Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Partner:
Připojit se na server

Číst diskuzi

Vizitka-Yamatino108
Yamatino108
Pevne dúfam,že nie.Administrácia má aj nadalej baví.Smile Dakujem za komentár
//menší edit vizitky.:D Fotka zo svatby.:D
Upravil/a Yamatino108 dne 14.11.2015 17:42
JohnyStar
Pěkna vizitka akorat s ní bolí oči :D,A si super admin :D
Yamatino108
Citace
JohnyStar napsal:

Pěkna vizitka akorat s ní bolí oči :D,A si super admin :D

Dakujeem.Smile Ale nooo až také strašné to není.:D
ZaboS
Yamoušku můj milovaný, co k tobě napsat :D Jsi fakt v pohodě týpek, je s tebou velká sranda, na náš "kidovský" chat se nedá zapomenout :D Máš štěstí, že jsi mě zmínil ve vizitce, jinak bychom spolu ukončili vztah a to určitě nechceš :D Admin jsi v pohodě, ale občas mě se**š s tím, že mě killneš na derby, když se chci jen dívat -,- To chytám nerva jak sviňa :D Ale jinak jsi v pohodě :D A ted to, co už všeci známe -> Hodně štěstí na SP, v reálu, atd. atd. však to znáš :D

Tvůj milovaný
Žabák

PS: Ted čekám těch 500 mg za komentář, cs
Yamatino108
Citace
ZaboS napsal:

Yamoušku můj milovaný, co k tobě napsat :D Jsi fakt v pohodě týpek, je s tebou velká sranda, na náš "kidovský" chat se nedá zapomenout :D Máš štěstí, že jsi mě zmínil ve vizitce, jinak bychom spolu ukončili vztah a to určitě nechceš :D Admin jsi v pohodě, ale občas mě se**š s tím, že mě killneš na derby, když se chci jen dívat -,- To chytám nerva jak sviňa :D Ale jinak jsi v pohodě :D A ted to, co už všeci známe -> Hodně štěstí na SP, v reálu, atd. atd. však to znáš :D

Tvůj milovaný
Žabák
Dakujem ti za komentár,ano kidak chat je najlepší dám sem kúsok z dnešku :D snád sa nenahneváš Sad :D
Citace
[20:42:56] [Z]abo[S]: HEJ YAMATINO
[20:43:00] Yamatino108: ?
[20:43:06] [Z]abo[S]: DÁŽ MY ATMYNA PLZ ?
[20:43:13] Yamatino108: nedam pls
[20:43:14] [Z]abo[S]: SEM VELYCE SKUSENI
[20:43:18] Yamatino108: xdddd
[20:43:19] Yamatino108: :D
[20:43:40] [Z]abo[S]: A MUSU BIT PLZ HLAVNY ATMYN ?
[20:43:46] Yamatino108: PLZ NEMUZES
[20:43:49] [Z]abo[S]: MAM S TYM VELYKE SKUSENOSTY
[20:43:55] Yamatino108: NA MAJNKRAFTE?
ako som sa zmienil na začiatku pokračuj v hraní!SmileInak hnevám ťa s tými derbami hej?:D Tak v tom budem pokračovať!:D
Fatalqo_
Pěkná vizitka ale jak už někdo psal. Tahá oči. Super admin s kterým se dá pokecat
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=17714
Yamatino108
Fatalisto: Dakujem za komentár.Smile
Mindie
Yama co k tobě říct dobrého.. Ty mi buď jen kazíš moje pracování ve firmě nebo mě zavíráš do vězení. :D Ale tak jsi dobrý hráč i admin, máme o čem povídat a je s tebou sranda, bereš moje vtípky a nemáme spolu žádný problém i když ti furt nadávám :D máš pěknou vizitku a děkuji za označení, jsem ráda, že jsem tě mohla poznat. Smile
Yamatino108
Citace
Mindie napsal:

Yama co k tobě říct dobrého.. Ty mi buď jen kazíš moje pracování ve firmě nebo mě zavíráš do vězení. :D Ale tak jsi dobrý hráč i admin, máme o čem povídat a je s tebou sranda, bereš moje vtípky a nemáme spolu žádný problém i když ti furt nadávám :D máš pěknou vizitku a děkuji za označení, jsem ráda, že jsem tě mohla poznat. Smile

Dakujem Ti mindie SmileKytka pro tebe
MaTy
Manželi můůůj Ooooh jsem tě tam nechal Pláču Pusa aj tak jsme v kontaktě Pusa zažijeme lepší věci. Hodně štěstí yaMaTyno. Vizitka je stejně dobrá jako ty. Věřím, že to dotáhneš hodně daleko na té SP. (: Hodně štěstí miláčik.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png

king 12 let na SP king
Yamatino108
Maty: Dakujem ti Smile.Ano v kontakte budeme aj nadalej Smile.
Borek_
takže Pan Yamatino jo ? no dobře tebe znám už trošku díl vizitka je nádherná pěkne sis s ní vyhrál co víc asi dodat jako hráč/admin jsi super v AT si svoje povinosti plníš akce taky nejsou od tebe uplně špatné takže ti asi můžu popřát jen to nejlepší jak na SP tak v reálném životě at se daří i nadále Smile FU
Yamatino108
Rippy: Dakujem.Smile Menší UPDATE na silvestra.:D
Upravil/a Yamatino108 dne 31.12.2015 20:49
Kawa
Yamatino, človek ktorého som rád že som ho spoznal, je to dobrá duša a super chalan, nemám výhrady, každý má chyby, to a je a každý jeden na tejto postihnutej planéte, Yamatino, si super, [bcolor=#cc0000]nemám výhrady[/bcolor]. Smile
Yamatino108
Kawa:Dakujem ti Smile.
//Koniec na SP+koniec adminovaniu...SmileDloubu se v nose
Upravil/a Yamatino108 dne 18.02.2016 16:02
Pandy
Yamatino bavily jsme se o tom už tolikrát, takže se tomuhle kroku ani nedivím. Doufám, že i nadále budem v kontaktu mimo SP ;) Pusa
Yamatino108
Wery,premýšlal som nad tým a ako aj vtedy,tak ani teraz mi real nedal na výber.Určite v kontakte budeme!! Smile
MRSHLL
Ach Sad Další skvělý admin a hráč končí. Už mě to drtí vidět, jak Super Pařba ztrácí své hráče. Tudíž ti přeji hodně štěstí do života, Yami a vždy pro mne budeš výborný jak administrátor, tak i hráč. Stejně doufám, že se na SP jednoho dne objevíš. Nevěřím tomu, že končíš, jako MaTy. A ikdyby, tak na vás nezapomenu. Hodně jsme si na serveru užili. Spoustu blbostí, akcí a nočních zábav, ale jak se říká, "vše jednou skončí". Tak zase někdy nazdar, Amígo. Pláču
Zawy
Na starého známého od pilotů už jsi zřejmě zapomněl. Jo, to byly časy před těmi 3 lety Smile. Hodně štěstí do života a snad zase někdy Smile.
Provo
Kam si jako myslíš že jdeš?!? Nikam nejdeš tady budeš, s kým si mám psát hmm?? :D No tak nic no, měj se krásně hodně štěstí v životě a ve studiu ať se ti dostane práce kterou budeš chtít dělat, a baví tě. A ukaž se někdy :/
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
14 Hlasů
45%
Budu sám, nemám nikoho.
3 Hlasů
10%
Budu hrát na SuperPařbě.
7 Hlasů
23%