Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

[PaTre$_ -->Vizitóóóš
Geronimo
SWAG nie je móda, je to štýl, ktorý neodsudzujem, pretože tak ako Ty obliekaš Vans, vozíš sa na bicykli a ostatné podobné veci, ktoré ja nepoznám, tak ostatný odsudzujú ten tvoj, medzi nich takisto patrím, a nie, nevozím sa na "BMX-ke", robím iné adrenalívové športy, ak teda berieme, že robíš na tom bicykli kadejaké kúsky, to beriem. Ale že niekto začne je*ať na štýl, ktorý má rád vela, vela mladých ludí, tak to sa mi fakt nepáči a určite nie som sám. A áno, možno je to tak, že tento štýl produkujú a preferujú osobnosti ako Justin Bieber, Zac Efron a podobný, ja ich nepoznám, ale to nie je o tom, ako myslia, ako žijú, štýl je o tom, ako sa PREDOVŠETKÝM obliekaš, ale samozrejme, nie je to len o tom. A nie, nie je to tak, že čo je drahšie, to je lepšie, poznám nespočetne vela ludí, ktorý tento štýl preferujú, pri tom nežijú v nechutne bohatej rodine, kde si môžu dovoliť všetko a čo chcú, nech to stojí čo to stojí, práve že hladajú čo je lacné a čo sa im páči, pretože ak sleduješ stránky o móde atp. tak v dnešnej dobe sa skôr vyhladávajú, hmm, ako by som to povedal, lacnejšie veci, dám príklad.. Robím u milionára, ktorý ma nechutne vela peňazí, má tri vily v luxusnej štvrti Trenčína, má drahé autá, no žiadne Lambo, žiadne Ferrari, je zasadený do štýlu Infinty, to sú autá, ktoré v najbližších krajinách ani neuvidíš, no nosí staré, otrhané veci, ktoré stoja pár šupiek niekde v tmavej ulici, ale jednoducho neukazuje sa, o to ide, vieš? Proti tomu ako píšeš, skate štýlu nič nemám, nevadí mi to, fajn, vozte sa na bicykloch, skateboardoch, ale keď vidím troch 35 kilových týpkov na kolobežkách, to mi príde fakt, že hodím tičku. Povedz mi, aká je "swagová" párty? Ja tiež nepotrebujem každý pondelok v škole hovoriť o tom, ako som bol v piatok/sobotu naťatý, väčšinou odchádzam v takom stave, že dokážem odprevadiť kamarátov domov, ešte vidím a rozmýšlam a prídem domov, s tým, že lahnem, ráno zapijem tabletku, dám si vývar a žijem ďalej, asi si to myslel takto. Ty hovoríš, že média tlačia alteregové hviezdy luďom do hláv, ale čo vidíš vo večerných novinách? Vidíš tam tie hviezdy, alebo tam vidíš vraždy, krádeže a tak ďalej stále dookola? A áno, väčšina z toho, odkial sa štýly berú, sú americké hviezdy na MTV a v amerických filmoch, ale povedz mi, Ty nemáš doma telku? Nepozrieš si večer film? Keby nebola televízia tak neexistuje ani ten TVOJ štýl, všetko dnes ovplyvňujú komerčné spoločnosti v televízií a už to nikto nezmení. Tak si prosím Ťa občas prečítaj to, čo si napísal predtým, než klikneš na "Poslat ovpověď", dohodneme sa? To, že si zdvorilý je síce fajn, no na nízku úroveň klesneš len v prípade, že sa budeš stretávať so zlými luďmi, čo už som zažil. Fajčím marihuanu, skúšal som už aj nejaké drogy, ale najhoršia vec, ktorá Ťa môže skaziť sú zlý ludia, a nemyslím si, že treba odsudzovať každú celebritu, pozri si starších spevákov, príklad Jim Morrison, fenomenálny spevák, ktorý nezvládol to, že ho milujú milióny mladých ludí, takže to začal riešiť drogami, to sa mu vypomstilo, a obdivujem ho, počúvam ho, čo je na tom zlé? Nakoniec, nemysli si, že si ma nejak odprevadil preč, že si zruším účet a budem v rohu plakať, takže nepíš také veci, akože si mi musel vysvetliť čo a čo, fajn? Nie si na o nič vyššej úrovni ako som ja, či ktokolvek iný. Nie, nemeliem sračky.
Matyash1
Citácia
Geronimo napsal:

