Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Chicago_Girl
|
|
| Zrušený účet |
Přidané 17.09.2015 15:48
|
![]() Příspěvků:
Založený: 01.01.70
|
Tak se hlásím znova po nějaké té době. (víc jak 2 měsících *Hraju*) Vizitku už nebudu komentovat, to by bylo pořád to samé dokola a nikoho by to nebavilo a ani tebe. Co se týče tebe jako hráčky na serveru se také nebudu vyjadřovat, můj názor se na tebe za tu dobu nezměnil.A teď se podívu na jinčí stránku a to tu realnou (trochu jiná dimenze pro většinu lidí tady ) Potkali jsme se v reále společně s Werymex a bylo to strašně fajn. Myslím si, že jsme se každá chovala přirozeně, taky jsme byli možná trochu vystresované z toho, že se poprvé potkáme, ale tak to je normální. Opravdu pěkně strávená sobota, až na to, že jsi s náma nemohla do ZOO. Snad se někdy zase potkáme a zajdeme do té ZOO i s Werymex, bez ní by to nešlo, když už to má v nicku.
|
|
|
|
| Chicago_Girl |
Přidané 17.09.2015 21:25
|
![]() Příspěvků: 497
Založený: 04.03.11
|
Citace Gigush napsal: No kdybych tu počítala, kolik mi sem kdo dal komentářů, tak ty bys určitě vyhrála. Co se týče toho setkání tak z mé strany to bylo v pohodě. Vůbec jsem se nestresovala, možná jenom trochu z Werymex, ale jinak pohodička potom. To jsi mě měla vidět, když jsem se měla setkat s Yamamotem . Žaludek až někde v krku *Andílek*. Škoda, že jsem s vámi nebyla minulý týden. No určitě něco dalšího podnikneme!
|
|
|
|
| Gargy |
Přidané 17.09.2015 22:09
|
![]() Příspěvků: 444
Založený: 20.04.14
|
Ahoj vizitka hezká a taky konečně někdo kdo poslouchá 90s hlavně myslím Nirvanu jen škoda že se bojím stebou pokecat na serveru vždy mám nervy kecat admini
|
|
|
|
| Chicago_Girl |
Přidané 17.09.2015 22:52
|
|
Citace Gargamel napsal: Ano Nirvana je nejlepší ♥ No to se vůbec neboj, já jsem pro každou srandu a pokecám si s každým, kdo slušně napíše . Děkuji
|
|
|
|
| MaTy |
Přidané 21.10.2015 21:25
|
![]() Příspěvků: 1267
Založený: 30.08.14
|
Ááách Hetko ![]() Škoda tě. Díky za označení v nezapomenutelných vážím si toho, i když si to asi nezasloužím někdy hem? ![]() Aj když nejsi v tom ATčku, tak tě mám stále rád.. Přeju hodně štěstí aspoň v tom reáále. hoj na skype. Někdy napiš .. cs
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me. -Stephen Curry ![]() |
|
|
|
| Chicago_Girl |
Přidané 21.10.2015 22:01
|
|
Ale jo zasloužíš Maty, určitě někdy napíšu Já bych tu klidně byla, ale moje aktivita byla hrozná, takže jsem nechtěla zabírat místo Jo spíš on na mě aby byl hodný Tumiku ..
|
|
|
|
| PatoMRZK |
Přidané 22.10.2015 07:25
|
![]() Příspěvků: 247
Založený: 08.07.15
|
Ahoj :3 . Vizitka dost dobrá , nadpisy pěkné , dobře sis s tím vyhrála . Ať se daří .________________________________________________________________________________ Kačička ![]() 800h na SP ![]() [img]http://jpeg.cz/images/2015/10/04/cKSCv.png[/img] [img]http://jpeg.cz/images/2015/10/09/e83E9.jpg[/img] [img]http://jpeg.cz/images/2015/10/02/ETJHD.jpg[/img] |
|
|
|
| Dreamys |
Přidané 22.10.2015 07:46
|
![]() Příspěvků: 274
Založený: 28.08.14
|
Ahoj ![]() Vizitka pěkná, povedená ![]() Super hráčka, ať se daří
|
|
|
|
| Pandy |
Přidané 27.10.2015 21:16
|
![]() Příspěvků: 8129
Založený: 14.12.14
|
Ahoj Chicago! Vítej zpátky mezi námi "hráči" ![]() Chci ti poděkovat za napsání do "lidé na které nezapomenu", to víš během 3,5měsíčního banu jsem si to nemohla "přečíst" Jinak doufám, že až pojedu do Zlína někdy po 4té tak se zase uvidíme všichni 3 pohromadě, takže si pamatuj: Žádná oslava a žádná nemoc jasný?? Ať je zase nějaká prča. Zase vyžereme KFC bude nám krásně blbě p.s. Citace Vůbec jsem se nestresovala, možná jenom trochu z Werymex, ale jinak pohodička potom. Tak ten byl dobrej twl to že jsem **** ví každej, takže jakápak nervozita...Jinak ať se ti daří v osobním životě, je lepší jak ten herní!
|
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Slavíte Halloween?
Ano, mám doma výzdobu a dekorace.
6 HlasůAno, ale ne nijak výrazně.
6 HlasůBudu ho slavit na SuperPařbě.
21 HlasůNe, nemusím ho.
26 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Poslední články
Uživatelé online
· Hosté online: 18

Co se týče tebe jako hráčky na serveru se také nebudu vyjadřovat, můj názor se na tebe za tu dobu nezměnil.
Myslím si, že jsme se každá chovala přirozeně, taky jsme byli možná trochu vystresované z toho, že se poprvé potkáme, ale tak to je normální.
Snad se někdy zase potkáme a zajdeme do té ZOO i s Werymex, bez ní by to nešlo, když už to má v nicku. 

vážím si toho, i když si to asi nezasloužím někdy hem? 

to že jsem **** ví každej, takže jakápak nervozita...