Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Hrb k 17.12.2016
HrBeeeC
Jo dik kamo, tak snažim se viď co to jde. :D
Editek menší Smile
ProQuarCz1
No hrbe Smile krásná vyzitka my se známe už déle myslím ze serveru Smile dost jsem ti psal hodně jsi mi pomáhal a toho si moc cením. Výborný hráč a hlavně administrátor Smile doufám že se jednou dostanu mezi tebe a ostatní AT Smile
Zldk
vyzitka :DDD
ujde, jako hrac si dobrej
Baseball
Bylo mi ctí s Tebou spolupracovat, jak na ztrátách tak normálně na serveru.

Děkuji!

Přesouvám zpět mezí hráče.
Pandy
Dalši skvělý admin down Pláču
Koukám, že stará Elita jde pryč .. Ach jo Hřebečku, byl jsi u mě dobrým Adminem a to když já napíšu, že je někdo dobrým adminem je u mě celkem zázrak.

Pomohl jsi mi když jsem potřebovala a neměl jsi 1000 Keců okolo, ale přišels a pomohl.

Hodně štěstí v životě, každá hra jednou končí ;)
HrBeeeC
No to abych to poupravil všechno, aktivita půjde nahoru, odebrání práv je jako bych se podruhé narodil :D.
Dík wery, base Smile
Provo
Bylo mi s stebou ctí doufám, že se setkáme někdy v reálu!! Smile Byl jsi super kolegou, ale kámoš budeš napořád!! Smile Díky za vše.
Geroj
škoda ťa kámo, bol si jeden z tých lepších v AT
saftySR
Škoda ťa že už niesi v at, fakt si bol dobrý admin. Bol si jeden z tích adminov ktorí videli ribickovanie v praxi :D a vela šťastia do budúcnosti.
Szelby
Super kolega v AT, škoda tě i když jsem pevně věřil v novu zrození Smile

Ať se ti daří v životě a splníš si své cíle, na serveru si s tebou rád napíšu Smile
Szelbovsky Cool
MaTy
Hrnečku můj. Jsem rád, že už nejsi v AT. Neber to zle :D ale chtěl jsem tě vidět na serveru už. :D Jsi pro mě též 1 z topky administrátorů bývalých. Ať se daří v lolku aj GTA :D jsi šéfis a lovuju tě taxikáři Pusa
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu