Informace o serveru
Číst diskuzi
Kikush
|
|
Zrušený účet |
Přidané 04.08.2015 16:28
|
![]() ![]() Příspěvků:
Založený: 01.01.70
|
Ahoj Lee, vážím si Tvého komentáře. ![]() ![]() ![]() ![]() Citace PS: Trochu jsem aktualizovala vizitku, hned v prvním odstavci "Kikush a SP" jsem něco dopsala. |
|
|
HrBeeeC |
Přidané 15.08.2015 00:43
|
![]() ![]() Příspěvků: 1368
Založený: 26.04.14
|
Pěkná vizitka Giginkáá ![]() Reakce na toto: Citace
A tohle: HrBeeeC Citace KrPeček můj. Bývalý double kolega. Snad jediný admin u kterého mám respekt, ostatní jsou u mě jen hráči, kteří mají prostě něco navíc. Děkuji ti za vysvětlení, jak se pracuje v roli jako správce firem. (ikdyž jsem se potom větši věcí doučila sama Proč ve spojení se mnou používáš slovo respekt absolutně nechápu ![]() Čím jsem si získal Tvůj obdiv také ne ![]() Dřív jsem Tě po pravdě moc nemusel, jsi byla taková ostrá na každýho a zrovna mi to nevonělo.. ![]() ![]() ![]() Škoda konce v AT, díky tomu upadla Tvá aktivita na serveru a určitě to nebere tak, jako dřív. Snad třeba zase někdy časem ![]() Snad nám ještě vydržíš ![]() |
|
|
Zrušený účet |
Přidané 15.08.2015 16:28
|
![]() ![]() Příspěvků:
|
Proč respekt ? Protože jsi fakt jediný admin, kterému bych se nevysmála. ![]() ![]() To, že jsem byla ostrá, tak se nelíbilo jenom tobě. Komu by se líbilo, kdyby na něj byl člověk přísný. ![]() ![]() Moje aktivita po vyhazovu z AT klesla to máš pravdu, protože mě tam už nic moc nedrží. Dříve mě tam držel ten post, ale teď ? Honit se za virtuálníma penězama mě nebaví. Jako pracovat pracuji pořád, když si něco vydělám, tak mám aspoň peníze na kredity, abych je nemusela kupovat za SMS a sponzorovat ATomase. ![]() ![]() Myslím si, že bych to už mohla ukončit zase ten můj sloh, který si ani nepřečteš. ![]() Tak pa ![]() |
|
|
Zrušený účet |
Přidané 15.08.2015 22:20
|
![]() ![]() Příspěvků:
|
Ahoj Simonko, děkuji za komentář. ![]() Na moje Cheetahy jsem nezapomněla a nikdy nezapomenu. Hezký screen. ![]() ![]() Tobě ať se taky daří a ještě jednou děkuji. ![]() |
|
|
HrBeeeC |
Přidané 17.08.2015 04:31
|
![]() ![]() Příspěvků: 1368
Založený: 26.04.14
|
Citace Gigush napsal: Ha, já to přečetl! ![]() Pa ![]() |
|
|
DubiikxP |
Přidané 17.08.2015 11:46
|
![]() ![]() Příspěvků: 145
Založený: 31.08.13
|
Kikčo :--) Zcela upřímně nejlepší vizitka kterou sem kdy viděl :--) Úžasně propracovaná.Pokaždé když jí vidím mě zahřeje u srdíčka :--) . Asi si jí taky udělám. Velký (y) . |
|
|
Zrušený účet |
Přidané 17.08.2015 11:52
|
![]() ![]() Příspěvků:
|
Dubiku, děkuji ti za pěkný komentář. ![]() Vizitku jsem nedávno trochu editovala, ale jinak je pořád stejná jako z před víc jak roka. Vizitku si taky udělej a nezapomeň na mě. ![]() |
|
|
Neophyte |
Přidané 17.08.2015 11:58
|
![]() ![]() Příspěvků: 423
Založený: 19.06.15
|
Gigu :33 Vizitka hezky propracovaná, jde vidět, že jsi si dala práci s vizitkou. Vizitka je hezky přehledná a hezky sepsaná ![]() Nyní bych přešel k Tobě :3 Milá figush, jedna z nejlepších věcí, která mohla SP potkat. Pamatuji si na Tvůj vstup do AT, kdy jsem Ti hned ten den blahopřál k úspěšnému vstupu. Potom jsme se nějak rozepsaly a snad to naše kamarádství přetrvává do dnes. Škoda, že už nepůsobíš v AT zde na SP, ale věřím nebo spíše doufám, že Tě to jednou donutí vrátit se a být tu zase s námi. Přeji Ti všechno nejlepší do života a příště jak budete mít sraz s Wery, Chicagem tak běda Vám holky, jak mě nevezmete s sebou -_____- ![]() ![]() Tak se měj prde ![]() ![]() |
|
|
Zrušený účet |
Přidané 17.08.2015 12:08
|
![]() ![]() Příspěvků:
|
Ahoj Loade, asi tě zklamu, ale já si tě z té doby, kdy mě vzali do AT nepamatuji. ![]() ![]() Každopádně ti děkuji za komentář. ![]() ![]() Tobě ať se taky daří v životě a i na SP. ![]() |
|
|
Geroj |
Přidané 19.08.2015 14:50
|
![]() ![]() Příspěvků: 1653
Založený: 03.01.13
|
Detroit nejak moc frajera robí hh, pekny podpis presnejšie tá spodná časť, v tom sme za jedno B) K vizitke.. neviem či som to komentoval ale mam potrebu tak 5x do mesiaca hh, vizitka je pekna.. je to zladené a informačná hodnota je tiež dobrá .. aj keď sme nemuseli vedieť že si oblečieš len spodne pradlo rifle a ponožky hh xD TOP HRAČKA (((: |
|
|
Zrušený účet |
Přidané 19.08.2015 18:49
|
![]() ![]() Příspěvků:
|
Synček môj. Před tebou bych klidně chodila i na ostro, jako tvůj tata. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Chicago_Girl |
Přidané 19.08.2015 19:38
|
![]() ![]() Příspěvků: 497
Založený: 04.03.11
|
Jo takže jako máš respekt jenom k Hrbcovi?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Zrušený účet |
Přidané 19.08.2015 21:42
|
![]() ![]() Příspěvků:
|
K Hrbcovi, wlcackovi a Pixelovi. ![]() ![]() ![]() |
|
|
Rosta |
Přidané 19.08.2015 21:49
|
![]() ![]() Příspěvků: 3128
Založený: 23.07.13
|
Vizitka je hezky udělaná, jsem rád, že jsem tě poznal. Jsi super holka, přeju ti hodně štěstí do života. ![]() |
|
|
Zrušený účet |
Přidané 19.08.2015 22:11
|
![]() ![]() Příspěvků:
|
Děkuji ti Rosťo. Tobě taky hodně štěstí do života. ![]() |
|
|
Kurkuma |
Přidané 19.08.2015 22:27
|
![]() ![]() Příspěvků: 1035
Založený: 04.09.14
|
Ufff celou vizitku jsem přečetl Hezká vizitka. Dobrá hráčka Škoda že už nejsi v AT (patřila jsi mezi mé oblíbené adminky) Ať se Ti daří na SP i v realu. PS: Ještě jednou díky za ten kanystr (na motosrazu od fannyho) ![]() |
|
|
Chicago_Girl |
Přidané 20.08.2015 10:34
|
![]() ![]() Příspěvků: 497
Založený: 04.03.11
|
Citace Gigush napsal: Jo tak já se ti taky klidně vysměju :* ![]() ![]() |
|
|
Frenk98 |
Přidané 20.08.2015 11:11
|
![]() ![]() Příspěvků: 910
Založený: 23.09.13
|
Kikushátore jak je možné že jsem Ti to ještě nekomentoval a čtu to poprvé ![]() ![]() Jsem rád že jsme se seznámili a miluju když se urážíme a občas fakt hnusně ![]() ![]() Zůstaň takový mrcha jaká jsi protože jinak by nebyla prd.... sranda ! ![]() |
|
|
Zrušený účet |
Přidané 20.08.2015 12:22
|
![]() ![]() Příspěvků:
|
Kurkumo, děkuji ti za komentář. ![]() ![]() PS: Za ten kanystr nemáš zač. Chicago, zatím nemám důvod se ti vysmát, až uděláš něco, tak pak se ti vysměju ano ? ![]() Frenku, nevim jak je to možné, že to čteš a komentuješ až teď !!! Jinak ti děkuji za komentář. No nejsem si jistá, jestli mě v tych videích rádi vidí, někdy opravdu nemám chuť ani do toho videa jít, viz. včerejší motosraz. Nedá se nikde vklidu natáčet, vždy někde někdo a to je na zabití. ![]() Neboj se, mrcha zůstanu o to se postarám. ![]() ![]() |
|
|
Zrušený účet |
Přidané 05.10.2015 00:17
|
![]() ![]() Příspěvků:
|
Vizitku jsem si předělala. Je spíše zaměřena na osobní život, kdo chcete, tak si klidně přečtěte. ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasů🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasů😍Líbí se mi vše!