Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitka - MultiCz
|
|
MultiCz |
Přidané 13.06.2016 12:57
|
![]() ![]() Příspěvků: 25
Založený: 04.06.16
|
![]() Váš nick na serveru:MultiCz Odehrané hodiny na serveru: 500+ Váš bankovní obnos: +30mg $ Nasbíráno marihuany: +200g Vlastním dům číslo: 75 v LS Vlastním hotel číslo: nepotřebuji Momentálně jsem šéfem/členem gangu:Furt je měním Můj oblíbený administrátor: Atomas Melmem Fifa Kurkuma Můj nejoblíbenější příkaz serveru:/mute,/piss Můj nejoblíbenější event serveru:DM Má nejoblíbenější akce od administrátorů:Race po SA ,Auto smrti Mé oblíbené vozidlo:Sultan,Infernus Má oblíbená práce na serveru: Yakuza (7k+ bodu ![]() Ruská Mafia (2k+ bodu) Terorista (2k+ bodu) Kamioňák (1k+ bodu) Zdravotník (800b+ bodu) Ohodnoťte známkou práci administračního týmu:2+ ![]() Váš nick na webu:MultiCz Vloženo komentářů:Hodně Vloženo příspěvků ve fóru: Hodně Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat:Všechny jsou dobrý Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: ![]() Jméno:Jaroslav Příjmení:------ Datum narození:20.8.2001 Věk:15 Kontakty: nemám Kraj: Pardubický kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek:hodně Stav: Svobodný Zaměstnání:Student Vzdělání: Zatím Základní, Jazyky: ![]() (Jsem čech ale mám špatnou gramatiku) ![]() ![]() (2x lepší než moje Angličtina) ![]() (Domluvím se) Kde bydlím: v pronájmu S kým bydlím: S rodiči Sexuální orientace: Heterosexuál*VZDAVAMSE* Moje Pohava Typologie osobnosti: sangvinik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, diplomatická, charakterní, klidná,pozitivní, sebevědomá, upřímná,veselá, Informace o postavě Výška: +170cm Hmotnost: 73kg Postava: Hubená, Barva očí:Modré Barva vlasů: tmavý blond: Brýle: Nosím na dalku Na těle mám: nic nemám Vousy: jako dětská prdílka Fotografie: ![]() ![]() ![]() Kouření: ne Alkohol: s Mírou Sex: Jak kdy Závislosti: dobré jídlo, ICQ/Skype, internet. kamarádi, superparba.eu Zájmy Zájmy:SP,Vaření,Hry Sport:Tenis,Běh Literatura:Nečtu Hudba:Techno,Dupstep,Rock,Reggae, Zvíře:Pes,Medojed ![]() Moje motto:Karma si tě vždy najde bezohledu na peníze/oblíbenost Moje webová stránka: nemám Životní cíl: Dostudovat,Vydělavát velký peníze Co nesnáším: Velké Ego,Léčo Co miluji: SuperPařbu,Pocit vítězství Oblíbená muzika: nemám Oblíbené jídlo: Steak Oblíbené pití:Fanta,Cola,Vodka(nejsem alkocholik*PEPSI*) Oblíbený film: Deadpool,Scary Movie 2 Oblíbená kniha: Harry Potter,7000dní na Sibiři Oblíbené oblečení: Smoking Oblíbená barva: Černá,zelená,Fialová ![]() Dr.smrt.cz>Nejlepší Kamoš _Jesus_>Můj Ježíš [B]rambora>Kamoš Assassinecek>Kamoš Popik>Kamoš Dubbi>Kamoš _LucQa_>Šefík Fízlu Melmen>Šefík Yakuzy Kurkuma>Šefík Helperu ATomas>Šefík Serveru A další... A chci vás poprosit když najdete chybu např.gramatice napiště do Komentu take pište co mužu zlepšit na vizitce Děkuji za přečtení Upravil/a MultiCz dne 04.08.2016 15:47 |
|
|
Primer |
Přidané 13.06.2016 14:25
|
![]() ![]() Příspěvků: 423
Založený: 25.10.15
|
Vizitka taká jednoduchšia na tých nadpisoch si mohol trocha zapracovať ale to nevadí,hlavné sú informácie a tie tam máš....Nick vidím prvý krát...Nech sa ti darí vo virtuálnom aj reálnom živote... |
|
|
petrys |
Přidané 13.06.2016 14:28
|
![]() ![]() Příspěvků: 392
Založený: 26.02.16
|
Nadpisy jak hovno, to radsi zadne nepouzivej.
</3 |
|
|
MultiCz |
Přidané 19.06.2016 11:48
|
|
Citace petrys napsal: Děkuji za názor ![]() |
|
|
MultiCz |
Přidané 19.06.2016 11:50
|
|
Citace _Prdonn_ napsal: Děkuji ti za názor ať se ti také daří ![]() |
|
|
gummy |
Přidané 19.06.2016 12:07
|
![]() ![]() Příspěvků: 292
Založený: 21.09.14
|
Dobre barevne slazena vizitka, moc te sice neznam, ale at se ti dari. btw. mas lxs gif v popisku. ![]() |
|
|
MultiCz |
Přidané 19.06.2016 19:52
|
|
Citace Gummy_Shock napsal: Děkuji a ano ten gif je taky lxs ![]() |
|
|
Assassinecek |
Přidané 21.06.2016 22:51
|
![]() ![]() Příspěvků: 11
Založený: 11.03.16
|
ďakujem za označenie vizitka dobre spracovana na servery fajn hráč spoločne obsádzanie musí byť častejšie nech sa ti darí v realnom živote ale aj v tom hernom.Z pozdravom Assasinecek |
|
|
MultiCz |
Přidané 04.07.2016 18:31
|
|
Citace Assassinecek napsal: Jj díky škoda že už nejsem Yakuza ale díky za pochvalu vizitky Tobě taky hodně štěstí ve hře i realném životě z pozdravem Multivitamín |
|
|
drsmrtcz |
Přidané 23.07.2016 21:37
|
![]() ![]() Příspěvků: 11
Založený: 29.05.16
|
Zdarec Multiášku pěkná vizitka. Vím že sme spolu hodně prožili na sp si můj nej bro ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasů🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasů😍Líbí se mi vše!