Informácie o serveri
Čítať tému
[PaTre$_ -->Vizitóóóš
|
|
SaMo_ |
Pridané 04.09.2014 22:35
|
![]() ![]() Príspevkov: 76
Založený: 12.04.13
|
Môj osobne najobubenejší adminko ![]() ![]() |
|
|
Respy |
Pridané 04.09.2014 22:50
|
![]() ![]() Príspevkov: 833
Založený: 19.07.11
|
Jeden z najbližších na SP aktuálne.Som rád, že som ťa spoznal Paťko ![]() |
|
|
PaTreS_ |
Pridané 05.09.2014 22:32
|
![]() ![]() Príspevkov: 820
Založený: 19.02.11
|
Kika: Takých je dosť vo svete bohužial. ![]() Katón: Díky bejku. ![]() Samo: ![]() ![]() ![]() Respy: Tomu ver, že sme sa vychytali Janko. ![]() ![]() ![]() |
|
|
supoch1 |
Pridané 19.09.2014 07:07
|
![]() ![]() Príspevkov: 86
Založený: 11.03.14
|
[PaTre$_.Asi nejlepší hráč kterého znám.Vždycky pomůže jak jen může dá se s tebou dobře psát a když někdo dělá bordel na serveru jksi to ty Tumik nebo FifaPK kdo mu dá jail.Vizitečka ke dobrá jen škoda že nejsem mezi těma na které nezapomene ![]() PS:Amenli1?To existuje ![]() |
|
|
HeWhoMustNotBeNamed |
Pridané 19.09.2014 08:08
|
![]() ![]() Príspevkov: 5852
Založený: 20.02.11
|
ok, na mě jsi zapomněl, končíš ty panic ![]() jinak ten článek co jsi napsal, celkem blbost ![]() |
|
|
PaTreS_ |
Pridané 19.09.2014 20:01
|
|
Hej ty PanicPixel, o tom článku, čo mi píšeš som dal v skrátenej verzii. ![]() ![]() ![]() Supoch: Hej, Ameli mal kedysi taká nick. ![]() ![]() ![]() |
|
|
HeWhoMustNotBeNamed |
Pridané 19.09.2014 20:11
|
![]() ![]() Príspevkov: 5852
Založený: 20.02.11
|
ok skončil jsi ty panic ![]() btw, já tím myslím, že ti to celý nesedí prostě. ![]() ![]() |
|
|
PaTreS_ |
Pridané 21.09.2014 17:59
|
|
Však skočili sme, ty mega-panic ![]() Tak to skús upraviť aj a to na tvoje želanie zmením. ![]() |
|
|
sign0r |
Pridané 21.09.2014 19:58
|
![]() ![]() Príspevkov: 88
Založený: 15.08.14
|
Skvělá vizitka, skvělý admin![]() |
|
|
PaTreS_ |
Pridané 21.09.2014 20:57
|
|
ďakujem. ![]() ![]() |
|
|
cZSpajkdR |
Pridané 23.09.2014 12:48
|
![]() ![]() Príspevkov: 201
Založený: 11.07.14
|
Vizitka je hezká,nemám slov ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Gigamer |
Pridané 11.10.2014 09:12
|
![]() ![]() Príspevkov: 104
Založený: 25.01.14
|
Super tanečničku ![]() [img]http://i.imgur.com/kJIgR4M.png[/img] |
|
|
PaTreS_ |
Pridané 17.10.2014 18:29
|
|
Spajky: ďakujem ty čuníku. ![]() ![]() Gigamer: Díkes. Nabudúce nezabudni prísť ku mne a napísať "Patresi tancuj!" ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Gigamer |
Pridané 21.11.2014 17:07
|
![]() ![]() Príspevkov: 104
Založený: 25.01.14
|
ok tanečníku ![]() Upravil Gigamer dňa 01.08.2015 23:52 |
|
|
Tr1xmy |
Pridané 21.11.2014 17:12
|
![]() ![]() Príspevkov: 3031
Založený: 03.09.12
|
A ja som kde Ty fetoško ?![]() |
|
|
Matyash1 |
Pridané 21.11.2014 18:46
|
![]() ![]() Príspevkov: 218
|
Jako hráč mi nijak nevadíš, neznám Tě dostatečně na to, abych Tě mohl hodnotit, ale... Ale jelikož jsem si všiml (né že by se to dalo přehlédnout), že podporuješ (nevím jak to nazvat, je mi z toho slova zle tak to napíšu v zákl. znění) Swag, musím se podělit o svůj názor na danou problematiku. Nevím jak to vnímáš Ty, nechci Tě nějak urážet, ale dle mého, je **** typu swag a yolo jen reklamním tahem, lákajícím lidi (hlavně děti ve věku 12-16 let) k životnímu stylu vhodnému pro dané odvětví trhu. To jest Textilní průmysl, Potravinářský průmysl, ale hlavně