Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Amatéris Graféris - Load !
Shodak
okej máš tam iný obrázok :D
eR_
je to dobre Load, pekne spravene, mozem sa spytat aky font si pouzil? moc sa mi paci Smile
Load
Věděl jsem,že se Ti bude líbit :D Je to font jménem: Young & Beautiful
eR_
:D dakujem ti, vies, je taky elegantny, a zaroven pekny co som este nevidel, vzdy ked som mal takyto elegantny font tak eR vyzeralo blbo :D
Load
Opět jsem se dal do tvorby avatarů,takže si pište,pokuď máte zájem o avatar,info najdete v popisu..
1.Obrázek: [img]http://imghosting.cz/images/79tumblr_static_528921_3.jpg[/img]
2.Text: CrooN
3.Info (Co by ste tak přibližně chtěli): Nejak dolaď tie farby.. Smile rozmry : 150x150
4.Rámeček: ANO, niejak doladený s farbou Smile)
Rougy
Ok tak si od tebe taky nechám něco udělat.
1.Obrázek: img.tpx.cz/uploads/zžřgf.png
2.Text: Rougy
3.Info (Co by ste tak přibližně chtěli): Vše nechám na tobě
4.Rámeček: Jo chci. asi nejlépe nějaký průhledný nebo jak se ti to bude hodit Smile
Load
Dělal jsem to teď na rychlo protože si musím ještě něco zařídit.. Jestli se ti to nebude líbit,napiš si sem co a jak chceš jinak a dodělám ti to pořádně tak za půl hoďky..Smile
BTW: Proč chceš rozměry 100x100 ? A ta max velikost 14.65kb to nijak neovlivním zkoušel jsem to,ale min. je 22,3 kb.. S pozdravem Loadisko
img.tpx.cz/uploads/Croon - avatar.png
Dollar
Citace
Load napsal:

Dělal jsem to teď na rychlo protože si musím ještě něco zařídit.. Jestli se ti to nebude líbit,napiš si sem co a jak chceš jinak a dodělám ti to pořádně tak za půl hoďky..Smile
BTW: Proč chceš rozměry 100x100 ? A ta max velikost 14.65kb to nijak neovlivním zkoušel jsem to,ale min. je 22,3 kb.. S pozdravem Loadisko
img.tpx.cz/uploads/Croon - avatar.png
ROzmery chcem 150x150 Smile som sa sekol..a tu velkost netreba.A JE TO DOBRE Smile Kontaktuj ma na serveri..dohodneme odmenu Smile)
Load
Rougy tady to máš,zkoušel jsem aji něco co jsem ještě nedělal takže mě nesuď :D
img.tpx.cz/uploads/Rougy - Avatar.png
PS: Tohle je dodatek,při postování sem, se mi ten rámeček nějak nezdál,tak sem ti udělal jinej trochu..
img.tpx.cz/uploads/Rougy - Avatarrr.png

Erkys tady to máš Smile
img.tpx.cz/uploads/Croon - avatarko.png
Rougy
Jo dobrý akorát jak máš v pozadí to bílé okno, to mi tam nesedí. Šlo by to oddělat ?
Load
To je tam na efekt,ale ok.. Hned to tady máš Smile

EDIT:
Tady to je :D
img.tpx.cz/uploads/Rougy - Avatarrrr.png
Upravil/a Load dne 30.04.2015 17:05
Dush3yo
Nechci avatar jelikož už na SP moc nehraji a nedávno jsem si nechal udělat, jen mám otázky: V kterém programu děláš avatary + kde sháníš fonty? Děkuji za odpověď. Smile
Load
Avatary,atp.. dělám v programu jménem Adobe Photoshop CS6,jsou i jiné verze,ale mě se líbí tahle.. A fonty ty si vyhledáš kdekoliv nejlépe na stránce dafont.com Smile
Rougy
Super. Jestli chceš kontaktuj mě na serveru. Něco bych ti za to dal
Load
Avatary opět v provozu,takže kdo chce posílejte obrázky Smile
Rougy
Jelikož už vím že jsi dobrý grafik nechám si udělat další.
Obrázek:
img.tpx.cz/uploads/cxvfd.png
Text: Rougy
Nevím jak to bude vypadat, případně dodám jiný. Díky
//Jo a nějak si s tím dobře pohraj. třeba přidej nějaké efekty do pozadí
NoWiiS
Ahojky Loade Chtěl bych udělat nějakýho toho Avatara [img]http://img.ihned.cz/attachment.php/950/48219950/lqnB3S9bCDc41wyui60raIT5MAHtjUEW/130605_SKODA_Octavia_RS_001_resize.jpg[/img]

Text:Nowiis
A nějak aď to ladí Smile
Díky
Load
Rougy tady.
img.tpx.cz/uploads/Rougys avoš.png
Rougy
wow tak to je fakt super. Přesně tak jsem si to představoval. Až tě na serveru uvidím pošlu ti $ a asi si od tebe něco v blízké době nechám udělat. Ještě jednou díky
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasů
21%
Skyrace
12 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
6%