Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Vikush :) - Editovaná v3
Vikush
ďakujem matej. Jasné, niekedy pokecáme Smile
Pandy
Moc krásná vizitka, moc vizitky nečtu ,ale tuhle jsem cetla detailně, moc pekny příběh :-) Palec na horu *Dobrá práce*
Snad někdy víc pokecáme, moc se neznáme a je to škoda!!
Vikush
Citácia
werymex napsal:

Moc krásná vizitka, moc vizitky nečtu ,ale tuhle jsem cetla detailně, moc pekny příběh :-) Palec na horu *Dobrá práce*

Jéj, to si vážim. Smile
ďakujem a jasné, niekedy pokecáme určite Kamarádi
Vikush
Citácia
_Prdonn- napsal:

Pekná vizitka. Smile

ďakujem moc Smile
metju22
Vizitka jedna z najlepších. Smile Pekne si sa rozpísala. Nech sa darí.
Floatin
Skvelá adminka,vizitóš velmi prepacovaná,chválim *JSEM VÁTĚZ JOO*
Vikush
Citácia
Vizitka jedna z najlepších. Smile Pekne si sa rozpísala. Nech sa darí.

Tak niaku tu dobu som na nej pracovala :D ďakujem Smile

Citácia
Skvelá adminka,vizitóš velmi prepacovaná,chválim *JSEM VÁTĚZ JOO*

ďakujem awe Smile
eGhE
Nič moc , taká tuctová ako iné Nemůžu
Vikush
Citácia
eGhE napsal:

Nič moc , taká tuctová ako iné Nemůžu

Vďaka rofl
DarKoBiT
Takže Vikuška Smile, Vizitka pekná, adminka skvelá Smile
zorys
Citácia
19.10.1998

Krásná vizitka, ale jsem o den starší heheheee

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
Vikush
Citácia
DarKoBiT napsal:

Takže Vikuška Smile, Vizitka pekná, adminka skvelá Smile

ďakujem dark Kytka pro tebe

Citácia
Citácia
19.10.1998

Krásná vizitka, ale jsem o den starší heheheee

ďakujem zoro Smile Mmm ďalšia stará krabička sa tu našla rofl
Vikush
Citácia
_Prdonn- napsal:

Citácia
werymex napsal:

Moje slová. Smile Nech sa ti dári v živote tak i na SP.

ďakujem, vážim si to Smile
TimG
Tvoja vizitka sa zmenila, od kedy som ju posledný krát videl.. :D Prajem Ti vela šťastia v živote i na SP. Smile Btw.
Citácia
16.. som stará krabica no čo ti poviem :D
Nemůžu
Vikush
Citácia
The_Deadman napsal:

Tvoja vizitka sa zmenila, od kedy som ju posledný krát videl.. :D Prajem Ti vela šťastia v živote i na SP. Smile Btw.
Citácia
16.. som stará krabica no čo ti poviem :D
Nemůžu

No áno, asi si ju už editnem zase :D pár vecí sa zmenilo no ja som strašný leňochod rofl a vďaka Smile
Brian
Ahoj Viki.Vizitka pěkná,obsáhlá Smile Jsi super hráčka,adminka..když něco potřebuji tak mi poradíš,jsi aktivní a je s tebou i sranda + jsi pěkný holka Smile Jen tak dál :*
Hodně štěstí v reálném živote,ale i ve virtuálním!
Melmen
Ahoj Vikuško, děkuji za označení, i když to co je u něj napsané je už minulost. Jako hráčka strašně fajn, na nic si nehraje a hlavně moc ochotná. A teď už né jenom jako hráčka, ale i jako administátorka. Na ty chvíle v MoGu se nedá zapomenout, kdysi tam byl opravdu fajn kolektiv, ale časy se bohužel mění a většinu hráčů popelář nebaví. Tak ať se Ti daří jak na SP, tak hlavně v reálu.

Tvoje vizitka je první, kterou jsem kdy okomentoval, tak si toho snad vážíš :X
Nosferatu
Ahoj Viki,
No určitě jsem ti to tady už komentoval, ale každopádně to se nikdy neztratí nějaký ten koment na víc. Smile
Ono rozhodně chci poděkovat za označení a za ten pěkný článek co si ke mě napsala Smile
Taky si vzpomínám na LS, bylo to skvělé Smile skvělá firma skvělý lidé a hlavně možnost poznat spoustu nových lidí a v prvé řadě tebe. ;) Skvělá baba, s kterou se fajně trávil čas na SP Smile jak naše pařby v jizzy až po naše mise. Smile) Bylo to fájn. ;) Potom taková menší pauza no, ale tak teď kolegové Smile a zase je fájn :D I když se budu opakovat, tak ještě jednou musím napsat že jsi skvělá skvělá holka :*

Citácia
kamarát satana
To zní krutě :D :D No nějak se mi začalo stýskat po svém starém nicku když si na to vše vzpomenu. :D :D
Jinak Viki ať se ti daří hlavně v životě a to nemyslím zde na Sp, ale v reálu ať jsi spokojená a šťastná to je to nejdůležitější. ;)
I kill people and I like it
Vikush
Citácia
Brian napsal:

Ahoj Viki.Vizitka pěkná,obsáhlá Smile Jsi super hráčka,adminka..když něco potřebuji tak mi poradíš,jsi aktivní a je s tebou i sranda + jsi pěkný holka Smile Jen tak dál :*
Hodně štěstí v reálném živote,ale i ve virtuálním!

Ahoj, vážim si pozitívneho názoru, som rada, že si spokojný :3 a ďakujem Smile

Citácia
Ahoj Vikuško, děkuji za označení, i když to co je u něj napsané je už minulost. Jako hráčka strašně fajn, na nic si nehraje a hlavně moc ochotná. A teď už né jenom jako hráčka, ale i jako administátorka. Na ty chvíle v MoGu se nedá zapomenout, kdysi tam byl opravdu fajn kolektiv, ale časy se bohužel mění a většinu hráčů popelář nebaví. Tak ať se Ti daří jak na SP, tak hlavně v reálu.

Tvoje vizitka je první, kterou jsem kdy okomentoval, tak si toho snad vážíš :X

ďakujem melmíku, vážim si, že som prvá, ktorej si to okomentoval :D Sa celkom čudujem, že si sa to rozhodol komentovať. Popelář bude aj tak navždy najlepší, pamätáš? Raz popík, navždy popík Kamarádi

Citácia
Ahoj Viki,
No určitě jsem ti to tady už komentoval, ale každopádně to se nikdy neztratí nějaký ten koment na víc. Smile
Ono rozhodně chci poděkovat za označení a za ten pěkný článek co si ke mě napsala Smile
Taky si vzpomínám na LS, bylo to skvělé Smile skvělá firma skvělý lidé a hlavně možnost poznat spoustu nových lidí a v prvé řadě tebe. ;) Skvělá baba, s kterou se fajně trávil čas na SP Smile jak naše pařby v jizzy až po naše mise. Smile) Bylo to fájn. ;) Potom taková menší pauza no, ale tak teď kolegové Smile a zase je fájn :D I když se budu opakovat, tak ještě jednou musím napsat že jsi skvělá skvělá holka :*

kamarát satana
To zní krutě :D :D No nějak se mi začalo stýskat po svém starém nicku když si na to vše vzpomenu. :D :D
Jinak Viki ať se ti daří hlavně v životě a to nemyslím zde na Sp, ale v reálu ať jsi spokojená a šťastná to je to nejdůležitější. ;)

Jéj ďakujem nostíku :D ty ši taký môj zachranca :D bez teba by som tu dávno nebola :3 Popíci LS bola najlepšia firma, v akej som kedy mohla byť (ak nepočítam popelársku školku v mogu :D) Si ma naučil ako byť správnou popelárkou :D na to len tak nezabudnem, aj tebe nech sa darí, som počula, že máš niaku naháňačku v škole :D tak nech ti to vyjde ako má Smile
nemo
Vikushko, si strašně hodná slečna Kytka pro tebe. Vždy mi pomůžeš, když Ti napíšu a máš nějaké to hezké slovíčko. Pomáhala si mi ve firmě Clean C. LV, odkud jsem prodal auta do MOG SF. Smile Vždy se na Tebe můžu obrátit a vím, že Ty mi pomůžeš. Za to ti patří velký Dík.
Ať se Ti v životě daří. Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
6 Hlasov