Informace o serveru
Číst diskuzi
~1~ Rekonstrukce firemního systému
|
|
HrBeeeC |
Přidané 23.04.2015 20:16
|
![]() ![]() Příspěvků: 1368
Založený: 26.04.14
|
Takže. Já jako správce firem vím, jak to ve firmách chodí. Firmy nejsou vůbec nějak ceněné, nemají žádnou hodnotu. Hráči si je nechávají mazat, protože prázdnou prodají za pár šupek a to s velkým štěstím. Úplně vymazání firemních platů. Všechny firmy si budou rovny a proběhne ten pravý boj o vedení firmy, než jen nastavení vyššího platu. Čím to ale nahradit? Možnost přidat ve firmě místo "Nastavit plat" --> "Nastavit pozici/funkci" O co by šlo? 1) Hráč po nabrání se stane dostane pozici "Člen" s nehybným platem 60% 2) Někdo z vedení může nastavit funkci "Právoplatný člen" s nehybným platem 70% + automaticky Respawn vozidel - ANO. 3) Jesltiže hráč přinese firmě 1.000.000$ (vydělá či investuje) nebo vydrží ve firmě 7 dní - bude možnost nastavit nehybný plat 80% + automaticky Respawn vozidel - ANO s funkcí "Věrný člen". 4) Pokud hráč vydrží ve firmě měsíc a více nebo firmě přinese 5.000.000+ , bude mít nehybný plat 90% a pozici "Legenda firmy" Respawn vozidel - ANO. 5) Majitel či vedení si určí "Náboráře". Pro ně je nehybný plat 85%, možnost Zvát členy - ANO, Nastavovat funkci - ANO, ale jen nižší, než je jeho stávající a možná k dispozici. Maximálně 5 členů firmy, takže si je majitel určí pečlivě. 6) Funkce "Hlavní náborář" - nehybný plat 90%. Tuto funkci zastává pouze dva členové firmy, kterého pověří majitel nebo jiný z vedení, zmíním dole. Možnost nastavovat možnost Zvát členy - ANO, Nastavovat funkci - ANO, s tím, že může nastavovat i náboráře. 7) Funkce "Správce" - Určí si majitel nebo jeho pravá ruka. Tuto pozici zastávají maximálně 2 členové. Možnost dělat vše, kromě Manipulace s vozidly. 8) "Pravá ruka majitele" - Nehybný plat 95%, možnost nastavovat vše, může manipulovat s garáží, určovat níže zmíněné funkce, vyhazovat členy. Maximálně 1 člen z firmy, kterému majitel musí opravdu důvěřovat, aby mu svěřil tuto pravomoc. 9) "Majitel firmy" - Automatický plat 100%, možnost nastavovat vše, přidělovat funkce a podobně. Možnost prodeje, dražby firmy. Vybírání kasy, manipulování s vozidly. Shrnutí k jednotlivým funkcím. ČLEN Nehybný plat 60% žádná další pravomoc PRÁVOPLATNÝ ČLEN Nehybný plat 70%, respawn vozidel - ANO VĚRNÝ ČLEN -//- 80%, Respawn vozidel - ANO LEGENDA FIRMY -//- 90%, Respawn vozidel - ANO NÁBORÁŘ -//- 85%, Zvát členy - ANO, Nastavení Funkce - ANO(Vždy jen nižší než kterou disponuje právě on) Maximálně 5 lidí HLAVNÁ NÁBORÁŘ -//- 90%, Zvát členy - ANO, Nastavení Funkce - ANO Maximálně 2 lidé. SPRÁVCE -//- 90%, Zvát členy - ANO, Nastavení Funkce - ANO, Vyhodit člena - ANO (možnost nastavit i HN, výše zmíněného) Maximálně 2 lidé! ASISTENT/PRAVÁ RUKA -//- 95%, Možnost nastavovat vše Manipulace s vozidly, Editování infa, Určuje ho pouze sám majitel na vlastní zodpovědnost. Nemůže firmu dražit Vybírání kasy Pouze jedna osoba Udělování prémií MAJITEL -//- 100%, Možnost s firmou dělat cokoliv cokoliv nastavovat prodávat firmu, předat velení, nastavovat jakoukoli funkci. Jistěže jen jedna osoba. Vše. Zkusím vymyslet, co dál. Kdyžtak napiš, zkusím rozvést nějaké detaily, ale snad to nějak bude k použití již teď. Na závěr.. Výhody? 1) Rovnost firem - myšleno ve smyslu, že každý začne s na čistém stole, je jen na něm, jak firmu povede, jiné město než LV dá sice o něco více práce, ale konkurovat se dá opravdu dobře 2) Dosahování vyšších zisků 3) Firmy budou více oceněné, hráči by si jich mohli více vážit, ne je střílet v dražbě za pár $$ Upravil/a HrBeeeC dne 24.04.2015 15:24 |
|
|
MrBlue |
Přidané 24.04.2015 14:02
|
![]() ![]() Příspěvků: 87
Založený: 16.07.11
|
Prečo by sa týmto mala zvíšiť cena firiem? |
|
|
Tress |
Přidané 24.04.2015 14:27
|
![]() ![]() Příspěvků: 2751
Založený: 22.11.11
|
firmy si rovny nebudou ![]() ![]() vysi zisky no nwm kdyz mi zkrouhnes plat ze 100 na buhvijakej ![]() a ze by je tohle melo zdrazit ? ![]() ![]() |
|
|
Baseball |
Přidané 24.04.2015 14:29
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 7412
Založený: 28.01.14
|
určitě souhlas, teď jediné čím firmy bojují je plat.. |
|
|
Battery |
Přidané 24.04.2015 14:35
|
![]() ![]() Příspěvků: 619
Založený: 02.10.13
|
Hodně se mi libí, že platy by byly jednotné. Ale jak už napsal Tress tak firmy např. LS se nevyrovnají LV ikdyž mají stejný vozový park, jak to u velké části firem bývá. Ohledně platů máš u mě rozhodně souhlas, alespoň by hráči pořád nevyměňovali jednu firmu za druhou. |
|
|
metju22 |
Přidané 24.04.2015 14:40
|
![]() ![]() Příspěvků: 176
Založený: 25.11.14
|
A keď budem majitel, tak si môžem zmeniť plat na 0? |
|
|
Mikull |
Přidané 24.04.2015 14:45
|
![]() ![]() Příspěvků: 3734
Založený: 15.12.11
|
Jupí! Teď už nebude důvod chodit do jiných firem než do LV! To je geniální nápad! |
|
|
HrBeeeC |
Přidané 24.04.2015 15:14
|
|
Nevím, co všichmi máte pořád jen s městy a pozici firmy. Ano, být v LV je samo o sobě už dobrý krok pro firmu, ale je to jenom Vaše čistá neschopnost firmu vést. Stačí sehnat kvalitní vedení a klidně rozjet novou firmu třeba LS. Z vlastní zkušenosti vím, že několikrát jsem měl firmu LS, SF a konkurenci z LV jsme zničili, firmu si prohazovali několikrát za den. Kvalitní vedení a udělat jí jméno. Ne jen se schovávat za město. Příklady? Doherty Servis (Mechanik SF), Taxi Santos, MOG SF (popelář) a spoustu dalších, toto jsou ale jedny z těch opravdu top důkazů, že mít firmu v LV není vše. Citace metju22 napsal: Nevím proč by si měl dávat majitel nižší plat. Pak to akorát skáče do výdělků a manipuluje s hráči a "hodnotou" firmy. |
|
|
Bony |
Přidané 24.04.2015 15:56
|
![]() ![]() Příspěvků: 1596
Založený: 26.10.13
|
Čekáš, že tohle by dal ATomas na server ? Přemýšlel jsem o něčem podobným, ale já se zamýšlel nad výdělkem za misi. Furt se jezdí jedno a to samé dám příklad ze mě. /mise 6500 7000 a jezdíš dokola 2 trasy jako ****. Spíše bych zabrousil do misí a tam by se hodil nějaký koeficient. Dám příklad řičiče autobusu Mise LV, SF, LS - zelená linka LV pojede tuto linku 10x SF 2x a LS 0x Tím pádem linka v LV by z misi dostala 5x v SF 10k a v LS 15k To co navrhuješ ty to by se jedině vyřešilo snížením počtu členů třeba na 40. Poku je v LV a SF 6 členů a v LS 0, tak tech 40 lidí zajde do LS a je to vyrovnáno + stále bude někdo mít zájem tam jít |
|
|
JamesBonG |
Přidané 24.04.2015 16:00
|
![]() ![]() Příspěvků: 521
Založený: 10.03.15
|
Uplná blbost.. |
|
|
HrBeeeC |
Přidané 24.04.2015 16:28
|
|
Citace Bony napsal: Upřímně, nad tím jsem také přemýšlel. Ale to už je fáze rekonstrukce číslo 2. ![]() Udělat koeficienty podle výdělků tak, jak jsou, akorát to přepracovat na města. Firma LV maká hodně, firemní koeficient 1.00 + koeficient práce 2.50 (příklad). Firma SF nemaká vůbec nebo není založena. Firemní koeficient pro odměny 2.00, + koef práce. Firma LS je středem, koef 1.50 + koef práce. Firemní koef hodit do /help - Firmy a solved. Hrubé navržení, zase jsou třeba detaily. ![]() Ale vím o co ti jde. |
|
|
Pandy |
Přidané 24.04.2015 16:45
|
![]() ![]() Příspěvků: 8129
Založený: 14.12.14
|
Skvělej nápad, ubylo by hádek ve firmě kdo jakou ma pozici, tímto by ji poctivě zaslouzil! Vidim to jako super nápad, alespon ti clenove by si nechodili z firmy do firmy jak do hospody ![]() |
|
|
_Ego |
Přidané 24.04.2015 17:18
|
![]() ![]() Příspěvků: 791
Založený: 30.03.13
|
když se to udělá tak ![]() |
|
|
Ghost_Hunter |
Přidané 24.04.2015 19:30
|
![]() ![]() Příspěvků: 295
Založený: 22.05.13
|
no aj s tím souhlasím vypadalo by to dobře ale to už rovnou zrušit koeficient a navrátit dvojnásob odměny.. co se týče těch nevyrovnaných odměn se dá vždy doladit jinač návrh tedy solidní ![]() |
|
|
thorous |
Přidané 28.04.2015 22:40
|
![]() ![]() Příspěvků: 515
Založený: 20.10.12
|
ATomas říkal, že když někdo promyslí dynamickej systém platů, tak to udělá, ale že takhle na pevno se mu nechce. Tzn. zbytečná práce Greebe ![]() |
|
|
HrBeeeC |
Přidané 28.04.2015 22:52
|
|
jn neuděláš nic thorosu ![]() |
|
|
Nosferatu |
Přidané 29.04.2015 00:34
|
![]() ![]() Příspěvků: 3695
Založený: 08.02.14
|
Pěkně si to rozepsal a nevypadá to vůbec špatně. Rozhodně bych souhlasil. I kill people and I like it |
|
|
Franta95 |
Přidané 29.04.2015 11:48
|
![]() ![]() Příspěvků: 759
Založený: 08.07.12
|
Není to vůbec špatný, už jsem jednou zkoušel prosadit něco podobnýho(s těma platama), myslim ![]() Příklad na hodnosti člen: Základní plat - 60% + bonus(v %), kterej by šel z peněz serveru a bonus by se vypočítal takhle: výdělek celé firmy = vcf výdělek všech s hodností člen = vč počet členů s hodností člen = p bonus = ((vč/p)/vcf)*100 (v %) -takhle by se pro každou hodnost vypočítal bonus a zároveň by to mohlo zase zvýšit cenu firmy a hlavně nalákat lidi Příklad s čísly: celá firma vydělala 500k členové s hodností člen vydělali 300k počet lidí s hodností člen je 20 ....... hráč udělal misi, za kterou dostal 20k klasicky jako doteď - 12k jde hráči do kapsy(při platu 60%) a 8k jde firmě + bonus = (300k/20)/500k * 100 = 3% takže hráčova odměna by byla 12k + 3% z 20k = 12k + 600 = 12 600 takhle by to fungovalo pro každou hodnost nebo další možnost, jak ten bonus ještě zvýšit a tím i zvětšit konkurenci mezi firmami - z každé firmy pro dané povolání by se porovnávali hodnoty bonusu a bonus by se třeba zdvojnásobil pro firmu s největším bonusem, 1 a půl krát zvětšil pro firmu mezi a zůstal stejný pro firmu s nejnižším bonusem zase příkald pro hodnost člen: firma LV má bonus 5% => nejvíc 5*2 = 10% SF má 3% => mezi 3*1.5 = 4.5% a LS 2% => nejmíň 2*1 = 2% |
|
|
Zrušený účet |
Přidané 29.04.2015 12:38
|
![]() ![]() Příspěvků:
Založený: 01.01.70
|
Rozhodně dobrý nápad. To, že si myslíte, že LV je vždy lepší, tak to rozhodně není pravda. Stačí, když se o firmu dobře staráte, tak ona bude šlapat i sama i kdyby jste byli třeba v LS nebo SF. Já rozhodně nedělám rozdíly mezi SF, LV, LS. Kde mě vezmou tam mě vezmou, pokud se mi tam nelíbí kolektiv, tak jdu do jiné firmy, dokud nenajdu takovou, která mi nevadí co se týče členů. Dokonce si i sama nechávám dávat nižší plat, většinou kolem 80% (u prostitutek v LV mám normální plat, protože Dusan nechce, abych mu moc vydělávala ![]() ![]() Držím ti palce, ať ti tento návrh projde. ![]() |
|
|
RuliiKkO |
Přidané 29.04.2015 13:02
|
![]() ![]() Příspěvků: 2530
Založený: 18.07.12
|
S nasi starou Taxi Santos jsi to vychytal ![]() Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo.
![]() Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man. |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 HlasůSkyrace
9 HlasůDeathmatche
3 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
2 HlasůDerby
0 HlasůTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí