Informace o serveru
Číst diskuzi
Kikush
|
|
JamesBonG |
Přidané 01.06.2016 21:19
|
![]() ![]() Příspěvků: 521
Založený: 10.03.15
|
Pěkná vizitka kikush ![]() ![]() |
|
|
Zrušený účet |
Přidané 04.06.2016 22:26
|
![]() ![]() Příspěvků:
Založený: 01.01.70
|
Citace JamesBonG_ napsal: Děkuji ti za pochvalu vizitky, taky že mi to trvalo 3 hodiny, než jsem to všechno sepsala. ![]() K tomu, jestli se dá semnou dobře pokecat ti řeknu jedno... já si nepamatuji, že by jsme si my dva někdy psali/povídali. ![]() ![]() ![]() |
|
|
gummy |
Přidané 20.07.2016 23:10
|
![]() ![]() Příspěvků: 292
Založený: 21.09.14
|
Cau Kikush, vypadas jako rozumna divka. Pouze tak vypadas, nevim jaka opravdu jsi. Na vizitce sis dala věru záležet a aplikovala si tak prvky, které jsem u nikoho zatím ještě neviděl. Klobouk dolů, smekám ![]() I přes to že máš velkou bradu se s tebou snažím vycházet. Mé předpovědi cos měla k jídlu jsou přesné. Vím, že mě chceš jen vyvést z míry, že se mýlím. Celých 2000 hodin, co tvrdnu u tehle hry se snažím jen o jedno. A to dostat se do tvého friendlistu. To se mi nezdařilo. Proto bylo mé snažení marné a můj život ztrácí smysl. Jinak měj pěkný den. A užívej prázdnin. (: Tvůj Gummy. |
|
|
Zrušený účet |
Přidané 21.07.2016 18:02
|
![]() ![]() Příspěvků:
|
Čau šprcgumo, podle některých vypadám jako p*ča, podle některých lidí jsem fajn. Ono záleží s kým se mám bavit, pokud je to nějaký namachrovaný "gangsta", který si o sobě myslí, že sežral celý svět, tak je jasné, že na něj nebudu milá. Děkuji za pochvalu vizitky. Je mi líto, ale stále tě budu vyvádět z omylu, protože tvoje křišťálová koule nemluví pravdu. No jo no, měl by jsi se po 2000 odehraných hodinách zabít, protože to už nemá žádný smysl. ![]() Mě ty prázdniny ještě ani pořádně nezačaly. Budit se každé ráno ve 4 hodiny ráno a jít na brigádu je otrava. Jen víkendy mám volné, ale tak co, peníze jsou potřeba. ![]() ![]() Tvoje Kikush |
|
|
Fatalqo_ |
Přidané 21.07.2016 18:16
|
![]() ![]() Příspěvků: 820
Založený: 12.03.14
|
Ty ségro ![]() Vizitka fakt fajnova a hračka totéž. Ještě si pamatuji starou Kikush s KrowkySWK ![]() ![]() |
|
|
Dreamys |
Přidané 23.07.2016 13:28
|
![]() ![]() Příspěvků: 274
Založený: 28.08.14
|
Suprová vizitka i hráčka, dokáže pomoct a i si občas popsat ![]() ![]() |
|
|
Zrušený účet |
Přidané 24.07.2016 21:44
|
![]() ![]() Příspěvků:
|
Fatalqo, ty jsi chtěl někdy přijet jo ? ![]() ![]() daniku, díky ti. ![]() |
|
|
Logan_ |
Přidané 24.02.2017 12:05
|
![]() ![]() Příspěvků: 750
Založený: 05.01.13
|
Všetko okrem hip hopu? Asi s tebou neurobím rozhovor do novín. Vizitka je čistý West-Side štýl, za čo ti ďakujem, že nám robíš reklamu ![]() Každopádne ako hráčku ťa velmi nepoznám, ale chceš byť všade a to viem ![]() Držím palce v RL ![]() https://youtube.com/watch?v=1142Npp9oAQ Bye. |
|
|
Zrušený účet |
Přidané 24.02.2017 15:45
|
![]() ![]() Příspěvků:
|
Gr, nemá to být WSTL styl. To neznamená, že když mám ráda fialovou barvu, tak že mám hned ráda gang WSTL. ![]() No nevím jestli chci být všude, na serveru máme jinačí vtěrky nemyslíš ? ![]() I tak si mi nepomohl pochopit podstatu hip hopu, pořád je to pro mě sr*čka. ![]() Čau |
|
|
Szelby |
Přidané 24.02.2017 15:51
|
![]() ![]() Příspěvků: 1671
Založený: 11.04.15
|
Ahoj , dlouho jsem zvažoval jestli ti vizitku okomentovat a nakonec jsem se rozhodl že ti zde dám svůj bezvýznamný komentář. Jako hráčka jsi v pohodě , hodně reportuješ , pomáháš hráčům a to se v dnešní době na SP cenní. Měli jsme spolu nějaký rozepře , ale to tu vytahovat nebudu to jsme si vyřešili. Jen mě mrzí že si ostatním hráčům naletěla na falešné kecu typu " jedna bába povídala". Nic méně vizitka pěkná , na SP hraješ dlouho a v AT sis odvedla svojí práci a to nejen tam , ale i na helperovy. Nevím co ti zde víc napsat tak ať se ti daří v životě , hodně úspěchu a hlavně ať tě ještě nějakou dobu SP baví ![]() ![]() Szelbovsky
![]() |
|
|
Zrušený účet |
Přidané 24.02.2017 16:10
|
![]() ![]() Příspěvků:
|
Děkuji ti Szelby za tvůj bezvýznamný koment. ![]() Jinak co se týče toho, že naletím kecům každé "bábě" na SP, tak se mi nesmíš divit, když víc jak polovičce SP se nedá věřit a kord "gangsterům". Proto člověk ani neví, jestli to myslí ze srandy nebo ne a proto už jedná podrážděně, když o něm hráči kydají špínu. (herní věci neřeším, horší je to, když melou sr*čky o realném životu a přitom ví h*vno) Vím, mohla bych nad tím mávnout rukou a říct si, že jsou to nevychovaní spratci, kteří musí dosáhnout uspokojení aspoň na serveru, ale naco si nechat od nich sr*t na hlavu a mít tak znepříjemnou hru. Pokud píšu od věci, tak mi vysvětli, jak jsi to měl na mysli. ![]() To z mojí strany asi tak vše. Díky za komentář. ![]() |
|
|
Rosta |
Přidané 24.02.2017 22:14
|
![]() ![]() Příspěvků: 3128
Založený: 23.07.13
|
Ahoj Kikush, vizitka se mi líbí a tak nějak obsahuje vše "důležité" ![]() ![]() ![]() |
|
|
Zrušený účet |
Přidané 05.03.2017 22:12
|
![]() ![]() Příspěvků:
|
Ahoj Rosťo. Díky ti za komentář. Rozhodně to byly fajn časy v AT, které jsme zažili. ![]() PS: Ani jsem nevěděla, že tě tam mám. ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasů🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasů😍Líbí se mi vše!