Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

HanyS Vizitka
HanyS
Citace
Hamer napsal:

Fine vizitka, ale niektorý text sa nedá čítať.
Pixel už administrátor nie je, ale chápem to aj ja som ho mal rád Smile.
A chválim ťa za gramatiku v tejto vizitke som nenašiel ani jednu gramatickú chybu :D.
:D díky Smile z češtiny sem měl vždy 1 :D heheheee
Nosferatu
Chlape !!! :D vizitka je super Smile i když na mě moc barevná , ale každý máme svůj styl Smile Jako Hráče s vidění už tě znám nějakou dobu ale tak pořádně jsem se do kontaktu dali ve firmě Smile jsi super hráč komunikativní zábavný a hlavně nevím proč ale vůbec by mě nenapadlo že máš 15 let :D počítal jsem že budeš o pár let starší :D ale nevadí můj názor na tebe to nemění Smile jsi fajn hráč a jen tak dál ;)
I kill people and I like it
HanyS
Citace
ST SAITAN napsal:

Chlape !!! :D vizitka je super Smile i když na mě moc barevná , ale každý máme svůj styl Smile Jako Hráče s vidění už tě znám nějakou dobu ale tak pořádně jsem se do kontaktu dali ve firmě Smile jsi super hráč komunikativní zábavný a hlavně nevím proč ale vůbec by mě nenapadlo že máš 15 let :D počítal jsem že budeš o pár let starší :D ale nevadí můj názor na tebe to nemění Smile jsi fajn hráč a jen tak dál ;)

Díky BRO Smile Taky sem v tobě objevil toho fajne hráče :D Ochod z firmy mě mrzí ale vždy se tam rád vrátím Smile BEST FIRMA 4EVER
Nosferatu
Pro takového hráče jako jsi ty bude v mé firmě vždy místo ! i kdybych měl někoho vyhodit :D :D
I kill people and I like it
LEO
Tvl, já a tvůj syn Nemůžu Máš to povedené otče :D
Rosta
Oblíbený admin, díky.Ale jdi, Ty! To je život v domě po mé maličkosti co ?kingNemůžu Jinak jsi super kámoš, přeju ti ať se dostaneš do AT.Dáme si jedno nee?
HanyS
Díky všem :*
XThoMaSX
pekna vizitka a sry za hento //ThoMa[S]:|
Zacek
Zdarec. Vizitku máš pěkně zpracovanou, barevnou. Zatím jsme se na serveru moc nepotkaly. Třeba někdy Smile
HanyS
ThomaS : V pohodě kámo :D Jen si někdy hlídej koho provokuješ Smile
Dan : Díky kámo Sad jo to musíme napravit Good job!
Dush3yo
Super kluk, super vizitka. Jen škoda že se moc nebavíme už. Sad
HanyS
Citace
SamopalAkaSapik napsal:

Super kluk, super vizitka. Jen škoda že se moc nebavíme už. Sad
My se nebavíme? :D To ty nepřijdeš na kafe poklábosit tak si nestěžuj :D
FaSTeR
Pěkná,Pěkná Smile) Hodně barev, ale nešetří s ní !! SmileTak si užívej hru dál !! :D
HanyS
Citace
FaSTeR napsal:

Pěkná,Pěkná Smile) Hodně barev, ale nešetří s ní !! SmileTak si užívej hru dál !! :D

Díky Smile
EnTeR
Pekná vizitka,dobrý hráč a to,že si ma neoznačil tak to si ešte s tebou vybavím Tu máš
Zoldik
Super vizitka,akorát mi to příjde takový..moc barevný a ták,prostě to není ono :D Ale jde vidět že sis stím pohrál a dalo ti to práci :D Jako hráč si na serveru normální a nemám stebou problém :D
HanyS
Zoldik: Barvený to je až moc to je pravda no :D ale líbí se mi to takto, i když si taky říkám žej sem to s těma barvama asi přehnal Nemůžu Díky tak jsi hráč v pohodě.

Enter: Ahojky Enterku, promiň já jsem na tebe úplně zapoměl kamaráde Sad Hned to napravím. Taky jsi v pohodě hráč Mám tě rád
Azor
Tak to jsi trochu přeplácal Honzíku :D Hráč v pohodě Jsi dobrý!
Rosta
Honzíku přestaň hrát WoW a zavítej zase na SP jazyk Aspoň by byla srandaJooo Jinak taky máš mou plnou důvěru, škoda že ti nevyšla přihláška do AT, jsi jeden z mála hráčů kdo to má v hlavě v cajku. Njn ty moje dny :D Asi krámy :DMimo
HanyS
Citace
Rosta napsal:

Honzíku přestaň hrát WoW a zavítej zase na SP jazyk Aspoň by byla srandaJooo Jinak taky máš mou plnou důvěru, škoda že ti nevyšla přihláška do AT, jsi jeden z mála hráčů kdo to má v hlavě v cajku. Njn ty moje dny :D Asi krámy :DMimo

Hehe :D Taky tě mám moc rád, jen ty tvoje dny kamaráde :D :D
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů