Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Vizitka-Yamatino108
Yamatino108
RippY: Dakujem ti.Smile.
Reggie_
Vizitka pěkně zpracovaná, jako hráče, teď už i admina, Tě poznám.Smile Kdysi jsme se zašli trochu opít do baru v GTA, když jsme ještě byli spolu ve firmě a tak jsme se i vlastně více poznali.:D Zbožňuješ Demi Lovato.Smile A seš vyšší a starší než já.Pláču:D
Ať se Ti daří v AT a v reálném životě.Smile
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázaná.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
Yamatino108
Reggie_: Díky,ano spomínam si na zážitky s tebou :D.Ano mám Demi strašne rád aj práve teraz od nej počúvam pesníčku :D.Je to moja inšpirácia,ktorá mi každý deň hovorí STAY STRONG(Zostaň silný/á).A díky Smile!
Nosferatu
Co k tobě dodat ?
Jo fajnový týpek, který v té hlavě něco má a je svůj..
Jsi vážně slušný a bezproblémový člověk, takže rozhodně Vítej zpět v Admin týmu kolego. Smile
Doufám, že tam spolu ještě dlouho budeme. Smile
Vizitka skvělá. ;)
I kill people and I like it
Yamatino108
Nosferatu: Velké díky kolega! :D.Jopp plánujem sa tento raz udržať dlho.Smile
Dreamys
Dobrá práce (super vizitka);) Si super hráč :D Skoro každý den tě vidím na warpu Las Venturas Smile
Yamatino108
Danik0306:To som presne ja! :D.A dakujem Smile.
//Menšia aktualizácia hráčov na ktorích nezabudnnem Smile+pridaná moja fotka.:D
Upravil Yamatino108 dňa 17.08.2015 05:05
FaSTeR
Zajímavě provedená vizitka, pěkné barvy! Smile Good job! Vlastně tě moc neznám, ale podle chování na serveru myslím, že je s tebou rozumná řeč. jazyk :D
Yamatino108
Faster: Dakujem ti Smile.
Sotasek
Yama! Vizitka super barvově, potřebné jsem se dozvěděl více snad po vizitce chtít ani není potřeba. Super hráč tak i admin, od prvních slovíček v admin chatu jsme si nějako padli do oka, a tím jsme dospěli k tomu že uspořádáme společnou akci, určitě to byl dobrý tah, padli jsme si ještě více, jsi super kamarád, jsi rozumný, přátelský.
Akorát hrozněj Cyrusááák!! :D
Díky Yama za tvůj názor na mě Smile

Jinak v přištím updatu u mé vizitooooš si počteš jen samou špínu na tebe :D
Ale ne u tebe jen kladně Smile
Yamatino108
Sotasek:Som rád,že som vtedy s tebou usporiadal akciu vtedy a vyšlo nám to nad naše očakávania si myslím.SmileDakujem za tvoje vyjadrenie Smile.
//edit:Menší update vizitky.Smile
Upravil Yamatino108 dňa 28.09.2015 18:59
Tr1xmy
Yamatino, čo k Tebe povedať Smile Si super chalan, hráč, administrátor Smile Ako sme si začali písať na skype, som Ťa spoznal ešte viac. Si velmi ochotný človek, ktorý sa snaží pomocť, má velké city oproti ostatným a na svoj vek sa chováš velmi dospelo a zodpovedne. Dosť si mi pomohol si vyjasniť pár vecí, v niečom mi otvoriť oči.

Dúfam, že sa niekedy dohodneme na ten zraz čo by sa mohol tento rok podariť aj na Slovensku, a, ak nie, tak aspoň my môžeme ísť von a pokecať.

PS: ďakujem za označenie. :D
Palec nahoru
Yamatino108
Citácia
Tr1xmy napsal:

Yamatino, čo k Tebe povedať Smile Si super chalan, hráč, administrátor Smile Ako sme si začali písať na skype, som Ťa spoznal ešte viac. Si velmi ochotný človek, ktorý sa snaží pomocť, má velké city oproti ostatným a na svoj vek sa chováš velmi dospelo a zodpovedne. Dosť si mi pomohol si vyjasniť pár vecí, v niečom mi otvoriť oči.

Dúfam, že sa niekedy dohodneme na ten zraz čo by sa mohol tento rok podariť aj na Slovensku, a, ak nie, tak aspoň my môžeme ísť von a pokecať.

PS: ďakujem za označenie. :D
Palec nahoru

Tr1xmy,dakujem ti za komentár vo vizitke! Smile.Tiež si v pohode a dúfam,že nám ten zraz víde!Smile.A ak nie,tak ako si písal môžme sa dohodnúť a stretnúť.Snád sa k nám do AT dostaneš a vela šťastia v realnom živote!.
Pandy
Yamatino :
Jeden z mála Adminů ( kromě těch co mám u sebe v profilu) co mu práva nestouply do hlavy. Chová se v klidu , je s ním sranda a píšem si spolu na skype. Když jsem ještě hrála na SP, tak jsi mě vždycky pozdravil jako první.
Nemám s tebou problém, a nadále s tebou budu v kontaktu i když nebudu už hrát na SP. Drž se Pusa
Yamatino108
Citácia
werymex napsal:

Yamatino :
Jeden z mála Adminů ( kromě těch co mám u sebe v profilu) co mu práva nestouply do hlavy. Chová se v klidu , je s ním sranda a píšem si spolu na skype. Když jsem ještě hrála na SP, tak jsi mě vždycky pozdravil jako první.
Nemám s tebou problém, a nadále s tebou budu v kontaktu i když nebudu už hrát na SP. Drž se Pusa

Werry,jej dakujem! Smile).Potešila si ma.Samozrejme,že zostaneme v kontakte aj nadalej.Smile Aj ty sa drž Smile.
Primer
Čau Hi
Vizitka úplne bombová :D
Jeden z najlepších (ex) administrátorov.
Nech sa ti v živoťe darí Smile
Yamatino108
Citácia
_Prdonn_ napsal:

Čau Hi

Ahoj,dakujem ti za komentár a z AT úplne vonku niesom,takže zbytočné hovoriť o ex.:D Teda aspoň dúfam,že niesom z AT úplne vonku.:D
Nech sa aj tebe v živote darí a dakujem ti za komentár.Smile
NorB
Yama, good vizitka, Jojo
Škoda že sme boli v AT spolu iba mesiac :D lutujem že sme nespravili nejakú akciu. :D
Snáď nabudúce :D
Yamatino108
Citácia
AppLe napsal:

Yama, good vizitka, Jojo
Škoda že sme boli v AT spolu iba mesiac :D lutujem že sme nespravili nejakú akciu. :D
Snáď nabudúce :D

Norb,škoda noo Sad.Snád nabudúce kto vie ;).Díky.!Smile
Primer
Citácia
Yamatino108 napsal:

Citácia
_Prdonn_ napsal:

Čau Hi

Ahoj,dakujem ti za komentár a z AT úplne vonku niesom,takže zbytočné hovoriť o ex.:D Teda aspoň dúfam,že niesom z AT úplne vonku.:D
Nech sa aj tebe v živote darí a dakujem ti za komentár.Smile

Jáj,to som nevedel.Ešte že,už som si myslel že si z AT preč.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasov
21%
Skyrace
16 Hlasov
24%
Deathmatche
4 Hlasov
6%