Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitka - Premik - KONEC
|
|
Premik |
Přidané 07.04.2015 18:32
|
![]() ![]() Příspěvků: 15
Založený: 06.04.15
|
Ahoj! Dneska (15.4) jsem skončil na SP, ano.. je tomu tak, bohužel.. Nečekal jsem, že tolik lidí bylo překvapeno, že končím.. Zdálo se mi, že mě skoro nikdo neznal, ale přesto se našlo pár lidí, kterým to tak jedno nebylo.. Ale Proč? Jak možná víte, na serveru jsem nepůsobil tak dlouho - maximálně 2 měsíce. Měl jsem nahráno něco kolem 230hodin a to za ten čas bylo pro mě hrozně moc... Chodím na gympl a jako čtrnáctiletý člověk, který pomýšlí v životě něco dokázat (nijak nezhazuju lidi co hrají na SP, to v žádném případě), si nesmím v žádném případě dovolit trávit tolik času za počítačem.. Bohužel jsem takový závislák, radši jsem zkončil, vždycky jak jsem si říkal, že dneska budu na kompu jenom 2 hoďky, tak to nikdy nevyšlo.. Byl jsem klidně od 3 hodin do půlnoci jenom na SP.. Nekončil jsem kvůli kidům, to v žádném případě.. Sám jsem kid a vím jaké to je, když ti někdo nadává. Vždycky mě bavily řeči typu: "tys mi zničil auto ty kid" nebo třeba "Všichni vojáci jsou kidi ježišmarja". :D Strašně dlouho jsem o tom konci přemýšlel, vzniklo z toho tohle a doufám, že se pro mne něco změní a že naberu nový impuls do života - myslím, že kdybych neukončil své počinání na sp teď - tak bych to měl později o mnoho těžší.. Určitě jsem pár lidem tímto odchodem udělal i radost, daroval jsem pár "melounů" do rozpočtu :D (asi 130- byl jsem chudák), tak si můžete užít akcičky :) - já jsem třeba akce miloval :D - i přes to, že jsem byl absolutní noob a skoro nikdy jsem nic nevyhrál.. Lidí kteří si zasložili můj obdiv, nebo jsem je měl rád :) Omlovám se za některé popletené nicky, neměl jsem Vás tak zažíté :D Remix Hrbec Ezycupit Milouch Hrbec (po druhé, protože si to zaslouží) Eghe Kaladian Tumik Elda Underko CzSk Buffalo Melmen (lepidlo hack na autě smrti sakra) Vykuř (nebo Vikush? sám nevím.. :D :D :D) A nespočet dalších lidí, které jsem možná opomněl (tímto se jím omlouvám), nebo prostě jsem s nimi nebyl v dostatečném kontaktu.. No prostě, měl jsem Vás (teda na pár vyjímek) rád a byla s Vámi zábava a toho nelituji.. :) Jestli chcete nějaký kontakt přidejte si mne na steamu a napište mi SZ s vaším nickem :) Steam profile Moc lidí mě pravděpodobně nezná, tak to můžete napravit! ![]() ![]() Nick na serveru: Premik Odehrané hodiny: 224 Bankovní obnos: 0 - všechno darováno na charitu v podově /dardorozpoctu ![]() Nasbíráno marihuany: 0g! Vlastním dům číslo: Darován náhodnému šťastlivcovi Vlastním hotel číslo: Vždycky jiný, podle potřeby Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Gang taky nemám Můj oblíbený administrátor: Elda, HrB, Rulík a Tumík Nejoblíbenější příkaz serveru: /lv, /kill, /port Nejoblíbenější event na serveru: /dm Mrakodrap s minigunem Nejoblíbenější akce od administrátorů: Závody Oblíbené vozidlo: Cheetah, z vraků Club Oblíbené povolání: Taxikář a zdravotník Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole):: Celek by dostal jedničku, kdybych měl hodnotit jedince, tak by se to u některých trošičku lišilo :) ![]() Jméno: Přemysl Kontakty: Skype mám, nick Vám dám na požádání :) Kraj: Moravskoslezský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Moc ne, ale stačí mi to :) Stav: Svobodný! Zaměstnání: Studuji na gymnáziu Jazyky: Čestina, Angličtina, začátečník v Němčině Děti: Nemám, ale někdy bych chtěl Kde bydlím: V bytě Sexuální orientace: Na holky! ![]() Povaha: Flegmatik Pohled na svět: Určitě optimista! Otevřenost: Introvert Moje povaha: Naslouchavá, pozitivní, klidná a našlo by se toho snad i víc.. :) ![]() Kouření: Ne. Alkohol: Maximálně v pralinkách xD Závislosti: Počítač, sledování fotbalu v televizi, lenošení? ![]() Motto: „Chyby mohou být užitečné, pokud se z nic ovšem dokážeme poučit.“ Životní cíl: Být šťastný :) Co nesnáším: Rajčata, g-skill, otravné lidi a antispam! Oblíbená muzika: Téměř vše :) Oblíbené jídlo: Pizza a guláš! (i segedín :3 :D) Oblíbené pití: Kofola Oblíbená knížka: Pán prstenů a Hunger Games Oblíbené oblečení: Nějak se o oblečení nezajímám, hlavně aby se v tom dalo chodit :D Oblíbená barva: Modrá ![]() Jsi Premi z Madbros? Nejsem. Nejsi ty ten úchylák Pemik? Nejsem. Ty si fake? Do třetice všeho dobrého. Nejsem. :D Jsem prostě Premik Díky, to k vizitce asi vše, budu rád za všechny kladné i negativní reakce a připomínky :) Upravil/a Premik dne 15.04.2015 22:40 |
|
|
nemo |
Přidané 07.04.2015 18:39
|
![]() ![]() Příspěvků: 456
Založený: 28.09.14
|
Ahoj, moc hezká vizitka. Každá část různě barevně odlišená. Občas tě vidím psát v chatu, znám tě jen tak od vidění, proto nemůžu říct tvojí povahu. Myslím si ale že budeš v klidu. ![]() |
|
|
Premik |
Přidané 07.04.2015 18:49
|
|
Citace Nema napsal: Díky za názor, na serveru jsem přeci jenom ještě trochu nováček.. ![]() ![]() |
|
|
Nosferatu |
Přidané 07.04.2015 19:23
|
![]() ![]() Příspěvků: 3695
Založený: 08.02.14
|
Na to že jsi nováček, tak vizitka je celkem povedená. Jako hráče jsem tě párkrát zahlédl na serveru, a podle toho jsem usoudil, že budeš rozumný, tak hodně štěstí a ať se ti daří. I kill people and I like it |
|
|
Spidzer |
Přidané 07.04.2015 19:25
|
![]() ![]() Příspěvků: 125
Založený: 17.03.15
|
Klidný,poctivý hráč.Pěkná vizitka. |
|
|
AaToX |
Přidané 07.04.2015 20:12
|
![]() ![]() Příspěvků: 147
Založený: 11.03.15
|
Pěkná vizitka ano jsi lxs člověk a to povolaní mame stejné! Jsi fajn hrač na serveru tě mam furt na očích jelikoš jsme spolu ve firmě Taxi LV ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Premik |
Přidané 07.04.2015 20:12
|
|
Citace Nosferatu napsal: Díky moc, někteří lidé si myslí, že lidé v mojem věku nejsou moc rozumní, ale.. To je jedno.. ! ![]() Citace Spidzeroovec napsal: Díky moc ![]() Citace ReMiX napsal: Díky, "nerdíku" ![]() Upravil/a Premik dne 07.04.2015 20:18 |
|
|
AaToX |
Přidané 07.04.2015 23:18
|
|
Hele ![]() |
|
|
AaToX |
Přidané 07.04.2015 23:19
|
|
Nmz perníku ![]() ![]() |
|
|
Premik |
Přidané 15.04.2015 21:37
|
|
Pokud budete reagovat na tuhle vizitku, pravděpodobně se nedočkáte odpovědi, netuším, jestli se sem ještě podívám, ale možná ano.. |
|
|
Vikush |
Přidané 15.04.2015 22:00
|
![]() ![]() Příspěvků: 640
Založený: 07.01.14
|
Tak premiku, určite si spravil dobre, že sa chceš venovať realu samozjreme ![]() Na steam si ťa pridám a sem tam si môžme niečo zahrať. ďakujem za označenie, moc si toho vážim ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasů🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasů😍Líbí se mi vše!