SWAG nie je móda, je to štýl, ktorý neodsudzujem, pretože tak ako Ty obliekaš Vans, vozíš sa na bicykli a ostatné podobné veci, ktoré ja nepoznám, tak ostatný odsudzujú ten tvoj, medzi nich takisto patrím, a nie, nevozím sa na "BMX-ke", robím iné adrenalívové športy, ak teda berieme, že robíš na tom bicykli kadejaké kúsky, to beriem. Ale že niekto začne je*ať na štýl, ktorý má rád vela, vela mladých ludí, tak to sa mi fakt nepáči a určite nie som sám. A áno, možno je to tak, že tento štýl produkujú a preferujú osobnosti ako Justin Bieber, Zac Efron a podobný, ja ich nepoznám, ale to nie je o tom, ako myslia, ako žijú, štýl je o tom, ako sa PREDOVŠETKÝM obliekaš, ale samozrejme, nie je to len o tom. A nie, nie je to tak, že čo je drahšie, to je lepšie, poznám nespočetne vela ludí, ktorý tento štýl preferujú, pri tom nežijú v nechutne bohatej rodine, kde si môžu dovoliť všetko a čo chcú, nech to stojí čo to stojí, práve že hladajú čo je lacné a čo sa im páči, pretože ak sleduješ stránky o móde atp. tak v dnešnej dobe sa skôr vyhladávajú, hmm, ako by som to povedal, lacnejšie veci, dám príklad.. Robím u milionára, ktorý ma nechutne vela peňazí, má tri vily v luxusnej štvrti Trenčína, má drahé autá, no žiadne Lambo, žiadne Ferrari, je zasadený do štýlu Infinty, to sú autá, ktoré v najbližších krajinách ani neuvidíš, no nosí staré, otrhané veci, ktoré stoja pár šupiek niekde v tmavej ulici, ale jednoducho neukazuje sa, o to ide, vieš? Proti tomu ako píšeš, skate štýlu nič nemám, nevadí mi to, fajn, vozte sa na bicykloch, skateboardoch, ale keď vidím troch 35 kilových týpkov na kolobežkách, to mi príde fakt, že hodím tičku. Povedz mi, aká je "swagová" párty? Ja tiež nepotrebujem každý pondelok v škole hovoriť o tom, ako som bol v piatok/sobotu naťatý, väčšinou odchádzam v takom stave, že dokážem odprevadiť kamarátov domov, ešte vidím a rozmýšlam a prídem domov, s tým, že lahnem, ráno zapijem tabletku, dám si vývar a žijem ďalej, asi si to myslel takto. Ty hovoríš, že média tlačia alteregové hviezdy luďom do hláv, ale čo vidíš vo večerných novinách? Vidíš tam tie hviezdy, alebo tam vidíš vraždy, krádeže a tak ďalej stále dookola? A áno, väčšina z toho, odkial sa štýly berú, sú americké hviezdy na MTV a v amerických filmoch, ale povedz mi, Ty nemáš doma telku? Nepozrieš si večer film? Keby nebola televízia tak neexistuje ani ten TVOJ štýl, všetko dnes ovplyvňujú komerčné spoločnosti v televízií a už to nikto nezmení. Tak si prosím Ťa občas prečítaj to, čo si napísal predtým, než klikneš na "Poslat ovpověď", dohodneme sa? To, že si zdvorilý je síce fajn, no na nízku úroveň klesneš len v prípade, že sa budeš stretávať so zlými luďmi, čo už som zažil. Fajčím marihuanu, skúšal som už aj nejaké drogy, ale najhoršia vec, ktorá Ťa môže skaziť sú zlý ludia, a nemyslím si, že treba odsudzovať každú celebritu, pozri si starších spevákov, príklad Jim Morrison, fenomenálny spevák, ktorý nezvládol to, že ho milujú milióny mladých ludí, takže to začal riešiť drogami, to sa mu vypomstilo, a obdivujem ho, počúvam ho, čo je na tom zlé? Nakoniec, nemysli si, že si ma nejak odprevadil preč, že si zruším účet a budem v rohu plakať, takže nepíš také veci, akože si mi musel vysvetliť čo a čo, fajn? Nie si na o nič vyššej úrovni ako som ja, či ktokolvek iný. Nie, nemeliem sračky.

