Informace o serveru
Číst diskuzi
Rozhovor - WOLIX
|
|
Baseball |
Přidané 16.12.2014 19:46
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 7413
Založený: 28.01.14
|
Baseball: Ahoj, jsem rád že jsi byl ochoten udělat rozhovor. Jaké jsou první pocity? WOLIX: Čauko, bez problému,zvlaštní že pořád je tady po tolika letech o mě nějaky zájem. Takže přijemné. Baseball: Legend si musíme vážit. Baseball: Mohl by ses nám nějak představit? WOLIX: Kdéže legenda,jen zapadlík a hráč jako každy jiný,ale cením si toho. Jasně.Jmenuji se Filip,je mi 18 let,jsem automechanik a muzikant,jen z hudbou mám kvuli nedostatku času trochu pohov. Baseball: Jé jmenovec, sem ani nevěděl ![]() Baseball: Co říkáš na projev českého prezidenta? Nebo je ti někde ? WOLIX: Jmenovec to Ano ![]() ![]() No tak Zeman neboli abych to řekl jeho slovy "**** sem,**** tam a budíž kničemu Sobotka" Tak poslechnu si jeho názor,ty byvaj většinou bez vyznamu nebo uvažim jestli pravdu má nebo ne. Jinak nad politikou je zbytečné se nervovat,nemá to smysl.. Baseball: Většina lidí si myslí že pan prezident jen ponižuje ČR, je to dle tebe pravda? WOLIX: No náš mily pan prezident muže dělat co chce a i kdyby měl dobré názory,tak si toho nikdo nevšimne,neboli tady prezident nemá žadnou moc jako např. v USA. Tam Obama řekne že chce postavit v baraku 50 veřejnych zachodu a do hodiny je tam má.. Tady ho většinou přehlasujou. WOLIX: Tim neřikám že zrovna by měl Zeman stavět zachody,i když on by je asi potřeboval.. ![]() Baseball: Občas by ho člověk zabil no.. Baseball: Tak se přesuneme k serveru WOLIX: Dobrá. Baseball: Kdy jsi se nějak poprvé dozvěděl o SuperPařbě? WOLIX: Och jéj,tak to už bude pár let,tehda to ani Superpařba nebyla,byla to RZE 7.nevim jake čislo ![]() Baseball: Byl jsi za svou "kariéru" na SuperPařbě někdy v AdminTeamu? WOLIX: Ano byl,dělá to dohromady 3 roky adminováni. Baseball: Je někdo kdo byl s tebou v AT ještě teď? WOLIX: Ano je, Jsou to Janci,wlcacek,brutalus,detorit,BTears,Carter,Czipisek,Luki,PaTreS_,pitras,Redginger,smouky,Tress,Xena,Undertaker,xenon,Lapour,KeepSmilling,Domino,Skiper Baseball: Skoro celé AT ![]() WOLIX: Ale par znich v AT byla kratce nebo začatečnici. ![]() Baseball: Je velká změna na SuperPařbě? WOLIX: No abych pravdu řekl,ja jsem šel z dobou,přežil jsem asi 4 generace novych lidi a noveho chování..Změna tam určitá je,a to v hráčich,většina k sobě nemá žádny respekt,a ještě huř každy na každeho nadáva,a přitom kdyby jsi přišel knim,tak jim chytne limec jak by utikali.. Takže ano,nějaka změna tam je. Baseball: CHtěl by jsi při současném systému do AT? WOLIX: Viš,mě to nedělá problem,většinu věci stále ovladám,jsem informovan stale i když na serveru nejsem,pravidla znam navzpamět,s každým vychazim. Takže kdyby měl AdminTeam zajem o pomoc,pravděpodobně ji přijmu,a budu pokračovat v řemesle. ![]() Baseball: Je dle tebe premium zbytečnost nebo ho uvítáš? WOLIX: Ja jako stary pardál,co zna každy koutek a rad se projede,tak podle mého je premium zbytečne.Je jen pro ty co si hru neumi vychutnat na plne čaře,premium pro mě je jen vyhodou me garažove sbirky ![]() Baseball: Zajímáš se o Gang Systém? Dle mě jen ztráta času ![]() WOLIX: Gang system se stále měni a nemá už takove to převrženi jake měl,možna mě ted par lidi bude nenavidět ale to Já vyvolal Valku proti CCG a ACABU,porušili dohodu a ja to vedl.. ![]() ![]() ![]() Baseball: Co máš za nejoblíbenější povolání? WOLIX: Kdysi to byl Taxikař,ted je to Kamionak,jako policajta mě nikdo neměl rad ![]() ![]() Baseball: No jo teď je na policajta nahlíšeno jako na "****". Někdo toto dělat musí.. nevím proč jim musí nadávat že dělají svojí práci. Oni tak maj svou. Máš už maximální levlík? WOLIX: No pravda že dělaj svou práci,ale čekani na warpech,a zatykani na akcich je vcelku nesmysl chapeš. Přiznam se,za těch 5 let sem maximalni lvl neměl ![]() ![]() ![]() Baseball: No jo na akci tě propustí ale ten warp mě také dráždí, ale taky zase musí potírat dotěrný teroristy ![]() WOLIX: No,to mi ani nemluv,to nedavno po mě fičely 2 plne auta,ja pak už na kraji sil s pichlyma pneu,a najednou OLDROCKER přifrčel a umožnil mi naskok před těma nestvurama a ja opet ujel ![]() ![]() Baseball: Atentát na WOLIXE ![]() Baseball: Líbí se ti new web? ![]() WOLIX: Jo libi se mi,pomerně se vyznam,je super ![]() Baseball: Jako před rokem, ten bílej mi neseděl k SP ![]() WOLIX: No ten byl hruza... ![]() ![]() Baseball: Dáme rychlovky: Baseball: Server / Web Baseball: Díky za tento rozhovor, nějaký vzkaz pro čtenáře?WOLIX: server Baseball: SuperPačba / Odpočinek u TV WOLIX: Superpařba a pivko k tomu. Baseball: Skype / ICQ WOLIX: Skype Baseball: SA-MP / Pívo? ![]() WOLIX: Och......spojime dvoji dohromady a vznikne SA-MP u piva ![]() Baseball: Pawno / pařit na SP? ![]() WOLIX: Pařit na SP,pawna jsem se vzdal. ![]() Baseball: Vánoce / Velikonoce WOLIX: Vánoce,pač na Velikonoce jsem byval ožraty jak dobrman,ratši si to necham na jindy. ![]() WOLIX: No i když na Vánoce stresy na Velikonoce jen ožiračka.. ![]() WOLIX: To je mi jedno ![]() Baseball: Spánek / Kalba s kámošeme (pívo, rum, ženský) ![]() WOLIX: Rum nemusim,ženska mě hlida ale i přesto KALBA ! ![]() ![]() WOLIX: Nemáš zač,jen Diky za to že jste to přečetli,že jste to vydrželi,a diky za podporu a určity respekt ke mě. ![]() ![]() [HIDE]Omlouvám se, nevím co to tak roztáhlo[/hide] |
|
|
Zrušený účet |
Přidané 16.12.2014 22:19
|
![]() ![]() Příspěvků:
Založený: 01.01.70
|
Rozhovor se mi líbí. Barvy jsou sladěné dobře, aspoň to jde na tom červeném podkladě hezky vidět. ![]() ![]() Co se týče WOLIXe, tak je to v pohodě klučina. Znám ho sice chvilku, ale někdy mi připadá, jako bych ho znala delší dobu. Upravil/a Zrušený účet dne 16.12.2014 22:22 |
|
|
Panzer |
Přidané 16.12.2014 22:20
|
![]() ![]() Příspěvků: 1926
Založený: 27.02.12
|
Tož to je nějak roztáhlý ne ![]() ![]() No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanů ![]() |
|
|
SVKDominus |
Přidané 16.12.2014 22:35
|
![]() ![]() Příspěvků: 364
Založený: 09.03.11
|
Nie som jediný, čo popíja pivo pri SP ![]() ![]() Wolix, ešte pamätáš? "Musí to být těžké,protože kdyby to bylo lehké,dělal by to každý!" |
|
|
Morrison321 |
Přidané 16.12.2014 23:29
|
![]() ![]() Příspěvků: 477
Založený: 06.04.12
|
WOLIX ty si super, pamätám si ťa ešte jak som u teba pracoval ako taxi, možno aj ty si matne spomínaš ![]() Si fakt úprimný a na nič sa nehráš, kiež by takúto povahu mala väčšina hráčov, no bohužial opak je pravdou. Škoda je len, že ty 2 mesiace hráš potom ťa 3 mesiace nevidím a takto stále dokola. Si na tom nejak jak ja, len ešte horšie, ale tak dúfam že tento krát ti to vydrží dlhšie ![]() |
|
|
RuliiKkO |
Přidané 16.12.2014 23:32
|
![]() ![]() Příspěvků: 2530
Založený: 18.07.12
|
Tož Wolix , taky rozhovorek sem od něj čekal ![]() ![]() ![]() Wolixem se znam hoooodně dlouho , my si víme své co kamaráde ![]() Upravil/a RuliiKkO dne 16.12.2014 23:41 Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo.
![]() Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man. |
|
|
WOLIX |
Přidané 16.12.2014 23:47
|
![]() ![]() Příspěvků: 606
Založený: 24.02.11
|
Ano rozhovor je vzhledově dobře udělán,a vcelku sem se pobavil u toho. ![]() Kikush-ano přišlas na to... ![]() ![]() Panzere- ty mi je dlužiš! ![]() Dohme!- pořad se toho držim! Je to to naše! Morrisne-moje nevyhda je ta že si pamatuju vše.. ![]() ![]() ![]() ![]() Rulli- a že pořad je o čem kecat! ![]() ![]() Nebudu se nejak zapojovat,dekuji za vase pochvaly a nazory ale to naleži vše Bassebalovi. Ten zamnou přišel s prvnimi slovy Waaaaau mužeš rozhovor prosiiim ![]() ![]() Dobra prace Bassebale! ![]() |
|
|
Risa001IT |
Přidané 31.12.2014 18:42
|
![]() ![]() Příspěvků: 1
Založený: 30.12.14
|
Dobrý rozhovor |
|
|
Teczka83 |
Přidané 31.12.2014 20:22
|
![]() ![]() Příspěvků: 1168
Založený: 20.10.12
|
No po dlouhé době konečně čitelný rozhovor a se super hráčem. |
|
|
Baseball |
Přidané 31.12.2014 20:24
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 7413
Založený: 28.01.14
|
Citace Teczka83 napsal: Díky, od tebe si toho vážím ![]() |
|
|
RockeR |
Přidané 06.01.2015 21:41
|
![]() ![]() Příspěvků: 377
Založený: 17.07.12
|
WOLIX: No,to mi ani nemluv,to nedavno po mě fičely 2 plne auta,ja pak už na kraji sil s pichlyma pneu,a najednou OLDROCKER přifrčel a umožnil mi naskok před těma nestvurama a ja opet ujel![]() ![]() To si ani nepamatuju už, ale určitě to tak bude ! ![]() ![]() Super rozhovor, sem tam jsem se usmál a suprový prostě ![]() Jinak k WOLIXovi: Super hráč, kámoš, bývalý admin, kolega v gangu atd. atd. ![]() ![]() ROCK NEVER DIES ! ![]() |
|
|
Ruda |
Přidané 07.01.2015 17:27
|
![]() ![]() Příspěvků: 2692
Založený: 15.03.13
|
Severus Snape. :-D Kvalitní rozhovor i hráč. ![]() |
|
|
Sotasek |
Přidané 05.04.2015 21:25
|
![]() ![]() Příspěvků: 591
Založený: 19.09.13
|
Barvy super, tak i rozhovor. S Wolixem se znám a mužu říct že je to pohodovej týpek, který to má v hlavě srovnané. Jinak dobrá práce *Dobrá práce* |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
10 HlasůBudu s rodinou.
7 HlasůVelikonoce neslavím.
10 HlasůMám jiné plány.
7 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.