Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Vizitka - Freddy
|
|
| _Freddy |
Přidané 01.07.2015 21:30
|
![]() Příspěvků: 47
Založený: 01.05.15
|
Vaše serverové info Váš nick na serveru: Freddy Dřívější nick: Fenixs.cz, Fe[N]i[X]s.[C]z atd.. Odehrané hodiny na serveru:390+, 1. připojení na server r.2012, potom perma za hacky. dál v r 2013 pak mě to omrzelo, pak v r.2014 v létě xd to mě zase přestalo bavit.. a teď.. myslím že tak 1000h dohromady určitě Váš bankovní obnos:200mg +- Nasbíráno marihuany:pod rukama +- 50kg.. jezdil sem hlavně ve firmě Dealeři & Huliči pod vedením EnTeRa Vlastním dům číslo: č.46 v Dillimore Vlastním hotel číslo: jen Visage ![]() Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Nemám ale v minulosti krátkodobě(velmi)> WSTL, P&G, OD, Pivo&Gulaš Můj oblíbený administrátor: medžik, Paťko, EnTeRkoRaperko, Kikush, Xena, yaroush Můj nejoblíbenější příkaz serveru:/kill, /pvydelky ID, /getid Můj nejoblíbenější event serveru: DM Airport Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Závody Autovraků by medžik Mé oblíbené vozidlo: Cheetah Má oblíbená práce na serveru: Zdravotnik, Pilot, Terorista Ohodnoťte známkou práci administračního týmu : 1-2 Vaše webové informace Váš nick na webu:Freddy Vloženo komentářů : koukni Vloženo příspěvků ve fóru : koukni Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry:dodám.. promazávám, kdyžtak potom Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat :Experti zo SP! Vaše osobní stránka Jméno:Filip Příjmení: (jen Simonka ví :*)Datum narození:17.4.2001 Věk:14 Kontakty: mám v mobilu no Kraj:Jihomoravský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: 2 Stav: živý Zaměstnání:Pracuji v Domácnosti!! Vzdělání: ZŠ Jazyky: Čeština, angličtina, němčina Děti: pracuje se na tomKde bydlím: v městě Znojmě! ![]() Sexuální orientace: na holky! :3 Poznámka : Ve škole jich je dost Informace Vaší povahy Povaha: cholerik Pohled na svět: optimista Moje povaha: Aktivní, bavící, bezstarostná, nervozní Informace o Vaší postavě Výška:170 Hmotnost:60 Postava: sportovní Barva očí:Modrá Barva vlasů:Blond Brýle: sluneční Na těle mám: kůži Fotografie: chceš aby ti vybouchl monitor? asi ne co.. ) Závislosti Alkohol: Příležitostně Sex: ![]() Závislosti: PC Vaše zájmy a co máte doma Zájmy:Florbal Sport:Florbal Literatura: chat na SP Hudba : Dubstep Zvíře: nemám Můj styl Moje motto:Všechno jednou končí ale v srdci zůstává #Nosferatu2015 Moje webová stránka: nemám Životní cíl: nemám.. zatím Co nesnáším: arogantní lidi Co miluji: florbal Oblíbená muzika: Oblíbené jídlo: Řízeček s hranolky.. kebab Oblíbené pití:Cola, Fanta, BubbleTea, BubbleJoy Oblíbený film:nevím.. nebaví mě koukat na jeden film pořád.. takže asi ne Oblíbená kniha: SP chat Oblíbené oblečení:Vans, Adidas Oblíbená barva: Greene Lidé na které se nezapomíná!! Simona werymex Patres EnTeR Vojto dobregta4 Brian Lee. ._Vojaci_. Floatin_ Xena a Kikush Nosferatu HrBeeec Boby_ Simo [F]etak Kdyžtak někoho připíšu.. nebo se mi ozvěte! Upravil/a _Freddy dne 25.07.2015 22:53 |
|
|
|
| Pandy |
Přidané 01.07.2015 21:45
|
![]() Příspěvků: 8129
Založený: 14.12.14
|
*JSEM VÁTĚZ JOO*Freddy ma vizitkůů*JSEM VÁTĚZ JOO* Na tý vizitce mě zaujalo to video s tím konvojem, v cíli padl server ![]() Jinak hráč celkem v pohodě, je otcem mého dítěte ( nazvu firmy ) Ale pamatuj si jednu věc , Simonka je moje, takže žádný tajnosti Jinak děkuji za umístění v tvém seznamu členů, to se cení ![]() At se ti daří nejen ve hře, ale hlavně v reálu ! Juchůů a jsem první kdo ti komentuje vizitku
![]() |
|
|
|
| Pandy |
Přidané 01.07.2015 22:11
|
![]() Příspěvků: 8129
Založený: 14.12.14
|
Citace Simona napsal: No proto Doufám že ta SP brzo poběží, at můžem pokecat i tam
|
|
|
|
| Bobik132OpSawn |
Přidané 02.07.2015 17:31
|
![]() Příspěvků: 11
Založený: 02.07.15
|
[color=#ff0000]Luxusní vizitka!!! snad se víc poznáme.[/color] |
|
|
|
| MaTy |
Přidané 02.07.2015 19:02
|
![]() Příspěvků: 1277
Založený: 30.08.14
|
Vizitka krásně přehledná. O tobě jsem se i něco dozvěděl jinak v poho hráč.. Jednou když si měl ještě nick fenix jsme spolu psali myslím.. . Přeju hodně štěstí jak v realu tak na SP .
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me. -Stephen Curry ![]() 12 let na SP ![]() |
|
|
|
| Bobik132OpSawn |
Přidané 03.07.2015 18:08
|
![]() Příspěvků: 11
Založený: 02.07.15
|
hej Freddy... někdy napiš! |
|
|