Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Vizitka-Yamatino108
Yamatino108
Pevne dúfam,že nie.Administrácia má aj nadalej baví.Smile Dakujem za komentár
//menší edit vizitky.:D Fotka zo svatby.:D
Upravil/a Yamatino108 dne 14.11.2015 17:42
JohnyStar
Pěkna vizitka akorat s ní bolí oči :D,A si super admin :D
Yamatino108
Citace
JohnyStar napsal:

Pěkna vizitka akorat s ní bolí oči :D,A si super admin :D

Dakujeem.Smile Ale nooo až také strašné to není.:D
ZaboS
Yamoušku můj milovaný, co k tobě napsat :D Jsi fakt v pohodě týpek, je s tebou velká sranda, na náš "kidovský" chat se nedá zapomenout :D Máš štěstí, že jsi mě zmínil ve vizitce, jinak bychom spolu ukončili vztah a to určitě nechceš :D Admin jsi v pohodě, ale občas mě se**š s tím, že mě killneš na derby, když se chci jen dívat -,- To chytám nerva jak sviňa :D Ale jinak jsi v pohodě :D A ted to, co už všeci známe -> Hodně štěstí na SP, v reálu, atd. atd. však to znáš :D

Tvůj milovaný
Žabák

PS: Ted čekám těch 500 mg za komentář, cs
Yamatino108
Citace
ZaboS napsal:

Yamoušku můj milovaný, co k tobě napsat :D Jsi fakt v pohodě týpek, je s tebou velká sranda, na náš "kidovský" chat se nedá zapomenout :D Máš štěstí, že jsi mě zmínil ve vizitce, jinak bychom spolu ukončili vztah a to určitě nechceš :D Admin jsi v pohodě, ale občas mě se**š s tím, že mě killneš na derby, když se chci jen dívat -,- To chytám nerva jak sviňa :D Ale jinak jsi v pohodě :D A ted to, co už všeci známe -> Hodně štěstí na SP, v reálu, atd. atd. však to znáš :D

Tvůj milovaný
Žabák
Dakujem ti za komentár,ano kidak chat je najlepší dám sem kúsok z dnešku :D snád sa nenahneváš Sad :D
Citace
[20:42:56] [Z]abo[S]: HEJ YAMATINO
[20:43:00] Yamatino108: ?
[20:43:06] [Z]abo[S]: DÁŽ MY ATMYNA PLZ ?
[20:43:13] Yamatino108: nedam pls
[20:43:14] [Z]abo[S]: SEM VELYCE SKUSENI
[20:43:18] Yamatino108: xdddd
[20:43:19] Yamatino108: :D
[20:43:40] [Z]abo[S]: A MUSU BIT PLZ HLAVNY ATMYN ?
[20:43:46] Yamatino108: PLZ NEMUZES
[20:43:49] [Z]abo[S]: MAM S TYM VELYKE SKUSENOSTY
[20:43:55] Yamatino108: NA MAJNKRAFTE?
ako som sa zmienil na začiatku pokračuj v hraní!SmileInak hnevám ťa s tými derbami hej?:D Tak v tom budem pokračovať!:D
Fatalqo_
Pěkná vizitka ale jak už někdo psal. Tahá oči. Super admin s kterým se dá pokecat
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=17714
Yamatino108
Fatalisto: Dakujem za komentár.Smile
Mindie
Yama co k tobě říct dobrého.. Ty mi buď jen kazíš moje pracování ve firmě nebo mě zavíráš do vězení. :D Ale tak jsi dobrý hráč i admin, máme o čem povídat a je s tebou sranda, bereš moje vtípky a nemáme spolu žádný problém i když ti furt nadávám :D máš pěknou vizitku a děkuji za označení, jsem ráda, že jsem tě mohla poznat. Smile
Yamatino108
Citace
Mindie napsal:

Yama co k tobě říct dobrého.. Ty mi buď jen kazíš moje pracování ve firmě nebo mě zavíráš do vězení. :D Ale tak jsi dobrý hráč i admin, máme o čem povídat a je s tebou sranda, bereš moje vtípky a nemáme spolu žádný problém i když ti furt nadávám :D máš pěknou vizitku a děkuji za označení, jsem ráda, že jsem tě mohla poznat. Smile

Dakujem Ti mindie SmileKytka pro tebe
MaTy
Manželi můůůj Ooooh jsem tě tam nechal Pláču Pusa aj tak jsme v kontaktě Pusa zažijeme lepší věci. Hodně štěstí yaMaTyno. Vizitka je stejně dobrá jako ty. Věřím, že to dotáhneš hodně daleko na té SP. (: Hodně štěstí miláčik.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Yamatino108
Maty: Dakujem ti Smile.Ano v kontakte budeme aj nadalej Smile.
Borek_
takže Pan Yamatino jo ? no dobře tebe znám už trošku díl vizitka je nádherná pěkne sis s ní vyhrál co víc asi dodat jako hráč/admin jsi super v AT si svoje povinosti plníš akce taky nejsou od tebe uplně špatné takže ti asi můžu popřát jen to nejlepší jak na SP tak v reálném životě at se daří i nadále Smile FU
Yamatino108
Rippy: Dakujem.Smile Menší UPDATE na silvestra.:D
Upravil/a Yamatino108 dne 31.12.2015 20:49
Kawa
Yamatino, človek ktorého som rád že som ho spoznal, je to dobrá duša a super chalan, nemám výhrady, každý má chyby, to a je a každý jeden na tejto postihnutej planéte, Yamatino, si super, [bcolor=#cc0000]nemám výhrady[/bcolor]. Smile
Yamatino108
Kawa:Dakujem ti Smile.
//Koniec na SP+koniec adminovaniu...SmileDloubu se v nose
Upravil/a Yamatino108 dne 18.02.2016 16:02
Pandy
Yamatino bavily jsme se o tom už tolikrát, takže se tomuhle kroku ani nedivím. Doufám, že i nadále budem v kontaktu mimo SP ;) Pusa
Yamatino108
Wery,premýšlal som nad tým a ako aj vtedy,tak ani teraz mi real nedal na výber.Určite v kontakte budeme!! Smile
MRSHLL
Ach Sad Další skvělý admin a hráč končí. Už mě to drtí vidět, jak Super Pařba ztrácí své hráče. Tudíž ti přeji hodně štěstí do života, Yami a vždy pro mne budeš výborný jak administrátor, tak i hráč. Stejně doufám, že se na SP jednoho dne objevíš. Nevěřím tomu, že končíš, jako MaTy. A ikdyby, tak na vás nezapomenu. Hodně jsme si na serveru užili. Spoustu blbostí, akcí a nočních zábav, ale jak se říká, "vše jednou skončí". Tak zase někdy nazdar, Amígo. Pláču
img.tpx.cz/uploads/gallery6.png
Zawy
Na starého známého od pilotů už jsi zřejmě zapomněl. Jo, to byly časy před těmi 3 lety Smile. Hodně štěstí do života a snad zase někdy Smile.
Provo
Kam si jako myslíš že jdeš?!? Nikam nejdeš tady budeš, s kým si mám psát hmm?? :D No tak nic no, měj se krásně hodně štěstí v životě a ve studiu ať se ti dostane práce kterou budeš chtít dělat, a baví tě. A ukaž se někdy :/
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasů
21%
Skyrace
16 Hlasů
24%
Deathmatche
4 Hlasů
6%