Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

sTecko. - Vizitoš ©
RuliiKkO
Máš luxusní vizitku ! čumím
Hráč v pohodě , když je s tebou pokec tak dobrej :D Díky za označení obl. Atmyna Mimo A sem rád že sme se poznali Smile
Btw ještě jednou , ta vizitka nema chybu !
čumím :D
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
sTecko
Citace
RuliiCeKo_OCze napsal:

Máš luxusní vizitku ! čumím
Hráč v pohodě , když je s tebou pokec tak dobrej :D Díky za označení obl. Atmyna Mimo A sem rád že sme se poznali Smile
Btw ještě jednou , ta vizitka nema chybu !
čumím :D

Vážně děkuji, snažil jsem se s ní co nejvíce pohrát.
Také jsem rád, že jsem tě poznal a doufám, že zase někdy pokecáme :D.
andyyzz
Moc tě neznám ale vypadáš na slušného člověka a vizitka je popravdě nejlepší co jsem kdy viděl. A tipoval jsem ti víc let.
sTecko
Citace
Tumik napsal:

Sakra, ty vizitky na tomhle webu jsou fakt pecky, tohle je bomba a líbí se mi neskutečně.
S hráčem jsem zatím neměl žádný problém a pevně doufám, že to tak zůstane i nadále. Dobrá práce. Palec nahoru

Oh, vážně moc děkuju! Smile Jinak totéž s tebou jsem neměl žádný problém... a také doufám, že nebudu mít. Doufám, že se ještě více poznáme.

Citace
andyyzz napsal:

Moc tě neznám ale vypadáš na slušného člověka a vizitka je popravdě nejlepší co jsem kdy viděl. A tipoval jsem ti víc let.

Oh, vážně moc děkuji! Smile To s tím, že jsi mi tipoval více let, slyším často :D hráči mi tipují kolem 15-16 let. Btw. také doufám, že se poznáme.
Upravil/a sTecko dne 22.12.2014 12:44
Rosta
Vizitky normalne nekomentuju, ale tahle je fakt peckova. Na to ze ti je 13 tak se zdas dost rozumny. At se daří.
sTecko
Citace
Rosta napsal:

Vizitky normalne nekomentuju, ale tahle je fakt peckova. Na to ze ti je 13 tak se zdas dost rozumny. At se daří.

Vážně si toho cením, zvláště od tebe. Děkuji že si to o mě myslíš a doufám, že zůstanu takový jaký jsem a na SP se nevydám směrem k bohatství a aroganci, jako většina hráčů, které jsem již potkal. Smile

//EDIT: Kde je tvá vizitka? Nemohu jí najít :DD Jsem asi slepej.
Upravil/a sTecko dne 29.12.2014 14:49
mPecko
Na svůj věk se chováš dobře, myšlením si na prahu dospělosti. Líbí se mi na tobě jak se snažíš učit nové věci (to palec nahoru). Zatím proti tobě nemám, až na to že si mu zkopíroval web :-D
sTecko
Citace
mPecko napsal:

Na svůj věk se chováš dobře, myšlením si na prahu dospělosti. Líbí se mi na tobě jak se snažíš učit nové věci (to palec nahoru). Zatím proti tobě nemám, až na to že si mu zkopíroval web :-D

Vážně děkuju, notak snažím se :D Komu jsem zkopíroval web? :D
unKCooL
Dobrý hráč, supr vizitka *Dobrá práce*
ivanuska889
Pecková vizitka Smile asi najkrajšia akú som videla jazyk
sTecko
Citace
unKCooL napsal:

Dobrý hráč, supr vizitka *Dobrá práce*

Citace
ivanuska889 napsal:

Pecková vizitka Smile asi najkrajšia akú som videla jazyk

Díky oběma. Smile
thorous
Třeba sis nad tou vizitkou i vyhonil, když si jí dělal, to nevím, ale jo, je dobrá, akorát těch odkazů na YT je nějak málo.
Jinak Tě neznám než další tuctovou ovečku bez názoru, co líže kakaový věnce. Good Job, jednou budeš možná i tak dobrej, jako Baseball Palec nahoru
Upravil/a thorous dne 31.12.2014 17:31
Baseball
Citace
thorous napsal:Jednou budeš možná i tak dobrej, jako Baseball Palec nahoru
Správně

Hráč v klidu vizitka prostě bomba Smile
Upravil/a Baseball dne 31.12.2014 17:01
Saph1R
Vypadá to na dalšího baseballtumkrowkyho Smile
sTecko
Žádný řiťolez být nechci a také nebudu! Smile Takže odteď si pamatujte, že jste nic neviděli! :D

Jinak Baseballe, díky za ohodnocení, ale promiň, jak tu říkají lepší než ty už být nemůžu, ani kdybych chtěl.
mkj
13lety sopl co se snazi dostat do AT pres lizani zadku, s Baseballem si budes urcite rozumet, ani CzSK by na vas tak pred rokem nemel.
sTecko
Citace
makj napsal:

13lety sopl co se snazi dostat do AT pres lizani zadku, s Baseballem si budes urcite rozumet, ani CzSK by na vas tak pred rokem nemel.

Jasně, už nevíš jak bysi se ukázal, tak mi komentneš vizitku. Jinak do AT se dostat nechci a chtít nebudu, vím co to obnáší a je stím akorát hromada starostí a trpělivosti. Stačí mi jen to, když hraju s Rulíkem, každých 5 minut musí na skype a odepisovat třiceti lidem, kteří mu píší skrz SP... Toť vše, a zbytek si přečti v SB.
IcE__
Pekná vizitka ten štýl spracovania - úpravy vizitky , ako hráč sa chováš na úrovne dospelosti čiže to je fajn palec hore Smile
sTecko
Citace
IcE__ napsal:

Pekná vizitka ten štýl spracovania - úpravy vizitky , ako hráč sa chováš na úrovne dospelosti čiže to je fajn palec hore Smile

Díky moc za koment a tvůj názor Smile Konečně mi po dělší době komentl vizitku nějaký normální hráč.
Borek_
vizitka luxusní barevná jako hráče tě moc neznám ale rád poznam ale chováš se na serveru uplně v poho jako kdyby si byl dospělej Smile [img]https://lh4.googleusercontent.com/XI1iYHmIyTpDgPvysnoOIwWwQb7OxevEloL7P6ApPg[/img]
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasů
20%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů
13%