Informácie o serveri
Čítať tému
|
Matyash1 - Vizitáž
|
|
| Matyash1 |
Pridané 31.10.2014 19:02
|
![]() Príspevkov: 218
Založený: 15.08.14
|
- - - VIZITKA MATYASH1 - - - [img]http://i.nahraj.to/f/Qle.png[/img] Stručně něco o mně: Jsem pohledný chlapec ve věku 16 let. Bydlím v Brně a mám moc rád slečny. Taky mám rád auta jako třeba Dodge Charager 1968, pak mám rád hudbu kde u mě vede AC/DC, ale poslechnu si i víc žánrů(kromě homo-popíku). SERVER Nick: Matyash1 Odehrál jsem: Přes 300 hodin Dům: 834 ve Vinewoodu :3 ![]() Bankovní obnos: Zhruba 15,ooo,ooo$ Level: Aktuálně 114 Zaměstnání: Právník Firma: Právnická Kancelář LV Gang: - (nemám rát gengi) Oblíbené vozy: Stunt a Bullet Hráči: Salivieri - Hraje SAMPík jen díky mně. Nemáš zač. cZ.Spajk.dR - Pohoda felák, kolega ve firmě. Tumik - Dobrej šéfis, a jedná dost kvalitně, na poměry SP. Pár fotáží: Moje soukromé letiště: [img]http://i.nahraj.to/f/QnV.png[/img] Já a pan Salivieri: ![]() Vítězství v tuningu, #nohomo: ![]() Tradiční jolko-cesta do práce na /lv: ![]() REALITA Jméno: Nečekaně Matyáš Věk: 16 Bydlím: V Brně Zájmy: Hudba: AC/DC, Guns 'n' Roses, Beatles, Macklemore&Ryan Lewis, Muddy Waters, Rolling Stones, Jimi Hendrix, Queen, Ozzy Osbourne, Led Zeppelin, a podobný old school styly. Sport: Dělal jsem snad všechno možný, ale zůstal jsem jen u BMXka. Filmy, seriály, knihy: Z filmů i knih The God Father, mezi seriály je nejlepší Walking Dead. Auta: U mě jednoznačně vede amerika, takže Dodge Charger 1968, nebo třeba Dodge Challenger SRT 8 z roku 2008.. - - - Matyash1 6.12.2014 - - -
Upravil Matyash1 dňa 06.12.2014 21:04 |
|
|
|
| Matyash1 |
Pridané 31.10.2014 19:08
|
|
Ooo, ani mě nenapadlo, že mi to někdo okomentuje... ![]() Rozhodně díky za Tvůj názor, moc si ho cením a ani nevíš jak jsem za něj rád.
|
|
|
|
| cZSpajkdR |
Pridané 05.12.2014 23:50
|
![]() Príspevkov: 201
Založený: 11.07.14
|
Vizitka originální,sice kratší,ale i tak moc pěkná.. Díky moc za označení! *Dobrá práce*
|
|
|
|
| Zacek |
Pridané 06.12.2014 02:52
|
![]() Príspevkov: 891
Založený: 14.03.14
|
Zdravím Mate! Nebo Kolego ? V podstatě obojí Si super kluk, ve firmě plníš to co máš, ale vizitka je trošku málo rozsáhlá doporučuji ti ji trošku vylepšit, protože se z ní od tebe moc nedozvím, ale však my se poznáme
|
|
|
|
| Matyash1 |
Pridané 06.12.2014 20:52
|
|
Díky moc kluci, trochu jsem to předělal, ale nechci aby to zas bylo přeplácaný. Ještě si s tím časem pohraju...
|
|
|
|
| sTecko |
Pridané 07.12.2014 09:21
|
![]() Príspevkov: 102
Založený: 19.11.14
|
Citácia Tumik napsal: Mám stejný názor jako Tumííík. Být tebou, na vizitce bych nic neměnil, takováto vizitka mi přijde originální a jedinečná. *Dobrá práce* Jinak moc tě neznám, ale doufám, že se poznáme/''zkamarádíme''. ![]() btw. časem si chci udělat také vizitku a chtěl bych si ten začátek udělat stejně jako ty (--- VIZITKA MATYASH1 --- + ten obrázek), chci se tedy zeptat jestli by ti to nevadilo. *koukam* |
|
|
|
| Matyash1 |
Pridané 07.12.2014 17:12
|
|
Citácia Zemix napsal: Díky moc. A rozhodně mi nebude vadit, pokud si nějakou podobně zkonstruovanou vizitku uděláš taky. Budu jen rád, že se můj nápad uchytil. Snad se potkáme Třeba ve firmě
|
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov