Informácie o serveri
Čítať tému
|
Spermion Vizitka
|
|
| SperMion_69 |
Pridané 13.09.2015 22:51
|
![]() Príspevkov: 6
Založený: 06.09.15
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru:[S]per[M]ion_69 Odehrané hodiny na serveru: 50+ Váš bankovní obnos:130mg+ Nasbíráno marihuany:0 Vlastním dům číslo: Nevlastnim Vlastním hotel číslo: Stále měnim momentálně jsem v hotelu Visage. Momentálně jsem šéfem/členem gangu:Nemám. Můj oblíbený administrátor: Tumik,mAGiic,RuliiCeKo_OCze,HrBeec,[Z]acek[D]an Můj nejoblíbenější příkaz serveru:/lv Můj nejoblíbenější event serveru:/zavod bridge Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Autovraky by mAGiic. Mé oblíbené vozidlo:Sultán Má oblíbená práce na serveru:Právník Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole):I administrátor je jenom člověk. Takže za 1 Vaše webové informace Váš nick na webu:SperMion_69 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Je jich hodně srandovních. ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Nejlepší? Vaše osobní stránka Jméno:Rostislav Příjmení:Nepovim ![]() Věk:16 Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno):MoravskoSlezký Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek:Hodně Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Nezadaný holky pište :* Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Student Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno):Studuji Jazyky:Čeština,Angličtina,Slovenština,Ruština Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): Frýdek-Místek S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S mamkou. Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno):Heterosexuál Informace Vaší povahy Typologie osobnosti:Cholerik,Flegmatik Pohled na svět:Optimista Otevřenost:Extrovert Moje povaha:Klidná..Když někdo uráží mojí osobnost přes kabely beru to..Ovšem nesnáším když někdo uráží mojí rodinu. Informace o Vaší postavě Výška:195cm Hmotnost:65kg Postava: Hubená Barva očí:Hnědá Barva vlasů:Černo hnědá něco mezitim (Hybrid) Brýle:Jen sluneční ![]() Vousy: Něco se tam už klube ![]() Fotografie (ukažte se nám): Když to musí být. ![]() Závislosti Kouření:Ne! Nekuřte! Toto nepodporuji. Alkohol:Když někdo zve tak proč ne ![]() Sex:Yes Závislosti:Kamarádi,SP,Holky Vaše zájmy a co máte doma Zájmy:Logistika,Jumpy na kole,PC,Software Sport:Florbal,Kdysi Hokej,Závodně tančil LatinskoAmerické 9medaili. Literatura (zde uvedete žánr):V životě sem nepřečetl ani jednu knihu né že to pošlete češtinářce páč Čtenářský mám vždy za 1. Hudba (zde uvedete žánr):Tak různě. (Verona Pojďme šlapat zelí beast) Zvíře:Pes Můj styl Moje motto:Měj je v pi*i a jdi dál. Moje webová stránka:Nemám Životní cíl:Rodina Co nesnáším:Nevychované děti,Rozmazlence,Urážky do rodiny,chlapce co dokážou uhodit slečnu!
Upravil SperMion_69 dňa 19.09.2015 12:12 |
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov