Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Pbany/hormoskunk
Baseball
Tak třeba 25h bylo to jen obrazně se to počítá za 0.5. A ne nezavřu se ale jdu do singlu a zabíjím vše co vidím..
Tress
Citácia

ypres

preto by sa 5h bany mali posudzovat v kontexte spravania sa hraca aj dobou hrania.

stejne to ale u hormoskunka nic nezmeni, kdyz se podivas na jeho suspect v zadosti o ub, tak si vsimni ze az na obdobi mezi unorem a rijnem 2014 je vpodstate kazdou chvili zabanovany za neslusne chovani :D

....
nic mezi 5 a 50h banem neni ? ... padaj 10 i 25h bany
wlcacek
prominutí banů bylo zastaveno, pro zbytečně náročnou práci okolo posuzování.
Pokud vymyslím systém, který bude jednodužší, tak to mile rád obnovím.

Jinak co se týče Hormoskunka, možná kdyžby neměl sebevědomí, jak nosorožec a i on jednal s chladnou hlavou, pak si myslím, že banující administrátor by jednal taktéž s chladnou hlavou. A nemuselo to dojít k permě.
hormoskunk
Nevšiml, jsem si, že se o mě ztrhla diskuse, takže se k tomu vyjádřím až teď.
Za 1. chci poděkovat, že někteří se mě zastali, už jsem si myslel, že se tu najdou lidi, co jen čumí na suspect a na pravidla a kolem sebe se už nepodívají Smile
Za 2. bylo zmíněno, že mám spoustu malých 5-hodinových banů. Vím, že to nejde dohledat, ale pokusím se vám říct, jak všechny bany proběhly:

150. hodinový ban za narušení akce - nevím už přesný důvod, proč jsem psal carterovi, jediné co si pamatuju, že carter mi neodpovídal na pmka, protože mě něčím nasral na kopci smrti a tak jsem mu hydrou zničil hunter, na dalším kole kopce smrti (od této doby si Carter na mě zasedl, možná to časem ustálo, ale další 2 bany určitě byly, díky tomuhle, dále popíšu)

Ty 5. hodinové bany za slovník/urážku hráče jsem dostal, když jsem se hádal v globalu s nějakým individuálem. Na serveru vím o 3 hráčích kterým jsem přímo nadal a určitě jsem dostal BAN (Reborn, Smoukys, Jopo). Sami musíte uznat, že tito hráči byli a jsou provokatéři, pokud je znáte. Prostě jsem vybouchl. Vím je to můj problém, jen chci říct, že to nebylo nadávání jen tak na někoho.

Další 5-hodinový ban za obcházení mute... Ano obešel jsem, ale jen abych mohl napsat ve FIREMNÁM chatu, aby pro mě někdo skočil do vězení, protože jsem tam měl hodně minut. Jelikož v té firmě, byl taky Carter, tak jsem dostal ban za obcházení, když jsem napsal pouze ve firemním chatu jeslti pro mě někdo skočí. Nebylo to cíléné abych pokračoval v nadávání nebo provokování v global chatu. (kdyby ve firmě tento admin nebyl, nebo by byl jiný admin co nebyl v tu dobu na mě zasedlý, tak bych ban nejspíš ani neobdržel.)

50. hodinový ban od efka urážka AT - Jako říkejte si co chcete, ale tohle nebylo ani na 5-hodinový ban. To že napíšu ve srandě že AT dělá **** a ještě sem to psal na problematiku jiného hráče, dokonce ban jsem dostal až po 30 sekundách a během te kratke doby mi nikdo nedal ban (bylo asi 10 adminu online)a s jedním jiným adminem sem ještě právě tuhle narážku řešil, takže jak někdo výše psal... nejspíš se ten den špatně vyspal a dal ban všemu co ho jen trochu nasralo...

A nakonec 50-hodinový ban za nahrabávání - Mám přes 1500 hodin na serveru, takže nepotřebuju nahrabávat hodiny abych mohl nakoupit nemku/firmu atd. Mám docela dost peněz na účtě nepotřebuju ani nahrabavat % NONSTOP abych měl větší odměny. Prostě jsem u toho usnul. Nevím jak často se vám stává, že usnete u PC, ale mi docela často. Nebylo to úmyslné, prostě se to stalo.

Tím chci říct, že všechny bany beru, kromě té urážky AT. Nechci se z ničeho vymlouvat, ale pořád si myslím, že 2 bany od Cartera, byly díky jeho zaujatosti vůči mě a kdoví jak to bylo tentokrát s pbanem. Možná jiný admin by mi dal 50-hodinový ban bez perma, protože by si nevšiml mého suspectu, což se nedá říct o carterovi, který se podle mě těšil každým dnem až se mi suspect naplní malými bany a vyřádil se na mě pbanem. Hodněkrát jsem si všiml, že hráči měli dost malých banů na pban, ale pban nedostali, protože si admini co banovali nevšimli, že mají plný suspect.

Jsou to sice drobnosti, ale vyústilo to až k pbanu.

Za 3. O to prominutí banů jsem si žádal, dokonce jsem tu žádost tam měl dlouho, ale prostě přišel nový web a všechno zmizlo a dočasně zastavilo. Možná si to wlk pamatuje to nevím, mohl by mi to připsat k dobru :D

Za 4. Nikdy jsem nebugoval, necheatoval, nedělal reklamu, nezneužival bug, pokud jsem na něj přišel a vždycky ho nahlásil. Dokonce jsem nedělal podvody, ikdyž nesouhlasím s pravidly od detroita, ale respektuji to. A to jsou podle mě největší prohřešky, co může hráč na serveru dělat a já k nim ani nečuchnul.

Za 5. Wlku,
Citácia
Jinak co se týče Hormoskunka, možná kdyžby neměl sebevědomí, jak nosorožec a i on jednal s chladnou hlavou

pamatuješ co mi psal Carter v prosinci, když jsem dal na web stížnost? Celé to on vyprovokoval. Jenomže k té provokaci přidal i nadávky a jeho chytré řeči, na které už jsem musel zasáhnout. Ale předtím když mě kickoval, jailoval, banoval a jen mě lehce vyprovokoval, tak nevím s čím sem na něho mohl vystoupit. Musíš uznat, že mám vztah s Carterem úplně stejný, s tím rozdílem, že on má práva a on mě za malý prohřešek potrestá. Já s jeho malým prohřeškem můžu jít **** a s velkým prohřeškem jsem to dotáhl, že mu práva byly odebrané jen na pár dní. (Tím jsem chtěl říct, že to ti chladnou hlavu nenechá když ti začne admin psát srance typu "vyfajči mi k**** ty ******". Myslím, že lichotky pod těma hvězdičkama nebyly a ano vyprovokoval to první on protože jsem si ho dovolil zabít když byl voják a já terák. NIC VÁC)

Teď něco na pobavení co jsem tenkrát dostal od Cartera za Kick, nemám na to žádný důkaz (Jak psal biatec (ypres), v té době mě nenapadlo screenovat, takové hlouposti, protože jsem byl začátečník, neuměl jsem se bránit, neznal jsem příkazy atd), ale tenhle kick si pamatuju dobře: "Provokace admina (poslední varování)" - víte co jsem dělal? skákal jsem na warpu kousek od něj s autem na hydraulice pomocí klávesy H.
Upravil hormoskunk dňa 24.02.2015 23:18
Carter_
Jinak musím se vyjádřiz k tomu co si tu právě napsal, nekickl sem tě nikdy za takovou blbost že skáčeš na hydraulice :D no ale aby jsi tu pobavil tak vymyslíš všechno možný.
hormoskunk
Citácia
Ruda napsal:

Vyjímečně s tebou nesouhlasím, já jsem za dva roky měl jeden platný ban a to 5h od CzSK. Když je člověk inteligentní a dokáže se chovat a nehraje si na frajírka, tak na to potom taky nemusí doplácet. Ano víme jak je to s ATčkem a s pár elementy, které se tam vyskytují, ale pořád si myslím, že člověk co to má v hlavně srovnané a snaží se chovat slušně, tak nemůže ani při 3 letech hraní schytat suspect na perma ban. To že už někdo dostane permu je už jednoduše důkaz toho, že si otevíral pusu častěji než měl. I když jsou bany někdy nespravedlivé, tak musí člověk bojovat o jeho zrušení, nebo si na to příště dát pozor, protože ani v reálném světě tě nebude každý hodnotit a trestat vždy spravedlivě.

Zdarec, nevím kolik je tobě roků, ale já měl při prvním banu 18 let a to si sám o sobě můžu říct... byl jsem smrad :D
Jelikož ty vidíš jen suspect a nevidíš obsah jednotlivých banů, tak ti možná přijdu jako hulvát serveru. Ale musíš uznat, že každý člověk má trochu jinou povahu, takže ty úlety nadávek těm individuím co mě provokovali, prostě ze mě musely vylézt. Znám tě trochu ze serveru, tak vím, že si kliďas a že tě jen tak někdo nena****, tak se ti to mluví jen o jednom banu :D . Ale ne všichni jsme jako ty, každopádně ty ostatní bany byly už něcím ovlivněné, takže tady nemůžeš brát ban jako plnohodnotnou mou chybu.

Každopádně jsem rád za tvůj koment, protože tebe beru jako největšího fráju na serveru. (Myslím to vážně, nehledej v tom urážku :D)

Dále jsem rád, že jsem aspoň trochu populární na SP, ikdyž asi neřešíte mě, ale problematiku pbanu po nasbiraní starých malých banů :D
hormoskunk
Citácia
Carter_ napsal:

Jinak musím se vyjádřiz k tomu co si tu právě napsal, nekickl sem tě nikdy za takovou blbost že skáčeš na hydraulice :D no ale aby jsi tu pobavil tak vymyslíš všechno možný.

Tenkrát tam bylo uvedené Provokace admina (poslední varování), nejspíš předtím jsme se kočkovali, pak jsem se uklidnil udělal to skakani na warpu a za to jsi mi dal kick. Škoda, že sem kdysi nescreenoval, všechno no :D
WDesign
Citácia
Baseball napsal:

Ale zase bany 2 roky + nějaké méně závažné bych mazal klidně automaticky..

Těch banů tady bude tolik, že by na to ATomas podle mě neměl náladu, ani ostatní členové teamu Lol
Baseball
Citácia
CrUrban napsal:

Citácia
Baseball napsal:

Těch banů tady bude tolik, že by na to ATomas podle mě neměl náladu, ani ostatní členové teamu Lol

2 roky tu jen tak někdo nehraje. A také to není zrovna nejlepší, mel ban třeba 2-3 roky starý díky kterému dostaneš PBan. A to ten ban může být přehnaný..
Ghost_Hunter
Citácia
Baseball napsal:

Hele tak když jsem naštvanej tak nejdu někam na čem mi záleží. Protože udělám/š na 90ˇ% nějakou blbost.

Také 5-49 hodin banů musí mít 8 aby měl PBan.. to je celkem dost a to nasvěčuje tomu že se neumí chovat.

tak s tím souhlasím aj s tím mazáním po určité době.
Shock_
Když chce nějaky admin aby hráč už byl v Banlistu nebo má nějake prohřešky s Adminem
Tak AT si to vždy zařídit že b listu budeš.
Jak ti už jednou carter něco špatného napíše nebo-li kickne Pak už je těžké dostat UnBan.
Znám s vlastni zkušenosti.
Jinak třeba po 1-2 letech bych zařidil automatické mazáni banu apod.Podle mně se každý ponaučil a změnil kdyby jste byli v jeho kůži taky by jste nebyli rádi když někdo řeši minulost ;)
Prase
Ghost_Hunter
Jasně no + bych po roce dal možnost hráčům co by byly po Pbanu možnost dostat 1 Ban do 50 hodin bez rizika okamžitého Perma
bauch808
Musim taky vlozit prispevek, uz to tu sleduju dlouho.

Taky uz jsem mel pBan hral jsem jako ,,jelito " mel jsem snad vsechno uz v ty hre. Prisel jsem ve tri rano z hospody zahrat si. Hral jsem asi 15 minut jezdenim, jelikoz uz na serveru skoro nikdo nebyl a najednou ban od Detroita za nasbirani banu... Nic jsem uz v ty dobe nedelal a sekal latinu, jelikoz jsem vedel co me ceka.
Byl jsem nastvanej a zacal jsem zas od 0 s timto uctem co ted hraju. A uz tam mam zas par zbytecnych banu a jestli se budou takto banovat hraci, ktery hrajou nejakou dobu tak uz budou hrat jako dlouhodoby hraci jen admini a pak uz jen zacatecnici.

Bral bych tu pravidlo co maji treba ridici: kdyz ridic neudela po dobu 12 mesicu zadny prestupek, umazou se mu 4b. Kdybych to upravil na sp tak 1ban za 6 mesicu bych smazal! Toto je ciste muj nazor a vyjadreni.

Tato hra stoji nas nektery taky nejake koruny!

S pozdravem
jarda
Upravil bauch808 dňa 25.02.2015 13:04
WDesign
Citácia
bauch808 napsal:

Bral bych tu pravidlo co maji treba ridici: kdyz ridic neudela po dobu 12 mesicu zadny prestupek, umazou se mu 4b. Kdybych to upravil na sp tak 1ban za 6 mesicu bych smazal! Toto je ciste muj nazor a vyjadreni.

