Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

#Tr1xmy [UPDATE]
Tr1xmy
Citácia
Pixel napsal:

Welcome. Hlavní je, že jsi zdravý už. Palec nahoru

ďakujem. Smile
Snáď už na dlho. :D

a Vám ostatným tiež Smile
SKNxRaptoRx
Rozumný, chlap, zdravý sa uvedomte čo tu píšete :D Vždy bol sprostý a chorý človiečik ktorý bol ako baba :D

Vitaj späť Smile a do AT ťa snaď nezoberú :D
Tr1xmy
Citácia
SKNxRaptoRx napsal:

Rozumný, chlap, zdravý sa uvedomte čo tu píšete :D Vždy bol sprostý a chorý človiečik ktorý bol ako baba :D

Vitaj späť Smile a do AT ťa snaď nezoberú :D

**** jedno :D
Na holou
Geroj
Prečo ked vidím nick Tr1xmy tak mam husiu kožu? AHA pripomína mi to môj prvý ban, za nap. sys. hlás... každopádne vítaj speť Smile
SmouKy_
Tr1xmy, na tebe si taky pamatuji když jsem dostal 1. ban :D
Jinak vítej zpět a hodně štěstí Smile
Tr1xmy
Tak chlapci, síce máte na mňa zlé spomienky, ale bolo to hlavne Vašou vinou :D
Každopádne ďakujem. Smile

//Vizitka kompletne prerobená, pridané nové fotky, údaje... čekujte, komentujte., hejtujte! :D :D
Rosta
Vizitka se mi líbí, jako hráče/admina si tě matně pamatuju :D Každopadně ať se ti tu daří.
Tr1xmy
Treba to napraviť. :D .. ďakujem Smile
WardaR_
Vizitka pěkná, stručná, nepřeplácaná a hezky barevně rozvržená Smile
Jinak na serveru tě vídám ale nikdy jsem si s tebou nepsal, vypadáš jako v pohodě člověk :D
Tr1xmy
ďakujem Smile
DarKoBiT
Pekná vizitka ako admin máš už dlhú históriu zatial s tebou len pozitívne skúsenosti Smile
Tr1xmy
Citácia
Tumik napsal:

Tak přesouvám zase zpátky, třeba zase někdy. :D

Díky Tumi. :D

Každopádne, som tu. :D Konečne zdravý, po všetkých problémoch, tak uvidíme čo bude ďalej Smile

Vizitka kompletne aktualizovaná a nové foto :D Smile
Yamatino108
Tr1xmoo,som rád,že som ťa mal o niečo bližšie spoznať.SmileSi fajn kamarát a myslím,že si aj docela rozumieme ako kamaráti.Je s tebou sranda,ale vieme sa aj normálne porozprávať.Na nič sa nehráš a to je podstatné.Snád ťa budem mať aj možnosťť spoznať osobne či už cez sraz,alebo by sme sa mohli niako dohodnúť.Vizitka sa dá,takaá farebná páči sa mi
Tr1xmy
Citácia
Yamatino108 napsal:

Tr1xmoo,som rád,že som ťa mal o niečo bližšie spoznať.SmileSi fajn kamarát a myslím,že si aj docela rozumieme ako kamaráti.Je s tebou sranda,ale vieme sa aj normálne porozprávať.Na nič sa nehráš a to je podstatné.Snád ťa budem mať aj možnosťť spoznať osobne či už cez sraz,alebo by sme sa mohli niako dohodnúť.Vizitka sa dá,takaá farebná páči sa mi

ďakujem Ti Yamatino. Smile

Moc sa takto nerozprávam s hráčmi ale Ty si jedna z výnimiek. Spoznal som Ťa lepšie a poviem, že si super chalan... veď viac som Ti napísal do vizitky.. ešte raz ďakujem. *Andílek*
nemo
Ahoj, po tom co jsem Tě kontaktoval na Skype si mi přišel jako rozumnej hráč, který to máš opravdu v tý škebli plný. Smile Dokážeš se s člověkem bavit, zároveň být vtipný. Určitě takhle vydrž a já Ti přeju všechno dobrý a doufám, že se dostaneš do AT, protože takové členy jako si ty potřebují. Smile
Tr1xmy
Citácia
nemo napsal:

Ahoj, po tom co jsem Tě kontaktoval na Skype si mi přišel jako rozumnej hráč, který to máš opravdu v tý škebli plný. Smile Dokážeš se s člověkem bavit, zároveň být vtipný. Určitě takhle vydrž a já Ti přeju všechno dobrý a doufám, že se dostaneš do AT, protože takové členy jako si ty potřebují. Smile

Ou, Díky nemo :D staré dobré časy Pivo
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
6 Hlasov