Hudební průmysl. Jo, dá se říct, že hudbu, jídlo a oblečení mají všichni, ale shodneme se na tom, že určitě víš co mám na mysli. Mluvím o homo-popíku, párty lajfu, a podobných hovnech jako sledování života rádoby-celebrit, který v životě nic neudělaly, nic neumí, jen byly ve správnou dobu na správném místě, podepsali správnou smlouvu a dál se to jen veze díky bulváru a lidem, o kterých tu mluvím. Lidi podporující swag, jsou podlě mě jen další z těchto řad. Pokud mě chceš přesvědčit o opaku, jsem otevřen Tvým názorům, ať už budou jakékoliv. Jo, ale keců o tom, že celebritky typu JB, MC, atd, dokázali mnohem víc než já a tudíž musí můj odpor k nim vést ze závisti, mě prosím ušetři. Díky za Tvé případné vyjádření, Matyash1 #######nohomo |
|
|
Geronimo |
Pridané 21.11.2014 19:59
|
![]() ![]() Príspevkov: 4
Založený: 21.11.14
|
Preboha Ty si inteligent. ![]() #Fejker Upravil Geronimo dňa 21.11.2014 20:22 |
|
|
Matyash1 |
Pridané 21.11.2014 21:53
|
|
Citácia Geronimo napsal: Pokud si doteď nepochopil ( i přesto, že tu denně vznikají nový a nový vizitky), tak vizitka slouží k představení hráče ostatním. Představením je myšleno např.: Koníčky, Vlastnosti, Statistiky a podobně. Ostatní lidi se pak v komentářích k těmto věcem vyjadřují. Patres se pomocí obrázku vyjádřil k náklonnosti pro věci typu Swag, na které jsem napsal svůj názor (stále nevidím problém). Dále tvrdíš, což mě dost zarazilo, že "tyto sračky nikoho nezajímají" - Na to se dá říct jednoduše: A věci typu "Jo známe se dlouho mám Tě rád" někoho zajímají? . Dál jsi psal o tom, že nosím košile a podobně. Zaprvé netuším, kde jsi vzal podmět k tomu, myslet si to, ale budiž. Zřejmě lidé co píší pravopisně správně, jsou jen nerdi a podobně. Pokud by Ti to nějak pomohlo, můj styl je čistě osobitý, nenosím to co je "in", nosím co se mi líbí. I kdybych měl rád košile, nevím co to mění na mé osobnosti a mém vyjádření výše. (btw. Nosím spíš věci typu Vans a Nike ale ok) Dál netuším, co s tím má společné fb, koloběžkáři a tak, možná jsi jen nenalezl správná slova k tomu, co jsi měl na mysli, čemuž bych se, při Tvé úrovni vyjadřování ani nedivil. Snad jsi si z toho něco vzal a příště si nebudeš až tak kakat do pusy. S pozdravem, Matyash1 |
|
|
Geronimo |
Pridané 21.11.2014 22:30
|
![]() ![]() Príspevkov: 4
Založený: 21.11.14
|
Hej hej, Ty si ťažký týpek. Keď ideš po bodoch, tak si šťuchnem aj ja, pozeraj. :O - Vizitka áno, slúži k tomu aby sem ludia písali, kto koho a ako pozná, tieto tvoje výlevy srdca, keď si myslíš ako ma skolíš, ale NIE! - To, že napíšem, ako nosíš košele a nohavice je "obrazné pomenovanie", naštuduj si Wiki/Necy, neviem kde to nájdeš, takýto týpek, ktorý tu napíše, že najnosenejšia a najpopulárnejšia móda súčasnej doby je podla Teba.. Zlá, pritom nosíš veci Vans, čo je jeden z tých najväčších výrobcov, podla Teba "SWAG-u". Keď ludia chodia na párty, bavia sa, že obdivujú ludí, ktorí v živote niečo dosiahli, obliekajú sa podla nich, snažia sa ísť ich cestou, vyžiť lepší život, a nesedia doma, pretože ide práve o to, ide práve o tie "párty", kde spoznáš tolko úžasných ludí, tolko kontaktov, ktoré v živote naozaj využiješ, pretože nemusíš byť velký milionár, ktorý denne zarobí tolko čo môj otec za mesiac, ale asi to ani nechceš zažiť, keď je podla Teba párty život o ničom, tak si na tom fakt zle. Mimochodom, Citácia Zřejmě lidé co píší pravopisně správně, jsou jen nerdi a podobně. - Moja úroveň je vyššia než si dokážeš predstaviť zlatý môj, ale cez internet Ti to nemám ako dokázať a svaly cez káble neviem robiť, čiže tu debata končí, pokial si podla Teba ja se*iem do úst, tak si prečítaj svoj sloh. Si až moc zdvorilý, je to síce pekné, no v dnešnej dobe táto vlastnosť už nikoho, fest nikoho, neohúri. |
|
|
Matyash1 |
Pridané 21.11.2014 23:05
|
|
Citácia Geronimo napsal: Ok, body: - Nemyslím si, že tě skolím a ani si nemyslím, že si vylývám srdce, napsal jsem, že právě na tyto "výlevy srdce" tu nikdo není zvědavej - Netuším co si představuješ pod "obrazným pojmenováním" když řekneš o člověku, co nosí za oblečení, ale ok. Říkáš, že "nejnosenější moda" je teda SWAG? To není moda, je to jen ubohej pokus o styl, který se lidem "líbí" jen proto, že jim to tlačej do hlav pseudo-hvězdičky a bohužel, slabé osobnosti podlehnou tlaku médií. Pokud jsi jeden z těch zoufalců, co se marně snaží chránit svoje oblíbence (kteří by se na něj mimochodem v opačné situaci z vysoka vysrali), pak je mi Tvé zaslepenosti líto. SWAG styl, je podle mě toto: "Nezáleží na tom jestli se mi to líbí, čím dražší a čím lepší značka, tím líp. Hlavně že to má xxx hvězdička, vždyt ta něco dokázala přece..." -Dále si nemyslím, že Vans dělá věci Swagu, jde o to, jak to poskládáš, jo jsou i takoví ti swageři (50ti kiloví borci se snapbackem a výstřihem až k pupku). Ano, je zřejmý, že když je poptávka po např. Snapback, začnou je taky vyrábět, ale hlavní myšlenka oblečení typu Vans je spíš "skate" styl (jezdím na BMX, takže si troufám říct, že vím o čem mluvím). -Dál mluvíš o party. Netvrdím že mi party vadí, ale nepotřebuju si každej pátek povídat o tom, jak sem velkej kluk, že sem byl "pařit". Je dobrá věc jít do společnosti a nebýt asociální chudák, ale mluvím o tom, že se to dá dělat ve více verzích, z nichž ta Swagová, se mi nelíbí. -"Obdivují lidí, co něco dosáhli a snaží se jít jejich cestou." To mě fakt dostalo, protože přesně o tom mluvím, ano, přesně to mi vadí. Obdivování, médii vám do hlav tlačených, celebritek, které, podle vás, něco "dosáhli". Většina z nich jsou stejně jen zpěváci a herci a ve skutečnosti nic pro svět neudělali. - A poslední bod. Jsem až moc zdvořilý. Ano, tady s Tebou musím souhlasit, nechci totiž klesnout na úroven lidí, co po sobě jen štěkají, a nic inteligentního vlastně neřeknou. Navíc netuším, proč bych neměl být zdvořilý, nedal jsi mi podmět k tomu, abych nebyl. Edit: Našel jsem ti jednu z nejlepších názorových skladeb. S většinou z těchto argumentů souhlasím, snad si z toho něco vezmeš, a nebudeš i nadále zastávat to, co zastáváš ted. Edit 2.: Ještě bych se rád omluvil Patresovi. Je mi líto, že někteří jedinci jednoduše nechápou, že jsem čekal případné vyjádření od Tebe, ne od nich. Na druhou stranu mi ale vůbec nevadí odpovídat jim (jemu). Takže sorry za "nevěcný" spam, ale musel mu vysvětlit, že ( alespon z mého pohledu ) mele sra*ky. Koneckonců, je to přece i "reklama" na vizitku, ne? ![]() Upravil Matyash1 dňa 22.11.2014 14:55 |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasov🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasov📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasov🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasov😍Líbí se mi vše!