Informace o serveru
Číst diskuzi
|
LukynnCZE
|
|
| lukynncze |
Přidané 19.12.2016 13:34
|
![]() Příspěvků: 6
Založený: 04.11.16
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: LukynnCZE Odehrané hodiny na serveru: 20+ (v minulosti 200+) Váš bankovní obnos: cosi tam je ![]() Vlastním dům číslo: 0 Můj oblíbený administrátor: Johny,Elda Můj nejoblíbenější příkaz serveru: neustále /info ![]() Mé oblíbené vozidlo:DUNE,Infernus,TuG,Blista Má oblíbená práce na serveru: Záchranář, Dr., MuDr. Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 1 Vaše osobní stránka Jméno: Lukyn Příjmení: xXx Datum narození: 11/1994 Věk: 27 Kraj: Zlínský Zaměstnání : Dealer/Prodejce značky Husqvarna Vzdělání : Střední - vyučen (Autoelektrika) Jazyky: Čeština, angličtina (spíše technická) Děti: nemám Sexuální orientace : Heterosexuál Informace Vaší povahy Typologie osobnosti: Flegmatik těžce ![]() Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Informace o Vaší postavě Výška: 175cm Hmotnost: 98kg Barva očí: Modré Barva vlasů: Blond ale stříhám na 1mm ![]() Brýle: potřebuju nosit ale nenosím, nezvyknu si ![]() Závislosti Kouření: ANO Alkohol: 1x za rok ![]() Závislosti: - Mercedes-Benz W202 Esprit Selection - Opel Corsa B 1.5D Red/Black B) - PlayStation 4 Slim*Hraju* - Smoke WeeD EveryDay !! [/size]Upravil/a lukynncze dne 28.09.2022 14:18 --------->>> MUDr. LukynnCZE
--------->> Váš všestranný doktor a lékař |
|
|
|
| Piwik |
Přidané 19.12.2016 14:19
|
![]() Příspěvků: 40
Založený: 01.10.13
|
V pohodě týpek, hraje vždycky ráno
|
|
|
|
| mtr1 |
Přidané 19.12.2016 14:37
|
![]() Příspěvků: 127
Založený: 11.07.16
|
Čau hele nic protí tobě,žádnej hejt jenom na vizitku maš ještě čas. Spíše si ju udělej až to tu budeš znát a takový. |
|
|
|
| lukynncze |
Přidané 19.12.2016 15:40
|
![]() Příspěvků: 6
Založený: 04.11.16
|
No nevím proč bych si nemohl udělat vizitku hraju SA:MP už od roku 2008 a myslím že se orientuju dobře, a nepotřebuju rok na to abych si zvykl na tento mod, hrával jsem tu už kdysi dááávno a sám jsem vlastnil server nic méně to nejak nesouvisí s mojí vizitkou
--------->>> MUDr. LukynnCZE
--------->> Váš všestranný doktor a lékař |
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasůBudu sám, nemám nikoho.
12 HlasůBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasůNeslavím tento svátek.
17 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Poslední články
Uživatelé online
· Hosté online: 18

[/size]

hraju SA:MP už od roku 2008 a myslím že se orientuju dobře, a nepotřebuju rok na to abych si zvykl na tento mod, hrával jsem tu už kdysi dááávno
nic méně to nejak nesouvisí s mojí vizitkou