Informácie o serveri
Čítať tému
|
Vizitka - maxim92
|
|
| maxim8292 |
Pridané 06.09.2016 00:07
|
![]() Príspevkov: 91
Založený: 01.02.16
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: maxim92 Odehrané hodiny na serveru: 1010h Váš bankovní obnos: Nemám nic ![]() Nasbíráno marihuany: Nefetuju. Vlastním dům číslo: V LV Sever. Vlastním hotel číslo: Nevím. Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Žádného. Můj oblíbený administrátor: HrBeeeC, Salamoun, ATomas, Fifa, ANTIVITUS, Ev3ry, prostě všechny. ![]() Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /admins Můj nejoblíbenější event serveru: /e bridge Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Parkour, SkyRace, atd.. Mé oblíbené vozidlo: Cheetah Má oblíbená práce na serveru: Právník, Novinář. Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 1 Vaše webové informace Váš nick na webu: maxim8292 Vloženo komentářů: 2 Vloženo příspěvků ve fóru: 2 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Nevím mám jích hodně. Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: https://youtube.com/watch?v=yeJlDP4eszc Vaše osobní stránka Jméno: Otik Příjmení: Neřeknu. Datum narození: 4.12.2002 Věk: bude mi 14let :-) Kontakty: Skype: maxim.922 Kraj: Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Hodně. Stav: Svobodný Zaměstnání: Student Vzdělání: Nemám. Jazyky: Čeština,Angličtina. Děti: Jo ale bude mi teprve 14let a ještě mám celí žibot před sebou. :-) Kde bydlím: v domě. S kým bydlím: s rodiči. Sexuální orientace: xD Poznámka: ˇˇSPJENEJLEPŠÁˇˇ Informace Vaší povahy Povaha: Melancholik Pohled na svět: Na hovno. Otevřenost: maxim92 Moje povaha: klidná. Informace o Vaší postavě Výška: 164 Hmotnost: 48 Postava: Normální. Barva očí: Modrá Barva vlasů: Černá. Brýle: Nemám. Na těle mám: Nic nemám. Vousy: Nemám. Fotografie (ukažte se nám): Ne ![]() Závislosti Kouření: Ne Alkohol: Ne Sex: Ne Závislosti: SuperPařba.eu Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Bejt někdy Helper, Organizátor akcí na SP :/ ![]() Sport: Rybaření. Literatura: Nic ![]() Hudba: Tekno, DnB, DubStep, Techno, atd... ![]() Zvíře: Psi. Můj styl Moje motto: Nic Moje webová stránka: Nic Životní cíl: Jak jsem vám říkal bejt Helper, rganizátor akcí na SP ![]() Co nesnáším: Sluníčko ![]() Co miluji: SuperPařbu Oblíbená muzika: Tekno, DnB, Techno, DubStep, atd... ![]() Oblíbené jídlo: Noky Oblíbené pití: Kola Oblíbený film: Prci Prci Prcičky.... ![]() Oblíbená kniha: Nic. Oblíbené oblečení: Tričko ![]() Oblíbená barva: Černá. |
|
|
|
| Baddy |
Pridané 06.09.2016 07:45
|
![]() Príspevkov: 166
Založený: 03.02.16
|
Vizitka celkem taková suchá. Trocha barev neuškodí
|
|