Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Pbany/hormoskunk
WDesign
Citácia
Bony napsal:

Citácia
CrUrban napsal:

Citácia
Baseball napsal:

Jde udělat jen jako poznámku do suspectu. Nikoliv smazání.

Nebylo by rovnou lepší vytvořit ve hře takovou knížku, která by se zobrazila příkazem /criminalrecord či /results a bylo by to stejné jako ty zápisky z výher, akorát by to bylo jinak zpracované.
Když by se dal z pohledu administrátora příkaz: /criminalrecord (jméno hráče) / ID hráče, zobrazilo by se vše, co hráč udělal. + bych to nechal i pro ostatní hráče, aby i veřejnost měla možnost vidět s kým mají tu čest.

Jenže suspect je hráčům uzavřen. Nikdo ti na to neřekne odpověď, protože ji nikdo nezná a každý říká něco jiného.

Nepochopil jsi smysl mého nápadu, ale to nevadí, protože Baseball to pochopil.
Proč by měl být suspect hráčům uzavřen? Každý má právo vědět, co za tu dobu hrání způsobil a na čem je.
wlcacek
Citácia
Za 5. Wlku,
Citácia
Jinak co se týče Hormoskunka, možná kdyžby neměl sebevědomí, jak nosorožec a i on jednal s chladnou hlavou

pamatuješ co mi psal Carter v prosinci, když jsem dal na web stížnost? Celé to on vyprovokoval. Jenomže k té provokaci přidal i nadávky a jeho chytré řeči, na které už jsem musel zasáhnout. Ale předtím když mě kickoval, jailoval, banoval a jen mě lehce vyprovokoval, tak nevím s čím sem na něho mohl vystoupit. Musíš uznat, že mám vztah s Carterem úplně stejný, s tím rozdílem, že on má práva a on mě za malý prohřešek potrestá. Já s jeho malým prohřeškem můžu jít **** a s velkým prohřeškem jsem to dotáhl, že mu práva byly odebrané jen na pár dní. (Tím jsem chtěl říct, že to ti chladnou hlavu nenechá když ti začne admin psát srance typu "vyfajči mi k**** ty ******". Myslím, že lichotky pod těma hvězdičkama nebyly a ano vyprovokoval to první on protože jsem si ho dovolil zabít když byl voják a já terák. NIC VÁC)

Jen Ti osvětlím proč mu byl udělen tak krátký trest. Ne proto, abych Tě nějakám způsobem naštval, nebo se Ti vysmál, ale proto, že se našel jeden kolega, který místo toho, aby se zachoval jako profík a snažil se Cartera usměrnit, tak udělal pravý opak. (oba víme o kom píšu)
Pak jsem tedy musel udělat to, aby si uvědomil, že když dělá administrátor bordel, tak že má kontaktovat vedení, popřípadě se ho pokusit usměrnit. Kdyby tak konal, pak by Carter měl mnohonásobně tvrdší trest.
Ale byla to dobrá škola, alespoň vím, u koho se nemohu opírat o kolegiální součinost a u koho ano.
Nejde o to, aby kryl kolegu, jde o to, aby se snažil udělat veškeré kroky proto, aby ten daný nepokoj zastavil.

---------------------------------------------------------
Pokud máte nějaký konstruktivní návrh, který by mohl jednoduše fungovat, pak navrhněte sem.
Nemá nejmenší význam to dávat ATomasovi do návrhů, protože tohle on neřeší:D
wlcacek
Citácia
CrUrban napsal:

Citácia
Bony napsal:

Citácia
CrUrban napsal:

Citácia
Baseball napsal:

Jde udělat jen jako poznámku do suspectu. Nikoliv smazání.

Nebylo by rovnou lepší vytvořit ve hře takovou knížku, která by se zobrazila příkazem /criminalrecord či /results a bylo by to stejné jako ty zápisky z výher, akorát by to bylo jinak zpracované.
Když by se dal z pohledu administrátora příkaz: /criminalrecord (jméno hráče) / ID hráče, zobrazilo by se vše, co hráč udělal. + bych to nechal i pro ostatní hráče, aby i veřejnost měla možnost vidět s kým mají tu čest.

Jenže suspect je hráčům uzavřen. Nikdo ti na to neřekne odpověď, protože ji nikdo nezná a každý říká něco jiného.

Nepochopil jsi smysl mého nápadu, ale to nevadí, protože Baseball to pochopil.
Proč by měl být suspect hráčům uzavřen? Každý má právo vědět, co za tu dobu hrání způsobil a na čem je.

Suspect není k nahlédnutí účelně. jelikož je hodně lidí, kteří by dělali bordel až na mez a potom by se nám drželi, nebo by zakládali multiacc před permou a bylo by téměř nemožné je polapit.

Takže suspect bude i nadále pro hráče krytý.
hormoskunk
Citácia
Morrison321 napsal:

@bauch808

To čo si napísal je blbosť, bany sa dostávajú, ale rozhodne nie za blbosti jak píšeš. ja som mal len 2 bany. Pri 1. bane som si to riziko uvedomoval a 2. bol pban za nejakého .... čo mal rovnakú IP. Čo tým chcem napísať, hráči si uvedomujú že ban dostanú ale aj tak to často risknú napr. podvod na akci alebo jak tuto u horma nahrabávanie hodín. Vy to nazývate zbytočné bany, ale pravda je taká že v hlbke tej svojej hlavy viete, že to zbytočné nebolo...

Věř mi, že tohle nahrabávání bylo zbytečné, když dostaneš ban za to, že u toho usneš :D

Wlku,
předtím ve starší době, jsem Cartera ani neusměrňoval, protože se mi nechtělo a přišlo mi to i málo na to abych si žádal stížnost. Nahlásil jsem ho tehdy až už to bylo neúnosné a po tolika pokusech kdy mě sám carter vyprovokoval, jsem neměl ani chuť ho usměrňovat a hned jsem ho nahlásil. Ikdyž podle screenu, jsem ho ani neprovokoval, jen jsem slušně psal a on přidával, takže nevím, jestli by měl někdo natolik koule, aby se snažil admina POUZE usměrnit, na to všechno co jsme navzájem zažili. To že to jiný nejmenovaný admin, snažil napravit, taky znamená to, že s Carterem nemá asi nikdo zkušenosti jako já...
wlcacek
Citácia
hormoskunk napsal:

Citácia
Morrison321 napsal:

@bauch808

To čo si napísal je blbosť, bany sa dostávajú, ale rozhodne nie za blbosti jak píšeš. ja som mal len 2 bany. Pri 1. bane som si to riziko uvedomoval a 2. bol pban za nejakého .... čo mal rovnakú IP. Čo tým chcem napísať, hráči si uvedomujú že ban dostanú ale aj tak to často risknú napr. podvod na akci alebo jak tuto u horma nahrabávanie hodín. Vy to nazývate zbytočné bany, ale pravda je taká že v hlbke tej svojej hlavy viete, že to zbytočné nebolo...

Věř mi, že tohle nahrabávání bylo zbytečné, když dostaneš ban za to, že u toho usneš :D

Wlku,
předtím ve starší době, jsem Cartera ani neusměrňoval, protože se mi nechtělo a přišlo mi to i málo na to abych si žádal stížnost. Nahlásil jsem ho tehdy až už to bylo neúnosné a po tolika pokusech kdy mě sám carter vyprovokoval, jsem neměl ani chuť ho usměrňovat a hned jsem ho nahlásil. Ikdyž podle screenu, jsem ho ani neprovokoval, jen jsem slušně psal a on přidával, takže nevím, jestli by měl někdo natolik koule, aby se snažil admina POUZE usměrnit, na to všechno co jsme navzájem zažili. To že to jiný nejmenovaný admin, snažil napravit, taky znamená to, že s Carterem nemá asi nikdo zkušenosti jako já...

Jsi na jednom velkém omylu.
Jiný, nejmenovaný admin nehnul ani prstem, k tomu, aby sjednal jakoukoliv nápravu.
To by dopadlo jinak.

Jinak co se týče 50ti hodinového banu za nahrabávání a odůvodnění že jsi u toho usnul, bohužel akceptovaqt nemůžeme, protože se tak vymlouvá 99 procent polapených, nehledě na to, jsem unavený, tak jdu spát a netvrdnu u PC. To je jednoduchá a funkční úvaha.
hormoskunk
Citácia
wlcacek napsal:

Citácia
hormoskunk napsal:

Citácia
Morrison321 napsal:

@bauch808

Wlku,

Jsi na jednom velkém omylu.
Jiný, nejmenovaný admin nehnul ani prstem, k tomu, aby sjednal jakoukoliv nápravu.
To by dopadlo jinak.

Jinak co se týče 50ti hodinového banu za nahrabávání a odůvodnění že jsi u toho usnul, bohužel akceptovaqt nemůžeme, protože se tak vymlouvá 99 procent polapených, nehledě na to, jsem unavený, tak jdu spát a netvrdnu u PC. To je jednoduchá a funkční úvaha.

Já vím, že se na to vymlouvají všichni. Já klidně usnu i za pochodu z ničeho nic, takže že usnu u hraní kde sedím, tak žádný problém :D. Ale já to beru, na tenhle ban se nevymlouvvám, jen říkám jak to bylo. Ale ten ban od efka 100% neměl platit a to mužeš zpětně dohledat sám, pokudse ti to nechce hledat tak ti pošlu odkaz na žádost. Nicméně, k tomu všemu chci poukázat na přísnost pbanu, za to že jsem za necele 3 roky hraní na serveru nasbíral jen 6 banů (5 banů když nebudu počítat ten od efka...). A to jsem se ještě snažil o umazání banu. Vím, že se to zrušilo ale snaha tu byla. Nevím co k tomu všemu ještě napsat. Jen to, že tu někdo pěkně napsal. "Na serveru se zachvíli nenajdou žádní hráči co hrajou 2 a více roků na serveru, krom adminů, protože i ti slušní hráči za tu dlouhou dobu, prostě možná i nechtíc ty 4 bany nasbírají." To je asi vše co jsem chtěl sdělit a můj konečný závěr zní: Pořád čekám na unban, opravdu za 6 měsícu odznovu nebudu začínat. ;)
Ruda
Hormoskunk: To co jsem psal si neber na sebe, neznám konkrétně tvůj případ a nemůžu soudit jakým způsobem ses k těm banům dopracoval, reagoval jsem jen na ypresova tvrzení že se bany nakupují. Smile
biatec
proste riesenie,ze mensie bany (pod 50h),by sa po urcitej dlhsej dobe do uvahy pri moznom pbabe nebrali.

napriklad take 1,5- 2 roky su dost dlha doba.
ak hrac za tuto dobu nenazbieral dost banov na pban,kazdy mensi ban starsi ako 1,5- 2 roky by sa povazoval automaticky ako odpusteny.(doba by sa urcila presne )

ved aj tak v pripade,ze ma uz dake velke bany sa musi chovat slusne.
len by mal taky dlhodoby hrac (opakujem,ktory sa za tu dobu nedopracoval k pbanu) vyhodu,ze taky 5h ban ho neposle hned do banlistu,ako napriklad hormoskunka ,kde jeho prvy 5h ban je viac ako rok a pol stary,ale aj ten mu dopomohol pbanu.

zas ak zoberem hormoskunka ako priklad,by aj pri odpusteni toho 5h banu mal na male a nesmel by dostat dalsi ani 5h ban.lebo dalsie mensie tresty by mal odpustene az kym by boli za tou casovou hranicou,pre odpustenie.

ps: hormoskunk sluzi ako len priklad.mozno by nakoniec ten pban aj tak dostal,a mozno nie ... to sa uz nedozvieme.
KittyKat
Hráča som nepoznala, ale to že ho dobehne takýto smiešny ban je naozaj absurdné. No nemožno tu rozdelovať na "ale za ten nemohol, ten sa neráta apod." a na tie ,ktoré "sa rátajú" len na základe vecí ako pocity, zasadnutosť/zaujatosť voči hráčovi. Treba systém, no nič nemôže fungovať bezchybne a niekto sa niekedy stane obeťou toho systému, žiaden totiž nie je dokonalý.
Tress
ypresu :D skunk je kazdopadne priklad :D i kdyby se zmenili pravidla tak pro nej uz je pozde :D

nikush :D bejt tebou mlcim a nemluvim o zasedani na hracich :D si schytala za mesic 2 bany a uz to tu chces soudit :D skunk narozdil od tebe hral 2 roky
biatec
tress ved pisem ze je len priklad,topic nieje otom aby dostal ub,ale na poukazanie,ze aj 5h ban z pred roka a pol ta dostane do banlistu.
andyyzz
Cituji pravidla:
Citácia
UPOZORňUJEME že za 4 bany 50 hodin a více vám může být uděleno permanentní zabanování účtu.

Tím slovíčkem "může" se právě myslí to, že se pban udělí podle toho, jak se hráč v poslední době choval, kdy měl poslední větší ban atd.. Takže podle mě to admini jen špatně chápou, no.
hormoskunk
Citácia
Carter_ napsal:

Jinak musím se vyjádřiz k tomu co si tu právě napsal, nekickl sem tě nikdy za takovou blbost že skáčeš na hydraulice :D no ale aby jsi tu pobavil tak vymyslíš všechno možný.

Ouha, dívej co jsem našel... img.tpx.cz/uploads/carterkaawawf4.png

Jen jsem skákal kousek od něj na warpu s hydraulikou a práskl mi hned Kick za provokaci....
Ghost_Hunter
za takou blbost kick? boha :D
Ruda
No zde jde vidět to o čem jsem mluvil.
KittyKat
Citácia
Tress napsal:

ypresu :D skunk je kazdopadne priklad :D i kdyby se zmenili pravidla tak pro nej uz je pozde :D

nikush :D bejt tebou mlcim a nemluvim o zasedani na hracich :D si schytala za mesic 2 bany a uz to tu chces soudit :D skunk narozdil od tebe hral 2 roky

Pozri si dátum založenia môjho webu, hrám prerušovane :-) a nevravím že na mne niekto zasadnutý je.. tie bany boli moja chyba :D
Carter_
Kick jsi dostal zato co se řešilo tam kde už screen nemáš ale to nevadí :D.Ale ty jsi nevinej ty nikdy nic chápu :D
hormoskunk
Citácia
Carter_ napsal:

Kick jsi dostal zato co se řešilo tam kde už screen nemáš ale to nevadí :D.Ale ty jsi nevinej ty nikdy nic chápu :D

Mám i screen, za co jsem dostal předtím kick. Pro upřesnění ty si mě vyprovokoval, ja ti nato něco napsal (slušně, ale rýpavě) a dostal jsem kick za provokaci. Přihlásil jsem se na server a už jsem nic nepsal, jen skakal s hydraulikou kousek od tebe a ty si hned začal psát provokativně neprovokuj atd. Hodím ti tu 2 screeny a ten co jsem tu už předtím hodil navazuje na ty dva jako třetí.

První screen, kde jde vidět, že jsem tě zabil podle killlistu a ty si hned začal provokovat: img.tpx.cz/uploads/carterkaawawf2.png

Druhý screen, je to o pár minut později, ale pořád to navazovalo na ten prní screen (první kick za nic, vyprovokoval jsi to): img.tpx.cz/uploads/carterkaawawf3.png

Po tomhle kicku jsem nic nepsal a šel na warpu a jelikož jsem poskakoval na warpu kousek vedle něj tak mi začal psát viz chat na screenu, který je v mým předchozím příspěvku (podle minut, je vidět, že jsem nemohl ani stihnout provokovat mezi oběma kicky, takže se prostě nevymlouvej na něco, že by tam v tom bylo ještě něco jiného, dal si mi druhý kick a to bezdůvodně)..

(Datum a čas k tomu vychází, takže nevím co mi ještě teď řekneš. Celé si to vyprovokoval ty, protože jsi do měl jel bomby, že tě neumím jinak zabít než G deagle stylem, označoval si mě za lamku, nulu, chudaka atd... A já ještě za to dostal 2 kicky...)
wlcacek
ale tak holky jestli se tu chcete handrkovat jak mokrý třináctky, tak to řekněte rovnou,
docela mě oba přestáváte bavit. A jak mě někdo přestane bavit, pak udělám krátký proces.

a pokud mě nenašrvete, večer se na to podívám a dořeším.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
21%
Skyrace
9 Hlasov
21%
Deathmatche
3 Hlasov
7%