Nevím, proč jsi mé vyjádření pochopil tak, že si myslím že jsem na vyšší úrovni a že pak budeš v rohu plakat. No, upřímně, nebráním Ti v tom. Pokud máš ale stále potřebu ochranovat Swag pomocí slavných vět typu (ted Te necituji): Každý má svůj styl, Každý je jiný. Na to napíšu jen jedno: Pokud se mi to nelíbí, pak to klidně řeknu. To, že je každý jiný je jasný, právě o to jde, čím víc lidí, tím víc chutí. A právě proto, že nemají všichni stejný styl, se někomu prostě něco líbit nebude. Pak nevidím problém v tom, pokud to v mezích slušnosti vyjádří. At už veřejně, nebo jen z očí do očí. Je přece na mě, jestli hodlám tento styl "respektovat" nebo "odsuzovat".
Ano, je pravda, že Tobě, jako zastánci, v tomto případe, Swagu, odporuje např. můj styl nebo způsob jakým jsem hodnocení swagu pojal, ale to je správné.
Ano, na telku se podívám, ale vzhledem k tomu, že tam nic není, pokud nepočítám reklamy, tak to hned vypnu.
Zakladem mojí "nenávisti" k dnešním populárním osobám je to, že přece musíš hodnotit postupně, po částech. Tím je myšleno to, že když se mi na člověku něco nelíbí, vím konkrétně co. Např. poslouchám AC/DC z nichž většina kouří a první zpěvák zemřel na otravu alkoholem (zřejmě, někdo tvrdí že na udušení zvratky atd...). Nelíbí se mi to, ale jejich hudba a styl ano. Pak se ale objeví např Justin Bieber, na němž mi vadí všechno. Vadí mi jeho styl, at už hudební, v oblékání, nebo jen v tom, jak se chová. A bohužel, většina dnešních slavných osob je v mých očích stejná, Pokud pak odkazuješ na starší hudebníky a herce, tam se mi jejich styl života taky nelíbil, ale právě jde jen o ten sty života. Jejich ostatní části jako hudbu nebo filmy mám třeba rád.
Za další mi tvrdíš, že swag je i věcí lidí chudších (nebo ne moc bohatých, jak chceš). Zatím vidím jen bohatší swagery. Nikdy jsem neviděl klučinu, jehož máma dělá v Tescu a táta autobusáka, aby měl AirMaxy. Většina swagerů se právě těmto lidem směje a právě tyto lidi odsuzuje, protože mají hranice normálnosti úplně jinde. Neví kde jsou hranice, co je moc a co málo.
Jako příklad lidí co preferují swag dáváš nějakého bohatšího člověka z Trenčína, chápu to správně? Pak ale tvrdíš, že se obléká do starých hadrů, přičemž si pár řádku nad tím napsal, že swag je hlavně o stylu oblékání.
Je to trošku popřeházené, není to souvisle podle toho co jsi napsal, ale věřím že Ty se v tom vyznáš.
Snad už konečně chápeš na co tu celou dobu narážím.
zorys
Patres, sklamal si ma Sad
- Nedal jsi mě do lidí na který nezapomeneš, na tvého milovaného norošuka a tučnáka jsi zapomněl.
- Smazal si ty nadpisy co jsem ti dělal Sad
Ale né skvělá vizitoš, jen mě to zesmutnělo Sad :D

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
PaTreS_
Tr1xmy, zoro, prepáčte, nechce sa mi to aktualizovať ! :D

Matyash: Neviem, čo si si fetol, ale akože I don´t care. Určite sa nemienim hádať s niekym cez "hru". ďakujem a prajem pekný deň. Good job! A ak máš nejakú psychickú poruchu, tak to skús riešiť inde a nie na mojej vizitke. :D

Geronimo: Neviem kto si, ale ak si to myslel v dobrom, tak ďakujem. :D
johnik
Hezká vizitka LOOL
Rosta
Paťko, díky za označení. Vizitka je luxusní. Jako hráč a člověk si hodně dobrý. Není s tebou nuda, super admin, žádné problémy. Doufám, že tu ještě dlouho vydržíš.

Zdar Hi
PaTreS_
Dík johnik. Smile

Ale bejk Rosta. Aj tebe prajem, aby si čo najviac vydržal aj ty v AT a moc neobchoduj, ty miliardár. Kamarádi :D
Nosferatu
Luxusní vizitka *Dobrá práce* Pohodový a zábavný člověk :D Nemůžu a také skvělý admin. Ale někdy mutuješ zbytečně ! :D ale né to ti je odpuštěno ! :D :D jen tak dál Paťo ! :D
I kill people and I like it
PaTreS_
čumím ďakujem velmi pekne! :D Tak snažím sa dobre mutovať no. Sad Ale nie, už Vás asi nebudem opravovať, Váš hromadný konvoj SBSiek. :D
Opti
Takže papriko kalíš mě,nebavíme se jak dřív a to je špatně,takže se začínáme znova bavit,díky :-Djinak fajn kámoš,vizitka najs, dobrý Atmyn a člověk na pohodu B) doufám,že tu ještě nějaký ten čas pohraješ ;)
Nosferatu
Paťo Smile já už firmu nemám Smile musel jsem jí prodat Sad a teď som mechanik opravím se sám !!! FU :D
I kill people and I like it
EnTeR
Pekná vizitká. Tých žilinčanov tu je nejako vela :D
Qvosty_
Peknučká vizitočka :D SUper admin si ;)
img.tpx.cz/uploads/asgasgas.gif

test
PaTreS_
_Katión = Jojo díky. :D A ty na mňa kakáš na SP! :D Tiež Ti prajem vela šťastie v AT. Smile

Nosferatu = Nevadí.Sad Som teraz strážca zákonu! :D Provrtám tě

DjMajo = Díky. Smile V akej dedinke? :D

Enterík = Ty mlč a dohodnime, kedy ideme von. :D :D

DjQvosty = Díky Smile
Ruda
Jeden z mála lidí, kteří si zde našli skutečnou lásku, která je následně ovlivňovala v jejich mládí a dospívání, Patrik je dokonce jeden z těch, kteří měli to štěstí a jejich virtuální láska byla opětována, nezbývá mi tedy než ti Patriku popřát spoustu štěstí do dalšího rozvoje tohoto vztahu(i když si přišel o ofinu) a kdoví, třeba se jednou setkáme na tvé svatbě, kde budeš v bílém saku a budeme vzpomínat na začátky vzniku této lásky. Z Patrika by si zkrátka každý měl brát příklad, protože dokázal, že láska dokáže překonat i jazykové bariéry a vzdálenost a že je jedno, jestli je to holka od vás z baráku, nebo holka z cizího státu a proto si tě Paťo strašně vážím, protože lidí jako ty je málo a každý by si tě měl vážit.
Teczka83
Jop. Kolikrát jsme se nepohodli, čehož jsem vždycky později litoval. Jeden z hodně mála lidí, kteří tu dnes hrají a se kterými jsem zažil zlaté časy SP. Díky za bydlení. Stejně zjistim, kolik tě to stálo a aspoň část pošlu :D.

img.tpx.cz/uploads/patrikhulicxd.png
Shock_
Patres a Matýsek_17 jedni z mých nejlepších hráču kteří i když jsou v AT tak berou hru s humorem umi udělat srandu apod.
Hodně štěstí na sp Smile
Mám tě rád
FaSTeR
Hodně peckovní hráč Smile) a také pěkná vizitka Smile
MaTy
Patresko já ti toto ještě neokomentoval za co se ti omlouvám Sad Pusa.
Takže hodně fajn hráč a pěkná vizitka Smile. Nemám co proti Tobě namítnout Sad :D, takže ti přeju hodně štěstí. A ať ti to vydrží co nejdýl Smile.

There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Floatin
Jeden z mála adminov,ktorý tu pôsobia velmi dlho.Ako hráč si velmi milý,pôsobíš na mňa velmi dobre.Občas sa aj zabavíme :D Však Paťko "môj Miško" :D Vizitóóš sa podaria, čo dodať jedným slovom : TOP
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasov
13%