Informácie o serveri
Čítať tému
|
iPhone 6 a tvrdené sklo.
|
|
| Tr1xmy |
Pridané 20.09.2015 14:22
|
![]() Príspevkov: 3031
Založený: 03.09.12
|
Ahojte... Otázka predovšetkým na Vás, čo majú iPhone, poprípade aj iný mobil, ak sa s týmto stretli. Kúpil som si iPhone 6, na to kryt a tvrdené sklo. Prvé sklo mi vydržalo 1 deň.. spravila sa tam vzduchová bublina. Po reklamácií mi bola nalepená nová a všetko preblokované. No sklo mám 2 dni, zasa sa tvorí bublina na tom istom mieste + aj iné. Skúste mi poradiť čo mám robiť.. a či to náhodou nerobí aj vám
|
|
|
|
| Tearsko |
Pridané 20.09.2015 15:12
|
![]() Príspevkov: 8714
Založený: 07.03.12
|
No ja som mal nejaké neznačkové sklo z číny za 1,20 € cez ebay a vydržalo mi pol roka a potom som ho praskol. Odmastili nejakým prípravkom display pred tým než to tam lepili ? , niekedy utreť handričkou to nestačí. A po nalepení si to mal čísté a bez bublin a prachu ? Alebo nemáš na tom mieste nejakú mikropreliačeninu? Tie sklá sú citlivejšie na tieto veci ako taká obyčajná fólia. A to si mal to sklo kde sa najprv lepí taká lepiaca vrstva cez pásky a potom na to sklo ? |
|
|
|
| Tr1xmy |
Pridané 20.09.2015 15:41
|
![]() Príspevkov: 3031
Založený: 03.09.12
|
Sklo bolo kupované v predajni nay elektrodom, cena 13,99€ originál pre iPhone 6 tvrdosť skla 10H. Plus som si zaplatil ešte to ich ,,odborné lepenie´´ 3,99€ Sklo je kvalitné, myslím si, že oni vedia ako to majú lepiť takže v tom chybu nevidím a prasklina ani nič podobné tam nieje, je to nový iPhone. Vydržalo mi to asi 1 deň po nalepení.. potom to je už len horšie a horšie![]() // Bol som odfajčený že to je tým, že iPhone 6 má zaoblený displej, tak ako Samsung Galagy s6 edge. tak reklamácia prebehla vrátil mi peniaze... každopádne teraz neviem či tam dať iné sklo a riskovať drahší výrobok, alebo tam dám fóliu (ktorá bude robiť to isté) :/ Ale díky ![]()
Upravil Tr1xmy dňa 23.09.2015 16:02 |
|
|
|
| Rosta |
Pridané 23.09.2015 16:03
|
![]() Príspevkov: 3128
Založený: 23.07.13
|
Okej
|