Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Chicago_Girl
Chicago_Girl
Děkuji moc Smile byly, ale už je to pryč :D Jasně, že zapaříme :D Smile Díky
Franta95
No, vizitka je pěkně barevně sladěná, ty barvy v každý sekci k sobě prostě pasujou, ženský se v tom hold vyznaj :D
Asi nemá cenu hledat ideální vlastnosti, protože celkem dokonale sedí ty, co máš napsaný v "Moje povaha" :D Sice je pravda, že jsem ještě neviděl, aby si byla urovnávací, nepořádná, agresivní nebo nervozní, ale aspoň vím, čeho se do budoucna obávat :D Na druhou stranu, když chceš někoho urovnat, agresivita se občas hodí :D
Hudební styl asi nemusim komentovat :D No a hokej asi taky ne :D

Obdiv ti patří za to, že veřejně zahrnuješ válení do zájmů, to si dneska dokáže málokdo přiznat! Já poslední dobou preferuju válení technikou bok - bok. To je, když se převaluješ z pravýho boku na levej, doporučuje to 10 z 9 fyzioterapeutů(ten 1 o tom ještě neví :D)! To pochopí jen lidi narození ve znamení berana :D

Tak doufám, že nám v AT vydržíš co nejdýl a taky ať Vám vydrží co nejdýl všechno ostatní ;) to je to hlavní. A vodka jako oblíbený pití v 16 ??? Ty to teda vedeš... v mých stopách :D Dáme si jedno nee?
Pandy
Franta napsal :

Citácia

Obdiv ti patří za to, že veřejně zahrnuješ válení do zájmů, to si dneska dokáže málokdo přiznat! Já poslední dobou preferuju válení technikou bok - bok. To je, když se převaluješ z pravýho boku na levej, doporučuje to 10 z 9 fyzioterapeutů(ten 1 o tom ještě neví :D)! To pochopí jen lidi narození ve znamení berana :D

Franta : Já ti dám ve znamení Berana, i Vodnáři tohle preferují a to aktivně!From Side To Side (z boku na bok)Nemůžu

Chicago_Girl : v 16ti , jsem lila 1.ligu, a o vodce ani nemluvím. Ještě ted je mi z ní zle, jen si vzpomenu. Ty tajný útěky na Dízu vožrat se jak ten dobytek a doma tvrdit , že jsme na víkendový praxi v Praze :D (v tý době se tak brzo na diskoteky moc nechodilo),
ale já tu dobu úspěšně přežila Pivo:D
Chicago_Girl
:D Nejdelší koment od Franty :D fakt pěkný, děkuji moc Smile No jo Berani se vyznají !! :D Jako pila jsem víc, teď už moc ne jelikož ani není kde :D
Dush3yo
Adminka dobrá, kamarádka možná taky, holčina určitě *JSEM FAKT NAŠTVANÝ* ale neee :D Vizitka skvělá. Smile
Chicago_Girl
Děkuji moc :D Smile holka určitě :DDD !
TimG
Vizitka je pekná, prajem Ti vela šťastia na SP aj v reálnom živote. Som prišiel na to, že si celkom v pohode, a to si cením. :D Palec nahoru
Chicago_Girl
Jojo "celkem" v pohodě :D Moc děkuji, jsi též super hráč Smile
Chicago_Girl
No moc administrátorek tu na výběr nemáš :D Děkuji Smile
Borek_
krásná luxusní a libová vizitka co víc dodat hráčka/adminka na urovni v hlavě toho máš hodně podle SP si myslím že se na tom dost vyznáš ale jinak super holka Smile
Chicago_Girl
Oo děkuju moc :D Smile Snažím se dělat jenom to nejlepší :D A v té hlavě by se něco našlo no :D
nemo
Tak nejdřív ti sem chci dát ****o, jak si chtěla :D
Myslím, že jsme se poprvé seznámili ve firmě teráků, kterou vedla Kiki. Většinou jsem na tebe dělal nálety maverickem - to bylo best :D
Vidím tě jako chytrou, zábavnou a nadějnou dívku se kterou se dobře píše.
Hodně štěstí, hlavně v tom životě ;)
// Edit Sad
Upravil nemo dňa 31.05.2015 22:14
Chicago_Girl
:D Ta firma byla Kikinky :D Jinak děkuji a tobě nápodobně Smile Díky
Zrušený účet
Ryba Nemo si nepamatuje ani svou šéfku, svou Bohyni... :D

Nevím co k tobě napsat ještě, vše jsem ti už napsala, vizitku jsem už taky komentovala. rofl Tak hlavně jen to zdraví a štěstí do života.
Chicago_Girl
Mohla jsi popřát pevné nervy s Yamamotem :D :D Děkuji Kikuško a tobě taky Mimo Pusa Dám ti pusu Ooooh
nemo
Citácia
Gigush napsal:

Ryba Nemo si nepamatuje ani svou šéfku, svou Bohyni... :D

Nevím co k tobě napsat ještě, vše jsem ti už napsala, vizitku jsem už taky komentovala. rofl Tak hlavně jen to zdraví a štěstí do života.

No ták, menší překlep :D Píšu něco jiného a přitom myslím tebe. Si to editnu no Sad :D
O té bohyni, ryba nevyznává falešné bohy :D
Chicago_Girl
Ano, jelikož největší bůh jsem tady já a moje vizitka :D:D:D
_iGDuff_
Mrtě vizitka,administrátorka taky dobrá jen tak dále Smile
Chicago_Girl
Díky moc, všeho si vážím, každého pozitivního názoru a jsem ráda, že nejsem nějaká nespravedlivá administrátorka atd. :D
MaTy
Hetka.. Dobrá hráčka :D sranda s ní je, že? :D
Vizitka jedna z nejlepších co jsem viděl Smile
Přeju hodně štěstí a ať ti to vydrží ;).

There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu