Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

vizitka-SkFrajerko [Updated]
skfrajerko
zmazať poprosím.
Upravil skfrajerko dňa 17.01.2015 13:04
Nosferatu
Pěkně barevná vizitka *Dobrá práce* na serveru som tě už párkrát zahlédnul Smile tak snad někdy i pokecáme :D tak ať se ti na SP daří ! :D
I kill people and I like it
skfrajerko
thx ;)
RockeR
Frajerko, vizitka dobrá
na to jak jsme se hádali a neměl jsem tě moc rád, abych pravdu řekl, tak jsme se skamarádili a seš v pohodě týpek i když někdy máš takovou výbušnou chvilku.
Ať se daří na SP Good job!
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=8583

KLIK NA OBRÁZKY K VIZITKÁM *gp*

i.imgur.com/GN5zH7F.jpg
skfrajerko
//Updated Smile [pár vecí upravených,pridaných!]

Citácia
OldRocker napsal:

Frajerko, vizitka dobrá
na to jak jsme se hádali a neměl jsem tě moc rád, abych pravdu řekl, tak jsme se skamarádili a seš v pohodě týpek i když někdy máš takovou výbušnou chvilku.
Ať se daří na SP Good job!

ďakujem Smile
sTecko
Pěkný styl vizitky, hlavně ty nadpisy Smile Pouze bych ti poradil, aby jsi místo té tmavé modré dal nějakou výraznější barvu, špatně se to v tom tmavém pozadí čte. Btw jsi dobrý překupník firem, vystřídáš minimálně 5 firem za týden :D
RuliiKkO
Je to Frajer :D Luxusní kamarád, beru tě jako bráchu! Ty, rozhodně ty umíš člověka povzbudit a rozesmat a přitom to vypadá tak lehce :D Skvělý hráč, šéf firem, rozumný týpek Smile Ať se daří na SP dál, tvůj kámoš Rulík Kráva
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Borek_
vizitka pěkná barevná jako hráč si v pohodě jsem rád že jsem tě poznal i když sem na tebe někdy nasranej tk i přesto si supr hráč Smile

Vizitka: img.tpx.cz/uploads/Chicas-de-autos-hd-taringa-tuning-197538-jpg.jpg
Ondrah98
Já mezi oblíbenýma adminama... To se mi nějak nezdá :D No jak myslíš :D Sice mi občas docela lezeš na nervy, ale úplně blbej asi nebudeš, protože pokud vím, tak jsem tě ještě nemusel přidat do expertů Palec nahoru :D Nějaká ta firma by ti mohla vydržet trošku dýl no :D
K vizitce jen malá poznámka, ta modrá se docela špatně čte ;)
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Zrušený účet
Toto je hráč, který by někdy zasloužil propleskat, když nám mile rád ničí konvoje že ! :D
Jinak tě nějak moc neznám, párkrát jsme spolu něco popsali, ale nebylo toho moc. Aspoň, že jsi se narodil ve stejný den jako já. Sice o 2 roky později, ale přesto. :D
Vizitka by se dala nějak barevně lépe sladit, ale jinak dobré. ;)
skfrajerko
Citácia
Ondrah98 napsal:

Já mezi oblíbenýma adminama... To se mi nějak nezdá :D No jak myslíš :D Sice mi občas docela lezeš na nervy, ale úplně blbej asi nebudeš, protože pokud vím, tak jsem tě ještě nemusel přidat do expertů Palec nahoru :D Nějaká ta firma by ti mohla vydržet trošku dýl no :D
K vizitce jen malá poznámka, ta modrá se docela špatně čte ;)

Si TOP admin vieš jednať neskutočne na úrovni vzhladom na tvoj vek proste mám ťa rád aj ty mi niekedy lezieš na nervy prístupom ale pohoda :D (PS: ja viem že leziem na nervy no komu by som neliezol jazyk )

Citácia
Gigush napsal:

Toto je hráč, který by někdy zasloužil propleskat, když nám mile rád ničí konvoje že ! :D
Jinak tě nějak moc neznám, párkrát jsme spolu něco popsali, ale nebylo toho moc. Aspoň, že jsi se narodil ve stejný den jako já. Sice o 2 roky později, ale přesto. :D
Vizitka by se dala nějak barevně lépe sladit, ale jinak dobré. ;)

Tak poď preplieskaj ma :D mám u teba + za ten deň ? :D a inak čo za tie 2 roky som zmeškal hmmm :? :D a ďakujem Smile
skfrajerko
Citácia
RuliiCeKo_OCze napsal:

Je to Frajer :D Luxusní kamarád, beru tě jako bráchu! Ty, rozhodně ty umíš člověka povzbudit a rozesmat a přitom to vypadá tak lehce :D Skvělý hráč, šéf firem, rozumný týpek Smile Ať se daří na SP dál, tvůj kámoš Rulík Kráva

Ty si zasa strašne pohodový typek ja ťa tiež beriem ako môjho menšieho brata a rozosmiať no pff to dokáže každý ;) ale si luxusný kamoš Smile som rád že som ťa spoznal.
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasov
20%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasov
13%