Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Hodnosti v crew (gang+firma)
ATomas
Zdravim,
tak trochu je to návrat nečeho co už tam bylo dřív. Ovšem nebyl bych to já, abych vracel veči ve stejné podobě :D

Každopádně budu na toto ještě točit video o tom jak se to ovládá, ale to nějaky ten den potrvá, proto sepíši takový rychlý návod, aby jste věděli o co jde.

Takže členovi ve crew lze nyní přidělit hodnost.
Pokud se připojí nový hráč do crew automaticky získá hodnost "Nováček", a obdrží pravomoce této hodnosti (v praxi první nalezený hráč s hodností "Nováček" a překopíruje to ty pravomoce).

Je možné stejně pojmenované hodnosti nastavit různé pravomoce (tj že dva hrači mají stejnou hodnost, ale každý může mít jiné pravomoce - záleží jak to šéf nastaví).

Pokud nějakému hráči, co už ve firmě je nastavíte jinou hodnost, tak automaticky obdrží pravomoce od prvního nalezeného hráče se stejnou hodností. Pokud takový hráč nebude nalezen, pravomoce se nezmění a zůstanou tak jak jsou nastavené.

A proč to říkám tak složitě, pokud si majitel nastaví ke každému hráči co má stejnou hodnost stéjné pravomoce, nemusí nic řešit. Ale pokud majitel bude ty pravomoce míchat (což může) tak musí myslet nato, jak se pravomoce kopírují. A musí myslet nato že se pořadí hráčů v crew mění podle toho podle čeho si je seřadí.

Další věc co přibyla je "Spravovat hodnosti". Touto kolonkou se otevře seznam všech existujících hodností (hodností může být 1-64, maximálně 31 znaků). A zde po rozkliknutí můžete nastavit práva té dané hodnosti, jakákoli změna zde se projeví u všech členů, které mají tu danou hodnost. A lze takto i hodnost jednoduše přejmenovat jedním kliknutím.

Novou hodnost vytvoříte tím, že ji přidělíte nějakému hráči. TZN dáte si seznam členů, vyberete hráče a první kolonce kde je nyní plat bude hodnost, nato kliknete a napíšete jmého hodnosti (plat bude na druhém řádku). Pokud ta hodnost neexistuje vytvoří se. Pokud už existuje, překopírují se pravomoce podle prvního nalezeného hráče se stejnou hodností.

Tento nový update řeší stále dokola omývaný navrh pro defaultní nastavení pravomocí a platu nových členu což nyní díky hodností "Nováček" je možné. A také to řeší dokola navrhované hromadné nastavování pravomocí (díky hodnostem).

Komentujte
Upravil Zrušený účet dňa 12.08.2015 13:59
CoKoLaDA_123
Pokud se připojí nový hrááč do crew automaticky získa hodnost "Nováček", a obdrží pravomoce této hodnosti (v praxi první nalezený hráč s hodností "Nováček" a překopíruje to ty pravomoce).

Máš tam 2 dlouhé á ;)
ATomas
Citácia
CoKoLaDA_123 napsal:

Pokud se připojí nový hrááč do crew automaticky získa hodnost "Nováček", a obdrží pravomoce této hodnosti (v praxi první nalezený hráč s hodností "Nováček" a překopíruje to ty pravomoce).

Máš tam 2 dlouhé á ;)

Diky za upozorneni, ale radeji bych byl kdyby ses vyjadril k updatu jako takovemu Smile
SvKBarney
ATomasik neverím ty si mi vyhovel. :D no ty si zlatíčko pošlem ti cukríček :-)
r3pl1kat0r
Podle mě určitě skvělý návrh. Bude to sice trochu složitější, zato to vyřeší mnoho věcí. Smile
ATomas
Citácia
SvKBarney napsal:

ATomasik neverím ty si mi vyhovel. :D no ty si zlatíčko pošlem ti cukríček :-)

Ja sem to mel v planu udelat jeste driv nez si napsal ten navrh Smile
Rosta
Určitě skvělé o starost méne pro majitele firem. Firma muze mnohem lepe fungovat i za nepritomnosti majitele.
Pitras
Hodnosti byla dobrá věc ve starém gang systému, když jsi vytvořil crew a spojil gangy + firmy dohromady, tak jsi to odstranil. Rozhodně jsem pro, aby se to zase zavedlo, ušetřilo to mnoho času a bylo to daleko efektivnější než to otravné klikání a nastavování na každého hráče zvlášt jako je to teď.
SvKBarney
Ale atomas troška skromnosti by to chcelo :D
Melmen
Rozhodně návrh, který by hodně vylepšil crew. Ale stále si stojím za svým návrhem ze 63 členů v jedné firmě je až moc. Proto bych ten počet snížil na max. 32 členů ve firmě, aby záleželo i na kvalitě firmy, zkušenostech hráče a podobně. Více zde https://superparba.eu/forum/viewthrea...d_id=69304
_Ego
Citácia
Melmen napsal:

Rozhodně návrh, který by hodně vylepšil crew. Ale stále si stojím za svým návrhem ze 63 členů v jedné firmě je až moc. Proto bych ten počet snížil na max. 32 členů ve firmě, aby záleželo i na kvalitě firmy, zkušenostech hráče a podobně. Více zde https://superparba.eu/forum/viewthrea...d_id=69304

32? To vážně? S dealerama jsme jezdili konvoje ve 40 v jedný firmě:D

btw. jsem rád že se tohle znovu zavede, doufám že to bude i v gangu
Zawy
Super věc, ať už je to zavedeno Smile

Citácia
Melmen napsal:

Tohle se mi taky líbí Smile
Melmen
Citácia
VaciQ napsal:

32? To vážně? S dealerama jsme jezdili konvoje ve 40 v jedný firmě:D

Možná jste jezdili v tolika, ale systém misí u dealera byl upraven a udělování odměn v convoy-i je už delší dobu upraveno, takže za 32 člena už nedostaneš tolik jako předtím. (A také se tím bugovalo hodně $$)
Baseball
32 členů souhlas.

Jo už se těším, a bude to hráč (člen) napsané někde třeba v infu? F. Info a tam jsou člení tak tam by v závorce měl hodnost př. Baseball (nováček)

Také ze třeba každá hodnost by měla své auto. - /garáž f vozidlo - Pro Hodnost a tam by to bylo jako se zbranema. Jen pro - nováčky az po 2 hodnost 3 hodnost atd atd.. + to bude prendavat i plat?
Upravil Baseball dňa 13.08.2015 09:19
SvKBarney
ATomas posral si to brácho :D Hodnosť nováčik dostal každý aj šef, šef môže iba auta respawnovať. takže to prosím ťa oprav lebo som prišiel a každý mohol robiť všetko mohli mi easy rozkradnuť firmu.
fIoW
Takže je možné na určitou hodnost nastavit určitý plat a když někomu dám tu hodnost dostane i plat?
img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
Zacek
Citácia
SvKBarney napsal:

ATomas posral si to brácho :D Hodnosť nováčik dostal každý aj šef, šef môže iba auta respawnovať. takže to prosím ťa oprav lebo som prišiel a každý mohol robiť všetko mohli mi easy rozkradnuť firmu.

Ale neposral, když dáš vytvořit novou hosnost, tak tam nastav všechny práva název třeba ''Majitel''a dej si to na sebe a je to ;)
SvKBarney
už to funguje ale keď som prišiel každý mal práva na všekto.
ATomas
Citácia
Mejtes napsal:

Takže je možné na určitou hodnost nastavit určitý plat a když někomu dám tu hodnost dostane i plat?

Ano presne tak
ATomas
Citácia
Melmen napsal:

Tak zaloz anketu kde budou hlasovat hraci. Oni se vzdy ozvou jenom ti kteri jsou nespokojeni, a ti ktery jsou spokojeni nikdy nic nereknou. Pak to zmenim a budou nadavat me ze co sem si to ja zase vymyslel za blbost.

To samy jako tenhle update, protoze se vsem libi nikdo nic nenapise. Ale kdyby se nelibil tak je tu 5 stranek hate.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasov
19%
Skyrace
9 Hlasov
21%
Deathmatche
3 Hlasov
7%