Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Vizitka - [T]ypeK
Zrušený účet
Citace

Datum narození: 21.02.1998

Věk: 18(24.2 mi bude 19)

Ahoj, četla jsem si Tvoji vizitku a zaujal mě Tvůj datum narození a potom Tvůj věk. Není to trošku kravina co píšeš ? :D Pokud jsi narozený v roce 1998, tak Ti bude teprve 18 a potom píšeš, že jsi narozený 21. 2. a u věku píšeš, že Ti bude 24. 2. 19. :D Jako já proti tobě nic nemám, jen jsem se u toho zarazila a trochu pousmála. :D

Jinak jako hráče Tě neznám, asi to bude tím, že máš málo nahraných hodit a tím pádem jsi nováček. Třeba se později seznámíme vice na serveru. Vizitku máš hezky a jednoduše sepsanou. Ať se Ti daří. Smile
Rosta
Stále to máš, ale špatně :D

Citace

Věk: 18(21.2 mi bude 19)

Pokud si ročník 1998 tak ti bude 18, což znamená že ti je 17.. Máš to nějaké pomotané, když nevíš kolik ti je :D

Do vizitky zapoj více barev Smile
Nosferatu
Jak si někdo může splést svůj datum narození ? Spíš mi přijde, že tady na nás hraješ divadlo, ale nevychází ti to. jazyk :D
Každopádně to je jedno, věk je jen číslo..
Vizitka pěkná ovšem by to chtělo ještě nějak upravit barevně.
I kill people and I like it
TypeK_
Citace
Nosferatu napsal:

Jak si někdo může splést svůj datum narození ? Spíš mi přijde, že tady na nás hraješ divadlo, ale nevychází ti to. jazyk :D

No.. topic jsem psal ve 01:03. Mám nárok na chyby :D. Žádné divadlo nehraji a myslím si, že ty taky nemáš vše perfektně (y). Ale jinak díky :D
TypeK_
Citace
Rosta napsal:

Citace

Pokud si ročník 1998 tak ti bude 18, což znamená že ti je 17.. Máš to nějaké pomotané, když nevíš kolik ti je :D

Už jsem se v tom moc stratil a dal jsem lepší řešení :D
Rosta
Citace
TypeK_ napsal:

Citace
Rosta napsal:

Citace

Už jsem se v tom moc stratil a dal jsem lepší řešení :D

Jak se můžeš ztratit ve svém datu narození? :D :D :D Ale dělej jak myslíš.
Nosferatu
Citace
TypeK_ napsal:

Citace
Nosferatu napsal:

No.. topic jsem psal ve 01:03. Mám nárok na chyby :D. Žádné divadlo nehraji a myslím si, že ty taky nemáš vše perfektně (y). Ale jinak díky :D

To rozhodně nemám o tom žádná, chyba se najde vždy, ale splést se v datumu narození ? Nevím, tohle bych věděl i kdybych to musel někomu říkat i ve 2 ráno. Smile
Neříkám že nemáš nárok na chyby, ale v datumu ?
Každopádně hlavně jak už v tom máš jasno kolik ti to vlastně je roků. :D
Měj se s pozdravem Nosfe. Hi
TypeK_
Citace
Nosferatu napsal:

Citace
TypeK_ napsal:

Citace
Nosferatu napsal:

To rozhodně nemám o tom žádná, chyba se najde vždy, ale splést se v datumu narození ? Nevím, tohle bych věděl i kdybych to musel někomu říkat i ve 2 ráno. Smile
Neříkám že nemáš nárok na chyby, ale v datumu ?
Každopádně hlavně jak už v tom máš jasno kolik ti to vlastně je roků. :D
Měj se s pozdravem Nosfe. Hi

Nemám nejlepší pamět o tom, kdy jsem se narodil.. mám to napsané někde na lístečku :D
Nosferatu
Ok ok :D Tak hlavně si ten lísteček příště dej někam kde ho rychle najdeš nebo na to někdy dojedeš. :D :D :DNemůžu
Provo
Jako hráče tě bohužel neznám, ale vizitku máš pěkně zpracovanou a doufám, že se poznáme při jakékoliv příležitosti.
TypeK_
Citace
Paladino napsal:

Jako hráče tě bohužel neznám, ale vizitku máš pěkně zpracovanou a doufám, že se poznáme při jakékoliv příležitosti.

Také doufám Smile
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů