Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Vizitka _iG.Duff_
_iGDuff_
Baseball Ahoj díky moc se nepoznáme což je fakt chyba někdy mužem pokecat ve hře nebo na Tsku Ješte 1 díky Smile

Extream Díky moc snad se taky líp poznáme a za firmu díky Smile
Dush3yo
Nevím jestli pořád hraješ, či sis nezměnil jméno ale z tvého vystupování na chatu na SP jsem kdysi usoudil že se chováš mentálně skvěle. Nechť se daří!
_iGDuff_
Citácia
SamopalAkaSapik napsal:

Nevím jestli pořád hraješ, či sis nezměnil jméno ale z tvého vystupování na chatu na SP jsem kdysi usoudil že se chováš mentálně skvěle. Nechť se daří!

čau sapíku :D na SP pořád hraju pod stejným nickem ale jen tu na webu mám jiný nick muj nick na SP je _iG.Duff_ a děkuji moc Smile
_iGDuff_
Menší UPGRADE vizitky Smile
MADING
Čus Duffe tak k vizitce taká jednoducha barevná super a jinak hráč jseš vpoho máš nejlepší rybářskou firmu jen tak dál ať se ti nadále daří
_iGDuff_
Citácia
0riginaL napsal:

Čus Duffe tak k vizitce taká jednoducha barevná super a jinak hráč jseš vpoho máš nejlepší rybářskou firmu jen tak dál ať se ti nadále daří

Díky moc cením si toho a za firmu taky dík Smile
_iGDuff_
//edit dodělány nadpisy !
zabik77
Díky za označení Duffe, a ať se ti daří v SP a v životě
_iGDuff_
Citácia
zabik77 napsal:

Díky za označení Duffe, a ať se ti daří v SP a v životě

Díky prcku vážím si toho ! super hráč i kamarád díky !
_Jeff_
Vizitka se povedla, je pěkná, jako hráče Tě moc neznám, jen jsem Tě párkrát potkal jako rybáře při misi. Ať se daří Smile
FaSTeR
Jak jsi mohl zapomenout na kamaráda souseda ? Sad :D Jinak, vizitka povedená Smile
_iGDuff_
Citácia
_Jeff_ napsal:

Vizitka se povedla, je pěkná, jako hráče Tě moc neznám, jen jsem Tě párkrát potkal jako rybáře při misi. Ať se daří Smile

Moc díky Smile neznáme se ale to neznamená že, nemůžeme klidně můžem někdy pokecat Smile

Citácia
FaSTeR napsal:

Jak jsi mohl zapomenout na kamaráda souseda ? Sad :D Jinak, vizitka povedená Smile

Nojo Faster fakt dobrej soused :D za vizitku díky a za tebe taky Smile
Chicago_Girl
Jo, další super vizitka se skvělými barvami :3 a aj nadpisy jsou krásné. Smile Co se týče tebe, jsi super hráč i kamarád, je s tebou sranda Smile Díky za označení do přátel i za oblíbeného administrátora Smile Díky *Dobrá práce* Kytka pro tebe
_iGDuff_
Citácia
Chicago_Girl napsal:

Jo, další super vizitka se skvělými barvami :3 a aj nadpisy jsou krásné. Smile Co se týče tebe, jsi super hráč i kamarád, je s tebou sranda Smile Díky za označení do přátel i za oblíbeného administrátora Smile Díky *Dobrá práce* Kytka pro tebe

Hetkááááá :D moc díky vážím si toho jsem rád že mě bereš jako kamaráda Smile A moc rád jsem tě tam označil Smile Zas se někdy stavím na tsko a můžeme pokecat :D
Gargy
Ahoj trošku pozdě komentuju zrovná tvojí vizitku tak promín :D vizitka pěkná jsi pohodový hráč a sranda vždy byla jsem rád že jsem byl dřív tvý firmě díky za označení co dodat tak se ti dal daří Smile
_iGDuff_
Citácia
Gargamel napsal:

Ahoj trošku pozdě komentuju zrovná tvojí vizitku tak promín :D vizitka pěkná jsi pohodový hráč a sranda vždy byla jsem rád že jsem byl dřív tvý firmě díky za označení co dodat tak se ti dal daří Smile

Jéé Gargy ahoj vůbec nevadí že mi to komentuješ až ted :D Taky jsem rád že jsem tě poznal Smile Tobě at se taky daří ahoj Smile
_iGDuff_
Aktualizace vizitky 29.3.2016-Opraveno pár věcí
Mordis
Dufík sem, Dufík tam, Dufík všude kam se podívám :D
Tak Dufíku, jsem moc rád že si zase koupil Rybáře, firma potřebovala pevnou ruku, co jsi jí prodal šla do kopru.
Rád si s tebou píšu protože jsi pohodový člověk co to má v hlavě srovnané.
Nikdy mě nenapadlo že budeme mít stejné jméno jazyk :D
04.08 si vzájemně popřejeme :D
Tak ať ti to chytá, lidí ve firmě dost, a zase někdy na serveru! Smile
Cappuccino
Vizitka se jednoduchá, ale pěkná. Smile Jako hráče tě moc neznám, ale vím že máš rybičky. :D Tak doufám že se někdy trochu poznáme a hodně štěstí! Smile
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=24041
_iGDuff_
Citácia
Hadej napsal:

Dufík sem, Dufík tam, Dufík všude kam se podívám :D
Tak Dufíku, jsem moc rád že si zase koupil Rybáře, firma potřebovala pevnou ruku, co jsi jí prodal šla do kopru.
Rád si s tebou píšu protože jsi pohodový člověk co to má v hlavě srovnané.
Nikdy mě nenapadlo že budeme mít stejné jméno jazyk :D
04.08 si vzájemně popřejeme :D
Tak ať ti to chytá, lidí ve firmě dost, a zase někdy na serveru! Smile

Mordis nejvíc pohodový hráč na SP co znám,dobře se s tebou dá psát a kdyby bylo více lidi takových na SP tak by to bylo pěkné Smile Na nic si nehraješ to je tvoje velké + Tak díky moc i za firmu jsem rád,že jsem tě poznal btw.Ahoj Dominiku :D s radostí si popřejem :D

Citácia
Taiki napsal:

Vizitka se jednoduchá, ale pěkná. Smile Jako hráče tě moc neznám, ale vím že máš rybičky. :D Tak doufám že se někdy trochu poznáme a hodně štěstí! Smile

Ahoj Taiki tvoje jméno mi něco řiká Smile podle psaní jde vidět,že budeš asi jeden z těch pohodových hráčů což je dobře jinak taky děkuji Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasov
13%