Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Vizitka efko
f86
Citace
Tr1xmy napsal:

čumím
ďakujem za označenie Smile a dúfam, že ak znova nastúpim, bude to také isté Smile

jedine, a akurat pozeram ze budem muset zas prepracovat farby na texte :D do p
Tr1xmy
No to aby si začal :D :D :D

//f86: sorry, zvykám si na nový web :D
Upravil/a f86 dne 13.12.2014 01:13
Nosferatu
Vizitka pěkná . Super Admin a hráč Smile
I kill people and I like it
f86
Citace
Tr1xmy napsal:

No to aby si začal :D :D :D

mám to za sebou :D na dva mesiace kým nebude nový web rofl

Citace
ST SAITAN napsal:

Vizitka pěkná . Super Admin a hráč Smile

diky satan, podobne až na toho admina, ked umrem, vidíme sa dole :D
Nosferatu
Budu tam na tebe čekat ! :D :D
I kill people and I like it
f86
Citace
Nosferatu napsal:

Budu tam na tebe čekat ! :D :D

chystaj šampanské a chlebíčky, už sa blížim rofl
Lkopo
Hezká vizitka, ještě lepší hráč. Myslím si, že by jsme měli popsat ve hře co a jak abychom se poznali, zda by jsi ty chtěl. Tak ať se dále daří a měj pevné nervy ;) :D.
f86
Citace
Lkopo napsal:

Hezká vizitka, ještě lepší hráč. Myslím si, že by jsme měli popsat ve hře co a jak abychom se poznali, zda by jsi ty chtěl. Tak ať se dále daří a měj pevné nervy ;) :D.

diky za koment Lkopo, ale ja beriem len rande, vecera, kavicka, drink a nocna limuzina po meste :D
Panzer
Ty jsi prostě šéf, tebe bych i rád viděl třeba na postu hlavního lumpa.. teda admina.
S tebou jsem ještě teda problém neměl a ani bych mít nechtěl, jeden z mála z teamu který je Admin. Sa drž, ty extra.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
dpq7WImm8w
Jeden z nejlepších kolegů a jako jednomu z mála Ti patří můj respekt! Nekompromisnost a celkově Tvé jednání by mělo být vzorem pro všechny, kteří jsou momentálně v teamu. Doufám, že to tu s námi ještě nějaký ten pátek potáhneš a nezabalíš to Smile
Lkopo
Citace
diky za koment Lkopo, ale ja beriem len rande, vecera, kavicka, drink a nocna limuzina po meste :D

Jo tak to máme stejné zájmy, já to taky takto mám rád. Já limuzínu, kávičku, večeři domluvím, a ty to celé zaplatíš dobře ? :D
johnik
Jedna s nejlepších vizitek,kterou jsem četl :D
f86
Citace
Panzer napsal:

Ty jsi prostě šéf, tebe bych i rád viděl třeba na postu hlavního lumpa.. teda admina.
S tebou jsem ještě teda problém neměl a ani bych mít nechtěl, jeden z mála z teamu který je Admin. Sa drž, ty extra.

kamko, ja a hlavny admin, to by nebola dobra kombinacia rofl ale diky za doveru

Citace
Detroit napsal:

Jeden z nejlepších kolegů a jako jednomu z mála Ti patří můj respekt! Nekompromisnost a celkově Tvé jednání by mělo být vzorem pro všechny, kteří jsou momentálně v teamu. Doufám, že to tu s námi ještě nějaký ten pátek potáhneš a nezabalíš to Smile

no nejaky ten piatok snad este ano... ma nechcete pustit tak co uz s Vami, musim respektovat vacsinu rofl

Citace
Lkopo napsal:

Jo tak to máme stejné zájmy, já to taky takto mám rád. Já limuzínu, kávičku, večeři domluvím, a ty to celé zaplatíš dobře ? :D

dobre, vyplatu mam na dalsi mesiac, potom to dohodneme :D

Citace
johnik napsal:

Jedna s nejlepších vizitek,kterou jsem četl :D

kamosko, mas tam chybu... najlepsia vizitka, ktoru si cital :D ale aj tak diky, cenim si to
IcE__
Citace
f86 napsal:

Citace
YamamotoGen napsal:

Tak tady je to jednoznačné, jeden z prvních s kterým sem začal kecat o všem :D Jelikož pán je stíhačka a já bitevní loď máme toho moc společného :D jsem rád, že jsem tě poznal.

Nápodobne yama... v pohodke a hlavne rozumný hráč, možno niekedy v AT Smile

btw...
Spoiler

Citace
zawacawa napsal:

Smile Nikdy jsem ti žádný wave nedala Effko jen tě nechávám "pracovat" od vstupu do AT naše vztahy poněkud vychladly to je pravda ale sleduju tě pořád jen nemám odvahu zase nějak začít když pozoruju rozdíly mezi nynejším effkem a tím se kterým jsem začala na konvojích a poté vedla (no spíš ty:D) naše novinářský impérium...Smile restrukturalizace komunikace ale není zase tak obtížná když bude zájemjazyk

ono to bolo myslené skôr tak, že "mi ludia zakývali" teda že som s nimi niečo na SP prežil... a nie že mi dali pápá.

jasné že je záujem, áno, komunikácia ochladla ale kludne ju môžeme o5 zapáliť... takže nieje vôbec nutné mať nejaké zle pocity. Ja ťa mám stále rád tak ako predtým aj keď ma ignoruješ :D Smile

Citace
IcE__ napsal:

Vizitka pekná prepracovaná - schopný admin čo k tomu dodať Smile *Dobrá práce*

ďakujem ďakujem, ...a pozor na orechy Relax

Citace
GeRoJ napsal:

Vizitka pekna, dúfam že sa viac spoznáme.

jedine ak pozývaš na rande a na večeru *Andílek*

Citace
Luky_SVK napsal:

Taká celkom zlá vizitka :D
Spoiler
Srandujem pekná Smile Z palca som si kúsok ukrojil

Uznávam ťa ako hráča, admina a aj ako človeka Smile

c c c tolko pocty v jednom príspevku, diky moc Luky, nápodobne, pevné to meno na SP, nedá sa ti nič vytknúť. Jasné, palec je pre teba, tak len ber a drž sa v real life Smile

Citace
Ruda napsal:

Jeden z nejlepších adminů a nejferovějších hráčů na SP.

Marečku dííkyčko, snažím sa aj keď poslednú dobu už nervičky povolujú :D ale zatial to mám pod kontrolou, na serveri ťa moc nevídam takže good luck v realnom svete Pivo

Citace
DoMiNo napsal:

efko jsi jeden z mála, který dokáže pomoci. Za to ti díky. Pěkná vizitka a TOP administrátor Smile

Tebe vždy pán hlavný :D ďakujem & ďakujem, keby niečo, stačí napísať, veď ty vieš... ps: nepozeraj si moje logy :D lebo bude inferno

Citace
LuKi_ napsal:

Vizitka nádherna, díky, že jsem tvůj "oblíbenej" :D Jinač tvé rampy,závody a všechno možné, luxusní klobouk dolu před tebou . Jsem rád, že jsem Tě poznal. Drž se dál.

jj môj oblúbený :D vidím že si sa našiel... JJ effko inženír, som sa aj namakal pokým som sa to všetko naučil tak bodaj by nie :D Dík za koment a jasné, držím sa, za nohu aj za ruku, a chytím aj teba ... jazyk

Neviem čo máš na mysli s ty mi orechmi, že načo si mám davat pozor ?
Floatin
Pekne rozpracovaná vizitka,vidieť že si už dospel a dal si si na tom záležať Smile
f86
Citace
IcE__ napsal:

Citace

ak si dobre pamatam tak si mal avatara z doby ladovej... takze to suviselo s tym rofl

Citace
Im_Awesome napsal:

Pekne rozpracovaná vizitka,vidieť že si už dospel a dal si si na tom záležať Smile

je to hracova vizitka, na takych veciach si treba dat zalezat Smile sam seba clovek prezentuje
IcE__
Citace
f86 napsal:

Citace
IcE__ napsal:

Citace

ak si dobre pamatam tak si mal avatara z doby ladovej... takze to suviselo s tym rofl

Citace
Im_Awesome napsal:

je to hracova vizitka, na takych veciach si treba dat zalezat Smile sam seba clovek prezentuje

Jáj aha chápem to bolo dávno uz sú preč :D
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasů
20%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů