Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Kikush
Zrušený účet
Ahoj Lee, vážím si Tvého komentáře. Smile Jako hráče tě mám ráda, ikdyž si teď poslední dobou z Tebe dělám srandu. (asi víš o čem mluvím :D). Ať se Ti dál na SP daří, ať máš hodně $ a hodně najetých GR. :D V životě ať se Ti také daří a vyplní se Ti Tvoje sny. Prostě jen to nejlepší Ti přeji. Smile

Citace
PS: Trochu jsem aktualizovala vizitku, hned v prvním odstavci "Kikush a SP" jsem něco dopsala.
HrBeeeC
Pěkná vizitka Giginkáá Pusa

Reakce na toto:
Citace
Oblíbený administrátor: HrBeeeC, wlcacek a Pixel z těchto tří jsem měla respekt a budu mít respekt.

A tohle:

HrBeeeC
Citace
KrPeček můj. Bývalý double kolega. Snad jediný admin u kterého mám respekt, ostatní jsou u mě jen hráči, kteří mají prostě něco navíc. Děkuji ti za vysvětlení, jak se pracuje v roli jako správce firem. (ikdyž jsem se potom větši věcí doučila sama :D) Ale už kolega nejsi, opustil jsi správce firem a šel jinam. Sad Tak se tam drž v tom AT. Mám tě ráda i jako admina i jako hráče i jako člověka. *LOVELINUX*

Proč ve spojení se mnou používáš slovo respekt absolutně nechápu Smile.
Čím jsem si získal Tvůj obdiv také ne :D.
Dřív jsem Tě po pravdě moc nemusel, jsi byla taková ostrá na každýho a zrovna mi to nevonělo.. :D Postupem času jsem však chuť tý ostrosti poznal a jsem rád, protože já mám rád ostrý jídlo, věci a holky :D, z čehož vyplývá, že i Tebe Pusa

Škoda konce v AT, díky tomu upadla Tvá aktivita na serveru a určitě to nebere tak, jako dřív. Snad třeba zase někdy časem Smile

Snad nám ještě vydržíš Smile
Zrušený účet
Proč respekt ? Protože jsi fakt jediný admin, kterému bych se nevysmála. :D (ještě je tam možná pár lidí, ale fakt jen málo, ale k těm respekt moc nemám) Prostě jsi si ho postupem času u mě vybudoval, nevim jak ti to jinak popsat, prostě sám přišel. :D I když vidím některé odpovědi na dotazy u některých adminů, tak už jen to mě rozesmívá ty jejich mnohdy bludy a tím pádem ten respekt k nim mi mizne, to samé s banama. Někdy to až moc přehání.
To, že jsem byla ostrá, tak se nelíbilo jenom tobě. Komu by se líbilo, kdyby na něj byl člověk přísný. rofl Ale někdy to bylo opravdu potřeba na ten mnohody dobytek na serveru a nesrat se s tím, lidově řečeno. :D
Moje aktivita po vyhazovu z AT klesla to máš pravdu, protože mě tam už nic moc nedrží. Dříve mě tam držel ten post, ale teď ? Honit se za virtuálníma penězama mě nebaví. Jako pracovat pracuji pořád, když si něco vydělám, tak mám aspoň peníze na kredity, abych je nemusela kupovat za SMS a sponzorovat ATomase. :D Ikdyž mám těch peněz třeba víc, tak nevim co s něma, nemají pro mě žádný smysl. To si raději zajdu na server, kde si pokecám se stejně praštenýma lidma jako jsem já, sem tam se s někým pohádám a je. :D Hlavně tam v poslední době chodím, když se opravdu nudím. Dřív jsem tam chodila furt a to jsem se nemusela ani nudit.
Myslím si, že bych to už mohla ukončit zase ten můj sloh, který si ani nepřečteš. rofl

Tak pa Pusinka pro tebe
Zrušený účet
Ahoj Simonko, děkuji za komentář. Smile
Na moje Cheetahy jsem nezapomněla a nikdy nezapomenu. Hezký screen. Smile Mám taky jeden ve vizitce s mojima Cheetahama. Pusa
Tobě ať se taky daří a ještě jednou děkuji. Smile
HrBeeeC
Citace
Gigush napsal:

Myslím si, že bych to už mohla ukončit zase ten můj sloh, který si ani nepřečteš. rofl

Tak pa Pusinka pro tebe

Ha, já to přečetl! jazyk
Pa Pusa
DubiikxP
Kikčo :--) Zcela upřímně nejlepší vizitka kterou sem kdy viděl :--) Úžasně propracovaná.Pokaždé když jí vidím mě zahřeje u srdíčka :--) . Asi si jí taky udělám. Velký (y) .
Zrušený účet
Dubiku, děkuji ti za pěkný komentář. Smile
Vizitku jsem nedávno trochu editovala, ale jinak je pořád stejná jako z před víc jak roka.
Vizitku si taky udělej a nezapomeň na mě. rofl
Neophyte
Gigu :33
Vizitka hezky propracovaná, jde vidět, že jsi si dala práci s vizitkou. Vizitka je hezky přehledná a hezky sepsaná Smile
Nyní bych přešel k Tobě :3
Milá figush, jedna z nejlepších věcí, která mohla SP potkat. Pamatuji si na Tvůj vstup do AT, kdy jsem Ti hned ten den blahopřál k úspěšnému vstupu. Potom jsme se nějak rozepsaly a snad to naše kamarádství přetrvává do dnes. Škoda, že už nepůsobíš v AT zde na SP, ale věřím nebo spíše doufám, že Tě to jednou donutí vrátit se a být tu zase s námi.
Přeji Ti všechno nejlepší do života a příště jak budete mít sraz s Wery, Chicagem tak běda Vám holky, jak mě nevezmete s sebou -_____- :D :D
Tak se měj prde jazyk Smile
Zrušený účet
Ahoj Loade, asi tě zklamu, ale já si tě z té doby, kdy mě vzali do AT nepamatuji. :D Poprvé jsem tě zaregistrovala, až sis dal žádost do AT, buď jsem už tak otupělá z toho GTA, že si nepamatuji ani lidi, nebo nevim. :D Bylo strašně moc lidí, které jsem potkala a nemám šanci si všechny zapamatovat, pokud s něma něco "neprožiju".
Každopádně ti děkuji za komentář. Smile Na SP ještě jakž takž hraju, začal mě teď bavit kamioňák, tak jsem u Krowkyho ve firmě a jezdíme si mise. Až mě to přejde, tak nevim co budu dělat, zase to asi na nějaký ten týden vypnu a bude. :D
Tobě ať se taky daří v životě a i na SP. ;)
Geroj
Detroit nejak moc frajera robí hh, pekny podpis presnejšie tá spodná časť, v tom sme za jedno B)

K vizitke.. neviem či som to komentoval ale mam potrebu tak 5x do mesiaca hh, vizitka je pekna.. je to zladené a informačná hodnota je tiež dobrá .. aj keď sme nemuseli vedieť že si oblečieš len spodne pradlo rifle a ponožky hh xD TOP HRAČKA (((:
Zrušený účet
Synček môj. Před tebou bych klidně chodila i na ostro, jako tvůj tata. :D Jaký otec takový syn, že. :D Děkuji ti za komentář, zahřál mě u mozku. *JSEM FAKT NAŠTVANÝ* :D Ano ano, můj podpisek nás oba spojuje. Pusinka pro tebe Měj se synu.
Chicago_Girl
Jo takže jako máš respekt jenom k Hrbcovi?! Nasraný BANNED!!! Nic proti Hrbcovi, ale tys mě pěkně nakálela! :D Jenom odejdeš z AT a už hned zlobíš ty sviňko jedno :D Myslím, že můžu říct, že tě znám z prvních řad a doufám, že tu ještě s námi nějakou dobu pobudeš! :D *DEVIL* Kytka pro tebe Pusinka pro tebe
Zrušený účet
K Hrbcovi, wlcackovi a Pixelovi. :D Ostatním bych se klidně vysmála. rofl Jak zlobím, co jsem dělala, nic jsem nedělala. :D No taky jsem zvědavá, jak dlouho to tu ještě vydržím..
Rosta
Vizitka je hezky udělaná, jsem rád, že jsem tě poznal. Jsi super holka, přeju ti hodně štěstí do života. Smile
Zrušený účet
Děkuji ti Rosťo. Tobě taky hodně štěstí do života. Smile
Kurkuma
Ufff celou vizitku jsem přečetl
Hezká vizitka.
Dobrá hráčka
Škoda že už nejsi v AT (patřila jsi mezi mé oblíbené adminky)
Ať se Ti daří na SP i v realu.

PS: Ještě jednou díky za ten kanystr (na motosrazu od fannyho) Smile
Chicago_Girl
Citace
Gigush napsal:

K Hrbcovi, wlcackovi a Pixelovi. :D Ostatním bych se klidně vysmála. rofl Jak zlobím, co jsem dělala, nic jsem nedělala. :D No taky jsem zvědavá, jak dlouho to tu ještě vydržím..

Jo tak já se ti taky klidně vysměju :* Dám ti pusu king
Frenk98
Kikushátore jak je možné že jsem Ti to ještě nekomentoval a čtu to poprvé :D Zabralo mi to pár minut máš to dlouhý jak týden před výplatou :D

Jsem rád že jsme se seznámili a miluju když se urážíme a občas fakt hnusně :D Jedny z nejúspěšnějších videí jsou ty s Tebou, nevím jak to děláš ale diváci se na Tebe vždycky strašně těší :D

Zůstaň takový mrcha jaká jsi protože jinak by nebyla prd.... sranda ! Provrtám tě
Zrušený účet
Kurkumo, děkuji ti za komentář. Smile To jsem ráda, že jsi to zvládl přečíst celé. :D
PS: Za ten kanystr nemáš zač.

Chicago, zatím nemám důvod se ti vysmát, až uděláš něco, tak pak se ti vysměju ano ? :D

Frenku, nevim jak je to možné, že to čteš a komentuješ až teď !!!
Jinak ti děkuji za komentář. No nejsem si jistá, jestli mě v tych videích rádi vidí, někdy opravdu nemám chuť ani do toho videa jít, viz. včerejší motosraz. Nedá se nikde vklidu natáčet, vždy někde někdo a to je na zabití. :D
Neboj se, mrcha zůstanu o to se postarám. heheheee rofl
Zrušený účet
Vizitku jsem si předělala. Je spíše zaměřena na osobní život, kdo chcete, tak si klidně přečtěte. Smile
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů
13%