S pozdravem
jarda

Skvělý nápad! Ale! Proč !!
Jak by jsi to chtěl dělat při náboru do AT? Protože pak se hráčům kouká do rejstříku (mám pocit) a podle toho se také soudí, jestli ano či ne. Já bych radši ty bany klidně nechal, ale PBAN bych nejdřív hodně dobře zhodnotil.
Baseball
Citácia
CrUrban napsal:

Citácia
bauch808 napsal:

S pozdravem
jarda

Skvělý nápad! Ale! Proč !!
Jak by jsi to chtěl dělat při náboru do AT? Protože pak se hráčům kouká do rejstříku (mám pocit) a podle toho se také soudí, jestli ano či ne. Já bych radši ty bany klidně nechal, ale PBAN bych nejdřív hodně dobře zhodnotil.

Jde udělat jen jako poznámku do suspectu. Nikoliv smazání.
WDesign
Citácia
Baseball napsal:

Nebylo by rovnou lepší vytvořit ve hře takovou knížku, která by se zobrazila příkazem /criminalrecord či /results a bylo by to stejné jako ty zápisky z výher, akorát by to bylo jinak zpracované.
Když by se dal z pohledu administrátora příkaz: /criminalrecord (jméno hráče) / ID hráče, zobrazilo by se vše, co hráč udělal. + bych to nechal i pro ostatní hráče, aby i veřejnost měla možnost vidět s kým mají tu čest.
Baseball
Až budu mít čas dám mírně upravenou věc do návrhů. taktéž aby tam nebylo stejné jak Suspect.
Bony
Citácia
CrUrban napsal:

Citácia
Baseball napsal:

Nebylo by rovnou lepší vytvořit ve hře takovou knížku, která by se zobrazila příkazem /criminalrecord či /results a bylo by to stejné jako ty zápisky z výher, akorát by to bylo jinak zpracované.
Když by se dal z pohledu administrátora příkaz: /criminalrecord (jméno hráče) / ID hráče, zobrazilo by se vše, co hráč udělal. + bych to nechal i pro ostatní hráče, aby i veřejnost měla možnost vidět s kým mají tu čest.

Jenže suspect je hráčům uzavřen. Nikdo ti na to neřekne odpověď, protože ji nikdo nezná a každý říká něco jiného.

Nevím proč, ale myslím si že by měli hráči vědět na čem jsou a né to vědět až v permě.

Co se týče hormona, tak záleží z jakého pohledu se na to kdo dívá. Pokud se chováš jak dobytek stále, tak klidně bych i 5 let starý ban vzal. Pokud se hováš normálně, tak nevidím důvod ti 1 let ban brát, jelikož si snad za tu dobu dospěl a změnil jses. Bohužel každý má na to názor svůj a horko těžko se lidi přemlouvají, že zrovna tohle je špatně.

Vem si třeba mě. Dostal jsem na začátku hraní 2x 50h OBA jsou zbytečné a jeden nechápu, jelikož je za TEAM CHAT, ale to nevadí. po asi 7 měsících od banů mám mute a včera což uběhlo asi o5 7 měsíců mám další mute za překliknutí, jelikož jsem nadával na trotla a špatně jsem kliknul na - a šup do HL. Nechápu proč jsem nedostl var ale flák mi mute s plným číslem.

Bohužel u tebe se to naplnilo u dalších se to plní a plnit se to vždy bude až tu nikdo hrát nebude. Potom se teprve zakročí, ale bude už pozdě.
bauch808
Přesně Bony, mělo by se brát v úvahu, že tato hra už není nejmladší. A bude se pomalu registrovat čím dál méně lidí. A ty, kteří by hráli, hrát nebudou, jelikož mají Pban a od 0 hrát už nebudou...
Morrison321
@bauch808

To čo si napísal je blbosť, bany sa dostávajú, ale rozhodne nie za blbosti jak píšeš. ja som mal len 2 bany. Pri 1. bane som si to riziko uvedomoval a 2. bol pban za nejakého .... čo mal rovnakú IP. Čo tým chcem napísať, hráči si uvedomujú že ban dostanú ale aj tak to často risknú napr. podvod na akci alebo jak tuto u horma nahrabávanie hodín. Vy to nazývate zbytočné bany, ale pravda je taká že v hlbke tej svojej hlavy viete, že to zbytočné nebolo...
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
20%
Skyrace
9 Hlasov
20%
Deathmatche
3 Hlasov
7%