Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Kikush
JamesBonG
Pěkná vizitka kikush Smile V pohodě hráčka dá se s tebou dobře pokecat Smile Ať se ti daří.
Zrušený účet
Citace
JamesBonG_ napsal:

Pěkná vizitka kikush Smile V pohodě hráčka dá se s tebou dobře pokecat Smile Ať se ti daří.

Děkuji ti za pochvalu vizitky, taky že mi to trvalo 3 hodiny, než jsem to všechno sepsala. :D
K tomu, jestli se dá semnou dobře pokecat ti řeknu jedno... já si nepamatuji, že by jsme si my dva někdy psali/povídali. :D Pokud jsem tě tímto urazila, tak se ti omlouvám, ale jak už znám hrozně moc těch lidí, tak zapomínám ty, kteří se mi jakkoliv nevryli do paměti. rofl Jinak tobě ať se taky daří. Smile
gummy
Cau Kikush,

vypadas jako rozumna divka. Pouze tak vypadas, nevim jaka opravdu jsi.
Na vizitce sis dala věru záležet a aplikovala si tak prvky, které jsem u nikoho zatím ještě neviděl. Klobouk dolů, smekám Hi.

I přes to že máš velkou bradu se s tebou snažím vycházet. Mé předpovědi cos měla k jídlu jsou přesné. Vím, že mě chceš jen vyvést z míry, že se mýlím.

Celých 2000 hodin, co tvrdnu u tehle hry se snažím jen o jedno. A to dostat se do tvého friendlistu. To se mi nezdařilo. Proto bylo mé snažení marné a můj život ztrácí smysl.

Jinak měj pěkný den. A užívej prázdnin. (:

Tvůj Gummy.
Zrušený účet
Čau šprcgumo,

podle některých vypadám jako p*ča, podle některých lidí jsem fajn. Ono záleží s kým se mám bavit, pokud je to nějaký namachrovaný "gangsta", který si o sobě myslí, že sežral celý svět, tak je jasné, že na něj nebudu milá.

Děkuji za pochvalu vizitky.

Je mi líto, ale stále tě budu vyvádět z omylu, protože tvoje křišťálová koule nemluví pravdu.

No jo no, měl by jsi se po 2000 odehraných hodinách zabít, protože to už nemá žádný smysl. :D

Mě ty prázdniny ještě ani pořádně nezačaly. Budit se každé ráno ve 4 hodiny ráno a jít na brigádu je otrava. Jen víkendy mám volné, ale tak co, peníze jsou potřeba. :D Ty si taky jinak užívej prázdniny. Smile

Tvoje Kikush
Fatalqo_
Ty ségro :D
Vizitka fakt fajnova a hračka totéž. Ještě si pamatuji starou Kikush s KrowkySWK :D skvělá dvojka a taky novináři sf... Vidím že jsem i v nezapomenutelných. Opravdu díky a je škoda že jsme nemluvili. Ještě vím jak jsem chtěl přijet za tebou a to bylo dost dávno... Prostě jsem tě chtěl poznat lépe. Smile doufám že si ještě nápišem. S pozdravem [F]atalicenqo
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=17714
Dreamys
Suprová vizitka i hráčka, dokáže pomoct a i si občas popsat :D GL v reálu i ve virtuálu :D
Zrušený účet
Fatalqo, ty jsi chtěl někdy přijet jo ? :D Tak to si už nepamatuji. Já si tě pamatuji jen od podzimu roku 2014, kdy jsem měla firmu Gynecology LS a ty jsi v ní byl. Dřív si tě tedy nepamatuji. :D

daniku, díky ti. Smile
Logan_
Všetko okrem hip hopu?

Asi s tebou neurobím rozhovor do novín.

Vizitka je čistý West-Side štýl, za čo ti ďakujem, že nám robíš reklamu Pivo

Každopádne ako hráčku ťa velmi nepoznám, ale chceš byť všade a to viem :D

Držím palce v RL Bezdomovec a dávam ti sem jednu pesníčku, aby si pochopila, že hip hop je cesta:

https://youtube.com/watch?v=1142Npp9oAQ

Bye.
Zrušený účet
Gr, nemá to být WSTL styl. To neznamená, že když mám ráda fialovou barvu, tak že mám hned ráda gang WSTL. :D
No nevím jestli chci být všude, na serveru máme jinačí vtěrky nemyslíš ? :D
I tak si mi nepomohl pochopit podstatu hip hopu, pořád je to pro mě sr*čka. :D

Čau
Szelby
Ahoj , dlouho jsem zvažoval jestli ti vizitku okomentovat a nakonec jsem se rozhodl že ti zde dám svůj bezvýznamný komentář. Jako hráčka jsi v pohodě , hodně reportuješ , pomáháš hráčům a to se v dnešní době na SP cenní. Měli jsme spolu nějaký rozepře , ale to tu vytahovat nebudu to jsme si vyřešili. Jen mě mrzí že si ostatním hráčům naletěla na falešné kecu typu " jedna bába povídala". Nic méně vizitka pěkná , na SP hraješ dlouho a v AT sis odvedla svojí práci a to nejen tam , ale i na helperovy. Nevím co ti zde víc napsat tak ať se ti daří v životě , hodně úspěchu a hlavně ať tě ještě nějakou dobu SP baví :D Hi
Szelbovsky Cool
Zrušený účet
Děkuji ti Szelby za tvůj bezvýznamný koment. :D
Jinak co se týče toho, že naletím kecům každé "bábě" na SP, tak se mi nesmíš divit, když víc jak polovičce SP se nedá věřit a kord "gangsterům". Proto člověk ani neví, jestli to myslí ze srandy nebo ne a proto už jedná podrážděně, když o něm hráči kydají špínu. (herní věci neřeším, horší je to, když melou sr*čky o realném životu a přitom ví h*vno) Vím, mohla bych nad tím mávnout rukou a říct si, že jsou to nevychovaní spratci, kteří musí dosáhnout uspokojení aspoň na serveru, ale naco si nechat od nich sr*t na hlavu a mít tak znepříjemnou hru.
Pokud píšu od věci, tak mi vysvětli, jak jsi to měl na mysli. :D

To z mojí strany asi tak vše. Díky za komentář. rofl
Rosta
Ahoj Kikush, vizitka se mi líbí a tak nějak obsahuje vše "důležité" :D Jsi fajn baba, nezkazíš žádnou srandu a to je fajn. Smile Na serveru působíš už delší dobu a víš co a jak, takže se není třeba stresovat. Jsem rád, že jsem s tebou a dalšími super "kolegy" mohl adminovat, dobré časy to byly. *Zatancujem* V neposlední řadě díky za označení ve vizitce, přeji mnoho úspěchů v životě... Smile
Zrušený účet
Ahoj Rosťo. Díky ti za komentář. Rozhodně to byly fajn časy v AT, které jsme zažili. Smile

PS: Ani jsem nevěděla, že tě tam mám. rofl
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů