Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Připojit se na server

Číst diskuzi

Provo
Zdravím,

chtěl bych Vás jako komunitu a grafiky požádat zda by mi byl někdo ochotný udělat avatar.
Obrázek lev v jakékoliv grafické úpravě záleží na vás pod lva nick Paladino dle vašeho výběru.
Jelikož nemám dost finančních prostředků na serveru nemohu Vás odměnit, ale jsem si jist, že se najde zde někdo kdo to udělá ze své dobré vůle a volného času.

S pozdravem Paladino
zorys
img.tpx.cz/uploads/Paladinoavataris.png
https://img.tpx.cz/uploads/Paladinoav...ataris.png
Kdyby tě zajímalo, z jakého obrázku jsem to dělal a celkově to upravil, tak click

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
Provo
Vypadá to zajímavě :O :O
zorys
Citace
Llyon napsal:

Jsem dosti rád, že ti to i zajímavé připadá, protože to mělo být něco originálnější než to, co tu vídávám za grafiku od těch, narozdíl od většiny jsem se snažil udělat něco víc, než pouze snížit viditelnost a dát rámeček, tady je ta grafika furt stejná a nic se nemění, protože grafici se neumějí posunout dopředu.

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
SmouKy_
Citace
zorokus2 napsal:

Citace
Llyon napsal:

Jsem dosti rád, že ti to i zajímavé připadá, protože to mělo být něco originálnější než to, co tu vídávám za grafiku od těch, narozdíl od většiny jsem se snažil udělat něco víc, než pouze snížit viditelnost a dát rámeček, tady je ta grafika furt stejná a nic se nemění, protože grafici se neumějí posunout dopředu.

Tak ty jsi prozměnu změnil barvu, dal jsi překrýt text a hodil tam texturu, to pak výjde nastejně, akorát tohle vypadá hůř :D
Geroj
[icq][/icq]
Citace
zorokus2 napsal:

Citace
Llyon napsal:

Asi tak, ten original vypadal pekne a on tam drbne tie pripečené škaredé farby a nazve do krokom vpred, krokom kam? do psej matere jedine... :D zorokus, fakt nemáš právo hodnotiť tu grafikov keď sám plodíš to čo priemerný SP grafik.

offtopic alert..
zorys
Citace
Geroj napsal:

[icq][/icq]
Citace
zorokus2 napsal:

Citace
Llyon napsal:

Asi tak, ten original vypadal pekne a on tam drbne tie pripečené škaredé farby a nazve do krokom vpred, krokom kam? do psej matere jedine... :D zorokus, fakt nemáš právo hodnotiť tu grafikov keď sám plodíš to čo priemerný SP grafik.

offtopic alert..

Co průměrný? a ty se považuješ za nadprůměrného, stačí mi to, co tu vy plácáte, jde vidět, že fakt jste o dost dole, když vidíte v tom jen upravenou barvu (clap)

i.imgur.com/WHTT459.gif

fIoW
Radši budu dole, než plodit to co ty.
Tady máš nějakej trash co jsem dělal dvě sekundy.
img.tpx.cz/uploads/paladinoavatarrbymak3g.png
https://img.tpx.cz/uploads/paladinoav...ymak3g.png
img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
Provo
Vypadá to velmi pekně, na klasiku dá skoro každý, počkám ještě zda mi někdo ukáže svůj výtvor. :D
zorys
Aby jsme se vyhnuli omylů, nemyslel jsem to tak, že děláte všichni na nic grafiku, většina z vaší grafika se mi doopravdy líbí, spíše jsem myslel, že to dělá většina grafiků doopravdy repetitvně a víceméně nic nového jsem tu pro nějakou dobu neviděl, samozřejmě se dokážete posunout vpřed, neříkám, že jste neschopní nebo tak, ani nechci svou grafiku nad tou vaší povyšovat, protože se držím toho, že někdy i v jednoduchosti je krása, grafika je umění, nikoliv něco co se udělá za 2 sekundy, právě proto se chci vyhnout takovým omylům.
Většina grafiky co tu grafici dělají se mi líbí, nebylo to myšleno jako přímý útok a spíš vyjádření toho, že to je už fakt repetetivní a vykrádáte se tu navzájem.
//Ještě něco zkusím vyplácat teda z té grafiky bez toho, aniž bych použil nějaké přeplacané barvy, abych ukázal, že doopravdy i v jednoduchosti ta krása je.

i.imgur.com/WHTT459.gif

Provo
Je sice pěkné, že se tu zde ohromně bavíte, ale rád bych viděl jiné výtvory než jen 2 :D
Rosta
img.tpx.cz/uploads/paladinoavatar1.png

img.tpx.cz/uploads/paladinoavatar2byROSTA.png

img.tpx.cz/uploads/paladinoavatar3.png

Upravil/a Rosta dne 13.09.2016 21:04
zorys
img.tpx.cz/uploads/Paladinoavataris2.png
Tady máš něco, co je o něco lehčí a možná i hezčí z důvodu toho, že je vše krásně čitatelné.

i.imgur.com/WHTT459.gif

Provo
Pěkné výtvory, ty už za něco stojí.

//EDIT

Prosím Lock!
Upravil/a Provo dne 18.09.2016 10:09
Reggie_
lock.
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázana.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
Přejít na fórum:
Anketa