Informácie o serveri
Čítať tému
Vizitka - Kalandian
|
|
Kalandian |
Pridané 02.10.2014 19:50
|
![]() ![]() Príspevkov: 15
Založený: 04.10.13
|
Mé info ze serveru Váš nick na serveru: Kalandian Odehrané hodiny na serveru: Aktuálně 1150 Váš bankovní obnos: 170 000 000 $ Nasbíráno marihuany: 400, toť vše co mi zbylo z dealerského života ![]() Vlastním dům číslo: 725, malá vilka na severu LV Vlastním hotel číslo: Žadný pokoj nemám, hotely jsou předražené ![]() Momentálně jsem šéfem/členem gangu: nejsem typem pro gang, bohužel, nezvládám sawny Můj oblíbený administrátor: Elda, HrbeeeC, Tumik, Under, Domino Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /port *Hraju* a /hajit ![]() Můj nejoblíbenější event serveru: /zavod Rally Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kopec smrti a závody na okruzích Mé oblíbené vozidlo: Cheetah, Remington Má oblíbená práce na serveru: Bezpečák Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 2 Mé webové info Váš nick na webu: Kalandian Vloženo komentářů: 0 Vloženo příspěvků ve fóru: 11 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: nejsem screener Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: všichni odvádíte skvělou práci, snažíte se, a to je důležité Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: fakt netuším, forum zas tak moc nesleduju ![]() Má osobní stránka Jméno: Roman Příjmení: se neříká ![]() Datum narození: 16.1.1992 Věk: 23 Kontakty: nic nebude, všude je to samej ú*chylák ![]() Kraj: Moravskoslezský kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Jen pár, k životu mi to stačí ![]() Stav: Svobodný Zaměstnání: Svářeč Vzdělání: s maturitou Jazyky: Čeština, angličtina, němčina a základy latiny Děti: časem Kde bydlím: v bytě S kým bydlím: s rodiči a bratrem Sexuální orientace: no.... ale joo Heterouš ![]() Poznámka: Jo mám se fajn... ![]() Info o mé povaze Povaha: Flegmatik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Introvert Moje povaha: bezstarostná, klidná, naslouchavá, pečlivá, plánující, pozitivní, přátelská, spolehlivá, upřímná, věrná, veselá Info o mé postavě Výška: 185 cm Hmotnost: 70 kg Postava: Hubená (reklama na hlad ![]() Barva očí: hnědá Barva vlasů: hnědá Brýle: Bohužel mám a dosti tlustý B) Na těle mám: Sem tam nějakej ten beďar ![]() Vousy: Jop, můj ksichtík je obalenej ve strništi ![]() Fotografie: nerad se ukazuji a to všude.... není co k vidění, představu si zrobte sami ![]() Závislosti Kouření: Ani náhodou Alkohol: Jen občas, nemusím ho Sex: Momentálně bohužel ne ![]() Závislosti: dobré jídlo, internet, sport(v TV), vydatný spánek, práce a posilovna Mé zájmy a co mám doma Zájmy: viz. závislosti (fakt se to moc neliší ![]() Sport: hlavně fotbal, hokej a tenis, ale všeobecně sleduju vše Literatura: nečtu, fakt je to děsná nuda Hudba: Retro songy hlavně z 80. a 90. let Zvíře: bohužel nemám, ale mám strašně rád kočky, babička je pěstuje ve velkém ![]() ![]() Můj styl Moje motto: Nesuď člověka dle vzhledu, ale dle jeho charakteru...(obecně známe motto, ale opravdu mi na něm záleží) Moje webová stránka: nemám Životní cíl: je skromnej, slušná práce a milující žena Co nesnáším: Nevěru, namyšlenost, úchyly a spoustu dalších..... Co miluji: těch pár skvělých přátel co mám + svou rodinu, to je asi nejdůležitější Oblíbená mu****a: sakra cože to má být? ![]() Oblíbené jídlo: Rizoto *Oběd* Oblíbené pití: Ochucená soda *PEPSI* Oblíbený film: Komiksárny a válečná dramata Oblíbená kniha: žádná (v mládí Stařec a moře) Oblíbené oblečení: vše co mám na sobě splňuje svůj účel ![]() Oblíbená barva: fialová Upravil Kalandian dňa 29.01.2015 21:28 |
|
|
HrBeeeC |
Pridané 02.10.2014 20:15
|
![]() ![]() Príspevkov: 1368
Založený: 26.04.14
|
Asi píši první, že? ![]() Podívej, ty nadpisy a podnadpisy jsi určitě chtěl zabarvit jinak, věřím v to. V každém případě, vždy jsme spolu vycházeli dobře, ať už jako hráč s hráčem nebo administrátor s hráčem. A za to jsem rád, jen tak dál ![]() Ještě jedna věc, dům 725 byl můj první barák ve hře vůbec, tak si toho važ ![]() ![]() |
|
|
cZSpajkdR |
Pridané 02.10.2014 20:17
|
![]() ![]() Príspevkov: 201
Založený: 11.07.14
|
Vizitku by jsi mohl trošku upravit,přes některé překrytí textu barvou nejde vidět samotný text,stejně tak nadpisy. Jinak jsem se o tobě dozvěděl celkem dost,jako hráče tě znám a nemám s tebou žádný problém ![]() |
|
|
Kalandian |
Pridané 02.10.2014 20:19
|
![]() ![]() Príspevkov: 15
Založený: 04.10.13
|
Dík borci a jo ty texty sem chtěl vážně jinak a už se tak i stalo ![]() ![]() |
|
|
Dapunisher_ |
Pridané 02.10.2014 22:47
|
![]() ![]() Príspevkov: 74
Založený: 23.08.14
|
Dobrá vizitka v pohode hráš ![]() |
|
|
Nosferatu |
Pridané 04.10.2014 00:05
|
![]() ![]() Príspevkov: 3695
Založený: 08.02.14
|
Vizitka ? ![]() ![]() ![]() ![]() Nosferatu I kill people and I like it |
|
|
Reeus |
Pridané 05.10.2014 09:26
|
![]() ![]() Príspevkov: 71
Založený: 20.08.14
|
Pěkná vizitka, sexy jméno a barva ![]() V poho hráč, a na admin závodech se vždy vsadíme kdo vyhraje ![]() |
|
|
BeaBoyCZ8 |
Pridané 06.10.2014 22:19
|
![]() ![]() Príspevkov: 90
Založený: 30.08.14
|
Jo vidívam tě často na racech .. ![]() ![]() |
|
|
tomas0 |
Pridané 29.01.2015 21:53
|
![]() ![]() Príspevkov: 70
Založený: 24.05.13
|
Dobrý hráč ![]() ![]() ![]() |
|
|
Chotycansky |
Pridané 29.01.2015 23:05
|
![]() ![]() Príspevkov: 101
Založený: 08.05.14
|
Dobrej týpek, dobrá vizitka ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Floatin |
Pridané 04.02.2015 21:40
|
![]() ![]() Príspevkov: 472
Založený: 01.11.14
|
Hej Kalandian , kanady doma máš , že ? ![]() ![]() |
|
|
MaTy |
Pridané 05.02.2015 09:10
|
![]() ![]() Príspevkov: 1267
Založený: 30.08.14
|
Na serveru tě vídám jakž takž.. ![]() ![]() Jinak hodně štěstí ![]() There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me. -Stephen Curry ![]() |
|
|
Sotasek |
Pridané 08.04.2015 13:48
|
![]() ![]() Príspevkov: 591
Založený: 19.09.13
|
Na serveru tě vídám, a a vždy jsi růžovééééj ![]() ![]() |
|
|
shaD |