Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Môj a Váš názor na AT a hráčov
SvKBarney
A nadávame mu? Nie len sme si tu povedali názor o ňom. Však tento topic je o tom aby si ludia povedali názor. Ja neohováram ja to radšej poviem tomu človekovi do oči.
Zrušený účet
Nemám namysli tady tento topik, ale na serveru, jak se k němu chováte.
SvKBarney
Ja sa chovám ludom tak ako oni ku mne :-)
Jiry
Já starej kořen, můj názor tu nesmí chybět, že Wlku xd.

Jako první věc mě zaráží akce.Dřív se závodama dalo vydělat slušné množství peněz, první místo vždycky minimálně 900k, za delší závody to šlo do milionů a dnes? Dostanu za 1.misto v 10 minutovém závodě 250k :D ? Tady člověk ukáže nějaký skill, umění trochu jezdit a támhle dostane **** co jezdí mise za 10 minut třeba 400k a to jako bezmozek furt jenom jezdí dokola. V tomhle mě to dost zaráží.

Jako druhá věc nábory adminů. Dřív se do AT brali hráči co něco mají za sebou, jsou pro server známý, atd... Dnes přesně jak psal smouky, kluk/holka co se vůbec nevyjadřuje v Global chatu,jezdí mise a je neviditelnej, ale má 1500h. Tak takovej si dá přihlášku je nabranej za pár dní, takovej člověk si pak v AT pod tlakem nic nedovolí, akce dělat neumí, protože na žádný nikdy skill neměl, tak na ně ani nechodil, maximalně kopec smrti. Takže vlastně umí dát jen mute. Když si dá do AT přihlášku někdo ze starších hráčů, tak je do 2hodin zamítnutý viz.Danger, kterej to zkouší už asi po 4 a vždycky dostane odpověd, příště ti dám ANO.Potom nějaký Rosťa co vůbec nic nevím o něm a napíše ''Neznám tě, ale přečetl jsem si tvojí minulost a nesouhlasím'', jako totálně mě tohle doráží :D .

Za třetí mě zaráží to neřešení s obchzečema, ale to už jsem se bez úspěchu snažil řešit, dopadlo to tak, že zayo a.k.a keiss dostal PBan za vykrádání herních účtů. Sasuke běhá dál po serveru.

+ ještě chci dodat k chování AT, že si neumíte sjednat respekt a pak se vám hráči smějou a jsou na vás stížnosti.
biatec
no podobnych topikov tu uz bolo vela.viac menej nic konkretne,len ze admini by sa mali chovat v chate kamaradsky a viac si pisat v globale a malo akcii.
no myslim,ze keby sa zacali admini vykecavat v chate zas tu pride topik otom,ze len spamuju a nerobia si svoju robotu :D a furt dookola.

co sa tyka akcii,tak na to,ze je leto je ich fakt pomenej,posledne dni co som tu tak bud sa netrafim,ked je akcia,alebo je akcia tuning,vojenska technika.
tuningy su podla mna dost nudna akcia(na to kolko ich je),jasne hraci si ich zelaju,lebo tam netreba nic vediet robit a pre admina to tiez nieje zlozite urobit.ked uz tuning tak by som prijal taky ako mal Battery spojeny s parkurom a dakymi doprovodnymi akciami s vytvorenym prostredim.
Janci
Oceňujem založenie tohto topicu, kde Vy hráči môžte zdielať názory na našu prácu. Ja ako admin sa ale vyjadrenia zdržím, pretože by to nekorešpondovalo s hlavnou myšlienkou topicu. Dúfam, že si väčšina mojich kolegov (ale aj množstvo hráčov) prečítala príspevky od Vás hráčov a aj keď nie vždy je tam všetko napísané jasne, tak je treba odhadnúť v každom príspevku tú ktorú myšlienku chcel daný hráč vyjadriť a nájsť v tom seba. Rád by som tiež podotkol, že tento topic prežije dlhšie bez ujmy (zamknutia) len v tom prípade, ak sa tu všetci budete vyjadrovať slušne a prípadné narážky na našu prácu budú konštruktívne. Ak tu ale budú padať urážky, osočovanie a podobné javy, obávam sa, že myšlienka ktorou je tento topic charakteristický bude pochovaná. ďakujem ešte raz za založenie témy a za slušné vyjadrovanie pri hodnotení. Pekný zvyšok dňa prajem.
wlcacek
Citace
Jiry_ napsal:

Já starej kořen, můj názor tu nesmí chybět, že Wlku xd.

Jako první věc mě zaráží akce.Dřív se závodama dalo vydělat slušné množství peněz, první místo vždycky minimálně 900k, za delší závody to šlo do milionů a dnes? Dostanu za 1.misto v 10 minutovém závodě 250k :D ? Tady člověk ukáže nějaký skill, umění trochu jezdit a támhle dostane **** co jezdí mise za 10 minut třeba 400k a to jako bezmozek furt jenom jezdí dokola. V tomhle mě to dost zaráží.

Jako druhá věc nábory adminů. Dřív se do AT brali hráči co něco mají za sebou, jsou pro server známý, atd... Dnes přesně jak psal smouky, kluk/holka co se vůbec nevyjadřuje v Global chatu,jezdí mise a je neviditelnej, ale má 1500h. Tak takovej si dá přihlášku je nabranej za pár dní, takovej člověk si pak v AT pod tlakem nic nedovolí, akce dělat neumí, protože na žádný nikdy skill neměl, tak na ně ani nechodil, maximalně kopec smrti. Takže vlastně umí dát jen mute. Když si dá do AT přihlášku někdo ze starších hráčů, tak je do 2hodin zamítnutý viz.Danger, kterej to zkouší už asi po 4 a vždycky dostane odpověd, příště ti dám ANO.Potom nějaký Rosťa co vůbec nic nevím o něm a napíše ''Neznám tě, ale přečetl jsem si tvojí minulost a nesouhlasím'', jako totálně mě tohle doráží :D .

Za třetí mě zaráží to neřešení s obchzečema, ale to už jsem se bez úspěchu snažil řešit, dopadlo to tak, že zayo a.k.a keiss dostal PBan za vykrádání herních účtů. Sasuke běhá dál po serveru.

+ ještě chci dodat k chování AT, že si neumíte sjednat respekt a pak se vám hráči smějou a jsou na vás stížnosti.

Penize na akcich se omezili, protoze se poustelo moc penez do obehu. Nevim co te vede k tomu o nekom psat, ze je bezmozek, kdyz plni ukoly.

Nevim jakou dobu beres Ty jako drivejsi dobu. Ale treba ja byl nabran za Lofastka a byl jsem jeden z tech, co nemaji potrebu spamovat chat. To na kvalite administratora fakt nic neprida.
Myslis ze hrac co ma treba i jen 700hod a neni viditelne ze nema nic za sebou ?to je docela makotina. V jedom bych i souhlasil. Kdyz toho hrace admin nezna, tak mu to nebude psat do prihlasky, ale pokoukne se po nem na serveru, aby ho treba i lepe poznal.

Obchazeci..... tema sama o sobe. Bez dukazu nelze odstranit a domenky? Ty ukazou akorat smer kdo by to mohl byt.
Zrušený účet
wlkčáku
Citace
Penize na akcich se omezili, protoze se poustelo moc penez do obehu.

Promiň, ale s tímto nesouhlasim, někdo totiž v AT pořád nechápe, že je omezený počet peněz na den pro akce, tak proč nerozdat přes polovinu za jednu akci... Smile

Jiry
Citace
ako druhá věc nábory adminů. Dřív se do AT brali hráči co něco mají za sebou, jsou pro server známý, atd... Dnes přesně jak psal smouky, kluk/holka co se vůbec nevyjadřuje v Global chatu,jezdí mise a je neviditelnej, ale má 1500h.

Taky jsem byl nabrán v době, o který asi mluvíš. Nikdo o mě nevěděl, do chatu jsem skoro nepsal, na akce jsem chodil málokdy a v AT se zatim držim. Sice na vlásku, kterej pomalinku ztrácí sílu, ale jsem tam. A to jsem ani neměl nahráno 1500 hodin...
wlcacek
Fifi, jo beru na vedomi:D
_Ego
Citace
wlcacek napsal:

U tohodle bych se rád pozastavil. Na serveru momentálně probíhá "akce", že když je na serveru 200+ lidí tak se spustí dvojnásobné odměny. Ted ti vypíšu pár zaměstnání:
Hasič - 2min, mise-60k
Voják - 1wl=20k
Prostitutka - 1pimp s /taxa 10000=60k
Zdravotník - 1 lecit s /taxa 10000=40k (+konvoj cca 8min a 300k, zaleží kolik jich jede)
Dealer - 5min mise=125k + U dealera jsme za necelý měsíc přivedli miliardy a miliardy $ do oběhu
Dneska peníze znamenají o mnohem méně než dřív, je X lidí co má 1mld v bance + a když ses podíval na top banku před rokem, bylo 5lidí co tolik měli

Docela nechápu vaší logiku. Dávali ste 1mg za vyhraný závod a pak jste přišli na to, že pouštíte do oběhu moc $, tak to stáhnete na 250k, tedy o 3/4? Dneska 250k neznamená vůbec nic, ani to 1mg. Momentální výhry z akcí jsou na katastrofální úrovni, proto na akce nechodim já a ani jiní lidi.

+zapomněl jsem dodat, ty odměny co jsem vypsal, jsou braný s firmou a tím dvojnásobným bonusem, takže si to ještě 2x vynásob s 10h bonusem
Jiry
Citace
VaciQ napsal:

Citace
wlcacek napsal:

U tohodle bych se rád pozastavil. Na serveru momentálně probíhá "akce", že když je na serveru 200+ lidí tak se spustí dvojnásobné odměny. Ted ti vypíšu pár zaměstnání:
Hasič - 2min, mise-60k
Voják - 1wl=20k
Zdravotník - 1 lecit s /taxa 10000=40k (+konvoj cca 8min a 300k, zaleží kolik jich jede)
Dealer - 5min mise=125k + U dealera jsme za necelý měsíc přivedli miliardy a miliardy $ do oběhu
Dneska peníze znamenají o mnohem méně než dřív, je X lidí co má 1mld v bance + a když ses podíval na top banku před rokem, bylo 5lidí co tolik měli

Docela nechápu vaší logiku. Dávali ste 1mg za vyhraný závod a pak jste přišli na to, že pouštíte do oběhu moc $, tak to stáhnete na 250k, tedy o 3/4? Dneska 250k neznamená vůbec nic, ani to 1mg. Momentální výhry z akcí jsou na katastrofální úrovni, proto na akce nechodim já a ani jiní lidi.

+zapomněl jsem dodat, ty odměny co jsem vypsal, jsou braný s firmou a tím dvojnásobným bonusem, takže si to ještě 2x vynásob s 10h bonusem

Přesně si mi to vzal z úst, lip napsat si to nemohl.

K wlkovi se nevyjadruji, kdyz napisu ja A tak on B at je to kravina nebo ne.
Ruda
Udivuje mě tu chování administrátorů, jak se mermomocí snaží přesvědčovat že tohle a tamto není pravda. Sakra jsou to názory lidí, tak byste si to měli přečíst a ne tu komentovat do zblbnutí jak nemají pravdu.
Kappa
Citace
VaciQ napsal:

Citace
wlcacek napsal:

Hasič - 2min, mise-60k
Voják - 1wl=20k

Přesně !!
wlcacek
Kdyby jste sledovsli příspěvky pak by jste si všimli, že fifa to uvedl na správnou míru :D
SvKBarney
Ešte by som chcel niečo prediskutovať lebo to tu začina upadať čo ma mrzí. Takže https://superparba.eu/forum/viewthrea...d_id=68877 Niekde som videl že to riešil aj ten hráč čo obchádzal alebo ako to bolo ale už som to nevedel najsť. Myslíte že toto je správne chovanie administrátora? Hrá tam vela deti takže to budu opakovať. Je mi jasne že vás provokoval robil problémy atď ale nadávať mu? Však to dokáže iba človek čo nevie riešiť problémy normálne a musí nadávať a to ukazuje jeho inteligenciu. Administrátori reprezentujú server a keby prídem a uvidím ako admin niekomu nadáva nech už robí čokolvek tak si pomyslím svoje a idem ta het. Taktiež som videl že všetci všetci administrátori sa ho zastávali a začali hatovať toho hráča že čo si myslí že bude provokovať atď ale nikto ste sa nekukli na krowkyho. Je dobre že stojíte za sebou ale toto je moc. Krowky to prehnal a vy by ste sa mali zamyslieť či ho chcete podporovať v takomto chovaní. Hráči sa k vám chovajú tak isto a preto máte tu vymoženosť /mute /ban a neznižovať sa na ich úroveň. Fifa to vidí dobre hrajú tu deti a deti prenikajú aj do AT. Kludne do mňa ja si stojím za tým čo som napísal.
Ondrah98
Barney, zrovna tohle je věc, která se řešit bude, vytaženo z konverzace s Tumikem dnes...
Citace
[12:53:33] Tumik: Jj to pod koberec nezametu na to pamatuju

Zbytek nebudu zveřejňovat, ale jen aby se zase nešířilo, že se to neřeší...
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
_Ego
Citace
SvKBarney napsal:

Fifa to vidí dobre hrajú tu deti a deti prenikajú aj do AT.

*Dobrá práce*
SvKBarney
To som velmi rád.

PS: a tí admini čo ho tam podporovali zamyslite sa neviem presne kto a ako lebo ten topic neviem už najsť ale takto by sa nemal správať žiadny človek na to ešte keď niečo reprezentujete. ATomas vám verí že sa o server postaráte tak sa chovajte ako ludia.
Ruda
Třeba fifa byl jeden z těch adminů u kterých jsem si po nabrání řekl "Wtf, kdo to je a co tu dělá?", ale po pár týdnech mě přesvědčil že to je kvalitní administrátor, který si ten post zaslouží, ale se zbytkem co psal Jiry souhlasím. Na server občas zajdu pod jiným nickem a největší bull****y vidím právě dělat ty administrátory, které já třeba absolutně neznám. Typ administrátorů co mi ale nejvíce vadí jsou holky v AT. Xena byla kvalitní administrátorka, ale dneska největší pláč a nejvíc rozdeptanou psychiku vidím právě u holek v AT, které i dost často ovcují a nemají tam podle mého absolutně co dělat, trošku jak Derpin(a). Každopádně tyhle brečící topicy nemají absolutně žádný smysl, to dobré období už má Superpařba za sebou a lepší už to nebude(to platí o všem v životě.) Takže vzpomínejte na ty hezký časy, kdy vám adminy dělali takový frajeři jako já a tohle už nějak neřešte, protože to nemá absolutně smysl a nic se tím nemění, tohle je přirozený vývoj a ať uděláte cokoliv tak s tím NIC neuděláte.

Ještě musím reagovat na toto:
Citace
Třeba frk jak barák o tom, že Správce Gangů nemůže být někdo, kdo v gangu nikdy nebyl a nemá soucit s majiteli gangů.
Jenže sranda je to, že Správce Gangů nemá mít soucit s majiteli gangů a už vůbec by neměl být členem žádného gangu, natož aby s nějakým simpatizoval..... Správce gangů musí ctít pravidla, který gangy musí dodržovat. Takže nějaký serverový gangster by být Správcem Gangů neměl. Zavání to střetem zájmů.

Tohle je absolutní blbost. Souhlasím s tím, že SG by neměl být nikdo, kdo je nějaký zápalený gangster(proto jsem kdysi SG nedostal já). Ale musí to být někdo kdo má kladný vztah k gangům a bude se to snažit nějak rozvíjet a ne **** co jednou za týden projede logy a tím to hasne. DoMiNo byl třeba dokonalej SG. Proč? Protože v gangu byl, dokázal vyslyšet návrhy šéfů gangu, dokázal se s náma bavit a naslouchat nám a navíc dělal gang akce se kterýma si často nechával pomáhat od členů gangů. To bylo asi jedno z nejlepších období gang systému, kdy ty gangy byly fakt zábava a mělo to schopnýho správce. No a pak tu byl **** jako Carter, který to měl absolutně na salámu(Carter sám o sobě je nejhorší administrátor z mého pohledu co tam kdy byl/bude) a podle toho ten gang systém pak taky vypadal. Ve chvíli kdy to měl Domino + Carter to bylo v cajku, ale ve chvíli kdy to měl jen Carter tak se z toho stala totální fraška. Takže ano souhlasím s tím, že správce by měl být někdo nezaujatý, ale neměl by to být naprostý ignorant který to má jen jako další funkci, viz. Carter.
Upravil/a Ruda dne 30.07.2015 16:10
SvKBarney
Citace
Každopádně tyhle brečící topicy nemají absolutně žádný smysl, to dobré období už má Superpařba za sebou a lepší už to nebude(to platí o všem v životě.) Takže vzpomínejte na ty hezký časy, kdy vám adminy dělali takový frajeři jako já a tohle už nějak neřešte, protože to nemá absolutně smysl a nic se tím nemění, tohle je přirozený vývoj a ať uděláte cokoliv tak s tím NIC neuděláte.
Všetko má zmysel + nemyslíš že si tak troška moc namyslený? Ja viem kedy to bolo dobre a bohužial ty mi do toho nespadáš. To čo si napísal to taku kravinu som už dlho nepočul.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů
7%