Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Teczka83
Teczka83
Dik moc chlapci :D
Predator
Pocééém ty kuku ušatéééj,rád tě zase vidím ty stará struktůro... :DKytka pro tebe*LOVELINUX* Už abys byl zpátky na serveru,byla s tebou bžunda. *Zatancujem*Hulala
Teczka83
Budu tam hned jak bude komp :D Jinak Pixelovi a Wlčákovi velkej dik za zalohu učtu na webu a na serveruKamarádi
Upravil Teczka83 dňa 05.10.2014 23:20
RuliiKkO
Tákže , vizitka ve žluté moc nejde hele .. Nejde to přečíst :D Asi jedinej mínus no , jinač info dostatečné , na fotce fešák jako vždy Smile Hráč/Týpek na jedničku , pohodář , velmi rozumný a je s tebou dobrej pokec. Velmi zábavy, býval si můj nejoblibenější Atmyn. Teď jsi nejobl. hráč Smile Sem rád že jsem tě poznal Pivo
S Pozdravem , pán Rulík.

Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
HeWhoMustNotBeNamed
Podle icq mas narozky, tak vše nej!Smile vizitka pěkná, hráč a exkolega taky super:D
Harrier22
vizitka hnus, hrač v pohode, non-stop tramvaj rofl
Teczka83
Díky :D. Vizitka je dělaná ještě na tom černým podkladu co tu byl dřív. Nemůžu za to, že teď je bílej :D. Pixel díkySmile
LuCy
Tečkaa, rozhodně v pohodě týpek, kterého jsem si dost oblíbila. Super chaty a zábava s tebou, a však teď se na mě zlobí. Sad K vizitce, vizitka je velmi pěkná + velký fešák. :D
Jsem ráda, že jsem Tě mohla poznat a už se nezlob.*LOVELINUX*
Teczka83
Citácia
_LuCy_ napsal:

Tečkaa, rozhodně v pohodě týpek, kterého jsem si dost oblíbila. Super chaty a zábava s tebou, a však teď se na mě zlobí. Sad K vizitce, vizitka je velmi pěkná + velký fešák. :D
Jsem ráda, že jsem Tě mohla poznat a už se nezlob.*LOVELINUX*

Se nezlobím :D. Sis mě nějakým způsobem rychle udobřilaSmile. A děkuju za koment. Jo a s tím fešákem...no nevim :D 112 kilo, nesympatickej, nevonící a nenosící růžové kalhoty v kombinaci s oranžovým tričkem a zelenýma botama :D
Upravil Teczka83 dňa 05.04.2015 23:12
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasov