Informácie o serveri
Čítať tému
|
Tom9889CZ - vizitka je základ EDIT
|
|
| Tom9889CZ |
Pridané 27.06.2015 14:20
|
![]() Príspevkov: 32
Založený: 01.05.14
|
SERVER INFO Váš nick na serveru:Tom9889CZ Odehrané hodiny na serveru:683+ Váš bankovní obnos:24 000 000$+ Nasbíráno marihuany:0g Vlastním dům číslo: 708 Vlastním hotelový pokoj v: Bayside Motelu Momentálně jsem členem firmy: Doherty servis (hlavní zástupce) Můj oblíbený administrátor: Nosferatu, Tumik, KrowkySVK, fifaPK, RedGinger, Kikush, Xena Můj nejoblíbenější příkaz serveru:/help, /dotaz, /hide, /kill, /sf, /oprav Můj nejoblíbenější event serveru: asi závody Má nejoblíbenější akce od administrátorů: cokolik co se pořádá Mé oblíbené vozidlo: Sultan, Infernus, Tahoma, Greenwood, Enforcer Má oblíbená práce na serveru: Dozorce, Mechanik, Policie, Novinář Ohodnoťte známkou práci administračního týmu : Bez nich bych si SP nedokázal představit, ale nějaké ty mezery tu jsou takže dám Dvojku WEB INFO Váš nick na webu:Tom9889CZ Vloženo komentářů: 2 Vloženo příspěvků ve fóru: 24 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: zatím nemám žádný, ale časem určitě něco přidám Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: zatím nemám žádné natolik oblíbené Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: Návrhy na uspořádání akci, Pravidla serveru Něco o Mě Jméno:Tomáš Příjmení: ![]() Datum narození: 8.12.1998 Věk:16 Kontakty:na serveru v /pm Kraj: Královehradecký kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Ani nevím Stav: svobodný Zaměstnání: student Vzdělání: zatím na střední(začínám druhák) Jazyky: Čeština, angličtina, trochu němčina Děti: chci mít(kdo by nechtěl) Kde bydlím: v domě S kým bydlím: s rodiči Sexuální orientace: Heterosexuál MOJE POVAHA Povaha: cholerik Pohled na svět: něco mezi optimistou a pesimistou Otevřenost: introvert Moje povaha: někdy nervózní, poslušná, přátelská, spolehlivá O mojí postavě Výška:175cm Hmotnost:75kg Postava: jiná Barva očí:modrá Barva vlasů:hnědá Brýle: nepotřebuji Na těle mám: nemám nic Vousy: nemám Závislosti Kouření: ne Alkohol: někdy si trochu dám Sex: jak kdy Závislosti: Auta, dobré jídlo, internet, nesmí chybět superparba.eu, pc hry, televize Moje zájmy Zájmy: počítač, televize atd... Sport: Co to sakra je ![]() ![]() Literatura: čtu co se mi líbí Hudba: skoro všechno co se dá poslouchat (kromě dechovek ty nesnáším) Zvíře: pes, kočka Můj styl Moje motto: zatím nemám motto Moje webová stránka: nemám webovku Životní cíl: udělat maturitu a dobře vydělávat Co nesnáším: lháře a podvodníky Co miluji: holky Oblíbená muzika: pop, rap, RNB Oblíbené jídlo: pizza Oblíbené pití: Coca-Cola *PEPSI* Oblíbený film: Smrtonosná past, celá série Rychle a zběsile Oblíbená kniha: nevím Oblíbené oblečení: prostě co se mi líbí nejlépe značkové Oblíbená barva: modrá, zelená červená Lidé co mi pomohli do začátků fifaPK fifo tebe sem poznal ve tvé firmě pro dozorce co si měl. Byl jsi ochotný a za to ti děkuju_MaTy_ Maty s tebou sem tu začínal, pamatuju jak sem ti pomáhal do začátků a teď mi to vracíš![]() Eso Eso tys byl první kámoš na SP a je škoda toho banánu co jsi dostal snad se zas někdy objevíš ![]() imaster mastere u tebe sem byl jako mechanik a tys byl dost dobrej šéf, ale i kamarád ![]() LoaD_ Loade tebe sem poznal neávno , ale zjistil sem o tobě to, že jsi hráč v pohodě a toho si vážímNosferatu Nosfe tebe už chvíli znám, ale ty mě asi ne. Po tom co sem přišel k tobě do firmy sem zjistil, že jsi uplně v pohodě jak admin tak i jako hráč[0]rigina[L] Ori , Ty jsi super hráč a kámoš a jsem rád za to, že jsem tě poznal ![]() Je vás hodně lidi časem Vás sem určitě přidám ![]() Naposledy upraveno 12.8.2015
Upravil Tom9889CZ dňa 12.08.2015 15:03 |
|
|
|
| MaTy |
Pridané 27.06.2015 14:32
|
![]() Príspevkov: 1277
Založený: 30.08.14
|
Za prvé díky za označení . Ty si mi pomáhal dost a za to ti díky.Vizitka účel splnila a je fešně barevná . Info o Tobě mám a konečně tě poznal více.Přeju hodně štěstí do budoucna a ať ti to na SP vydrží po tý odmlce .
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me. -Stephen Curry ![]() 12 let na SP ![]() |
|
|
|
| Neophyte |
Pridané 27.06.2015 14:42
|
![]() Príspevkov: 423
Založený: 19.06.15
|
Super hráč, který dokáže pomoci. Včera se mi to u tebe potvrdilo, že umíš pomáhat hráčům. Vizitka pěkně barevná. Co jiného bych ti měl říct ? Snad jen ať se ti nadále daří na SP jako nyní
|
|
|
|
| Tom9889CZ |
Pridané 27.06.2015 14:45
|
|
Díky ti LoaDe a tobě Maty taky
|
|
|
|
| Nosferatu |
Pridané 27.06.2015 19:49
|
![]() Príspevkov: 3695
Založený: 08.02.14
|
Ahoj Tome, Takže asi v první řadě ti poděkuji za označení na hoře, ale také dole Moc si toho vážím. ![]() Vizitka obyčejná, ale není ničím přeplácaná a to se mi libí. ![]() Poznal jsem tě asi nejvíc zatím ve firmě no Každopádně pohodový hráč a také zaměstnanec Rozhodně jsem rád, že tě tam mám No a jinak ----->Citácia Závislosti: Auta Tak to máme společnééé ![]() Ať se ti daří v životě a u mě ve firmě vydržíš co nejdéle Hodně štěstí
I kill people and I like it |
|
|
|
| Tom9889CZ |
Pridané 27.06.2015 22:03
|
|
Dík Nosferatu
|
|
|
|
| Eso |
Pridané 18.07.2015 17:39
|
Založený: 20.06.13
|
Super vizitka dík za spomenutie. Si super hráč a tiež super kamoš
|
|
|
|
| Tom9889CZ |
Pridané 18.07.2015 18:31
|
|
TEST |
|
|
|
| MADING |
Pridané 18.07.2015 20:47
|
![]() Príspevkov: 220
Založený: 28.02.15
|
Tome poznal jsem te ted nedávno v Doherty Servisu a vpoho typek vizitka taky pekna barevná a ja bych ješte dodal nejake fešne nadpisy a bude to top je at seti nadale daři v realu i v tom virtualu |
|
|
|
| Tom9889CZ |
Pridané 18.07.2015 22:34
|
|
Ori
|
|
|
|
| Ferad |
Pridané 19.07.2015 00:06
|
![]() Príspevkov: 21
Založený: 18.07.15
|
Pěkná vizitka tak, jak si představuji, skvělé! *Dobrá práce*
|
|
|
|
| Tom9889CZ |
Pridané 19.07.2015 14:39
|
|
Dík Ferade
|
|
|
|
| Zrušený účet |
Pridané 15.08.2015 22:04
|
![]() Príspevkov:
Založený: 01.01.70
|
Díky za označení Pěkná vizitka, přehledná a jednoduše udělaná
|
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.

tebe sem poznal ve tvé firmě pro dozorce co si měl. Byl jsi ochotný a za to ti děkuju
s tebou sem tu začínal, pamatuju jak sem ti pomáhal do začátků a teď mi to vracíš

12 let 

Hodně štěstí
*Dobrá práce*