Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

🐼Rosta🐼
Rosta
Děkuju Smile
Stunter
Super vizitka. Pěkně barevně zpracovaná. Díky za napsání do poople vážím si toho Smile
Rosta
Díky a nemáš zač. Smile

// Aktualizace zas po měsíci.
Upravil/a Rosta dne 14.08.2015 09:39
PatoMRZK
Jo!! Jo!!! Jsem tam :D Mezi ´´Best People´´ Jo ! :D
Vizitka suprová , nadpisy nejlepší , texty v mých dvou nejoblíbenějších barvách = BOMBA! ;)
Rosta
Jseš tam, asi si to zasloužíš :D Jinak díky :D
Neophyte
Ahoj,
Super vizitka, super nadpisy.
Super admin, který si stoji za svým slovem ! Rostíku doufám, že stále i přes tu dobu, kterou jsi v AT máš pořád pevné nervy :D Doufejme, že tu ještě s námi dlouho budeš a jen tak neodejdeš Good job!
Skvělý hráč a ještě lepší admin, nevím co k tobě více, dodat, snad jen aby se Ti dařilo na pozici Administrátora, a hlavně v RL !!
PS: Bacha na extrémní horka, ať se nám nevybulíš :D :D :D
Rosta
Citace
LoaD_ napsal:

Ahoj,
Super vizitka, super nadpisy.
Super admin, který si stoji za svým slovem ! Rostíku doufám, že stále i přes tu dobu, kterou jsi v AT máš pořád pevné nervy :D Doufejme, že tu ještě s námi dlouho budeš a jen tak neodejdeš Good job!
Skvělý hráč a ještě lepší admin, nevím co k tobě více, dodat, snad jen aby se Ti dařilo na pozici Administrátora, a hlavně v RL !!
PS: Bacha na extrémní horka, ať se nám nevybulíš :D :D :D

Díky jsem rád , že se líbí, zatím se nikam nechystám, ale kdo ví co bude... Smile PS: Horka už by měli skončit :D

Přidáno foto, no fap fap please !! :D
Upravil/a Rosta dne 10.09.2015 13:46
MaReK_
Prečo ja vždy myslel že ti je 30+ ? :D
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně
3.5.2024 Správně
3.5.2025 Správně

king
Rosta
Aha tak to fakt nevím :D Sem asi vyspělej no :D
Geroj
Nazdar, vizitka obsiahla a nadpisy su tiež pekné, každý má svoj vlastný štýl ;)
Ako admina ťa tolerujem, raz som ťa sice zbytočne obvinil ale myslim že už to je za nami.
Rosta
Ahoj jak píšeš každému padne do oka něco jiného. Smile Na to obvinění už si nevzpomínám tak snad nic hrozného :D Díky za koment.Smile
Reggie_
Sexy fotka, Rosťo, jsem si Tě představoval trochu jinak. :D Vizitka pěkná, přehledná. Smile Jinak k Tobě nemám co vytknout, seš fajn admin, dá se s tebou i pokecat. Smile
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázana.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
Rosta
Jo a jak sis mě představoval? :D V nějakém erotickém snu? :D heheheee Díky za chválu a za koment Smile
TedakCZ
Hele mozna ze osnova na nakej help neznamena abych tam mnel tu osnovu ja nic neprodavam to za1 muj nick je vlevo to za 2 a za3 kcemu mi je osnova ktera neni na otazky ze to a to ato ja vse cetl nechci te nak urazit ale mam to napsane moc dobre hledam do gangu auta a pak tam mam auta kolik mijich chyby ale jak to chces dat do osnovy no to neak nechapu :/
Aresmit
Citace
_ReMinGtoN_ napsal:

Ty nadpisy jsi dělal v malování? Zle

Mně na nadpisech nezáleží, vizitka se krásně čte,výborný Administrátor - tak proč řešit nadpisy...

*Dobrá práce*
Rosta
Díky za koment a kladné ohodnocení. Smile
Pandy
Jen tak si projíždím tvou vizitku a hele, vidím se v BEST PEOPLE... to je pro mě čest...Jaký postoj mám k tobě, to jsem ti dnes psala u mě ve vizitce, a nerada se opakuji, super vizitka, ty dvě barvy k sobě ladí ..
Jinak pěkná fotka, jseš sympaťák i krásnou "holku" máš, na ní se ale musí jezdit :D Opatruj se a buď stále tím dobrým adminem jako doposud, ale to ty dáš, to je jasný, já Ti věřím ..Smile
Rosta
Díky za komentář :D v tom "BEST PEOPLE" jseš už poměrně dlouho no :D Máš to v hlavě v pořádku, takže tam nesmíš chybět :D Díky za chválu, si piš že se jezdí :D Jen někdy má svoje dny a není to ono :D :D Pokusím se, díky za důvěru.. Smile

// AKTUALIZACE
Upravil/a Rosta dne 14.11.2015 17:53
OndraS1
Pěkná vizitka, fajn hráč, admin. Jde vidět že jsi si s ní dal práci ! . Smile
img.tpx.cz/uploads/sa-mp-xd.png
Rosta
Díky za chválu a za koment. Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 Hlasů