![]() ![]() Príspevkov: 496
Založený: 10.10.12
|
haha dikičko draci ![]() |
|
|
Xena |
Pridané 20.11.2014 16:36
|
![]() ![]() Príspevkov: 2016
Založený: 21.07.11
|
počkať, ty si ten náš starý klaun, čo tu hral ešte v roku 2011 cca? ![]() ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasov🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasov📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasov🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasov😍Líbí se mi vše!