Informácie o serveri
Čítať tému
|
kachlicka Konec 12.4 21:47
|
|
| kachlYcka |
Pridané 12.02.2016 20:27
|
![]() Príspevkov: 264
Založený: 27.11.15
|
$Serverové informace$ Váš nick na serveru:kachlickaa Odehrané hodiny na serveru:461 Váš bankovní obnos:8.ooo.ooo Nasbíráno marihuany:1 gram Vlastním dům číslo:Nevlastním ![]() Vlastním hotel číslo: Nevlastním ![]() Momentálně jsem šéfem/členem gangu: No šéfem gangu Hells Angels, ID: 85 Můj oblíbený administrátor: Salamoun, Fifa, BTears, Janci, stinG_ Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /gangrace Můj nejoblíbenější event serveru: RALLY, DM MUSEUM Má nejoblíbenější akce od administrátorů: HITMAN Mé oblíbené vozidlo:[color=#cc0000]Turismo, NRG-500[/color] Má oblíbená práce na serveru: Pilot, řidič kamiónů, prostitutka. Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 4 $ Vaše webové informace$ Váš nick na webu:kachlYcka Vloženo komentářů:1 Vloženo příspěvků ve fóru:86 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry:DODÁM Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas:DODÁM Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat:http://superparba.eu/viewpage.php?pag...age_id=741 $Vaše osobní stránka$ Jméno:Jiří Příjmení: Nééé, Kachlička ![]() Datum narození:30.12.2000 Věk:15 Kontakty:Skype: jirka.kachel22 Kraj: Moravskoslezský kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek:Hodně, nedá se to spočítat ![]() Stav: Svobodný ![]() Zaměstnání: Student *MIMCO* Vzdělání:Základní Jazyky: Čeština, angličtina, němčina ![]() Děti: Nechci mít, další blbečkové na světě ee ![]() Kde bydlím: V domě *JSEM FAKT NAŠTVANÝ* PS.: Nechápu jak tu někdo mohl dát jako možnost "Na ulici" ![]() S kým bydlím: S rodiči Sexuální orientace:Heterosexuál Poznámka: Rád volám do Evropy2 a štvu tím DominDo $Informace Vaší povahy$ Typologie osobnosti: cholerik Pohled na svět: Optimista . Moje povaha: klidná $ Informace o Vaší postavě$ Výška: 173cm Hmotnost: 65kg Postava: Štíhlá Barva očí: Modroočko ![]() Barva vlasů: Černýýý Brýle: Nosím jen ve škole ![]() Na těle mám:Oblečení ![]() Vousy:Rostou teprve ![]() Fotografie:Dodám později. $Závislosti$ Kouření: Nikdy !!! A Vůbec mě to nebere. Alkohol: Nikdy !!! A Vůbec mě to nebere. Sex: Jak kdy. ![]() Závislosti: Auta, chatování, dobré jídlo, Skype, internet. kamarádi, superparba.eu, pc, hry, sex, televize. $Vaše zájmy a co máte doma$ Sport:Hrával jsem fotbal Literatura:Nezájem Zvíře:Křeček $Můj styl$ Moje webová stránka: Životní cíl:Programátor Co nesnáším:Školu Co miluji:Holky Oblíbená muzika:Pitbull, Kabáti Oblíbené jídlo:Kuře na paprice Oblíbené pití:Kofola *NAPIVU* Oblíbený film:Všechny kde učínkují: Terrence hill a Bud Spencer Oblíbená kniha:Nečtu Oblíbená barva:Zelená, tyrkisová, černá, bílá Upravil kachlYcka dňa 12.04.2017 21:59 |
|
|
|
| Mike |
Pridané 16.02.2016 14:24
|
![]() Príspevkov: 76
Založený: 25.02.15
|
cs,vizitku máš jak já,akorát ty nadpisy.Jinak hráč vpoho,a dej 50mg. |
|
|
|
| MegaBite |
Pridané 16.02.2016 19:13
|
![]() Príspevkov: 2508
Založený: 08.08.15
|
Vizitka taková normální a ty nadpisy dej větší a víc výrazný. Jako hráč všem nadáváš a provokuješ. Na mě si teda neudělal dobrý dojem. PS: nemůže ti být 15 let, to ti bude až 30. 12. 2016 jak tu píšeš, takže buď si se přepsal, si blázen a nevíš kolik ti je a nebo neumíš matiku. Doufám že to první
|
|
|
|
| kachlYcka |
Pridané 18.02.2016 14:49
|
![]() Príspevkov: 264
Založený: 27.11.15
|
Ty jo fakt a to jsem jí pořádně kontroloval, ne, přepsal jsem se ![]() Díky. |
|