Informace o serveru
Číst diskuzi
LukynnCZE
|
|
lukynncze |
Přidané 19.12.2016 13:34
|
![]() ![]() Příspěvků: 6
Založený: 04.11.16
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: LukynnCZE Odehrané hodiny na serveru: 20+ (v minulosti 200+) Váš bankovní obnos: cosi tam je ![]() Vlastním dům číslo: 0 Můj oblíbený administrátor: Johny,Elda Můj nejoblíbenější příkaz serveru: neustále /info ![]() Mé oblíbené vozidlo:DUNE,Infernus,TuG,Blista Má oblíbená práce na serveru: Záchranář, Dr., MuDr. Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 1 Vaše osobní stránka Jméno: Lukyn Příjmení: xXx Datum narození: 11/1994 Věk: 27 Kraj: Zlínský Zaměstnání : Dealer/Prodejce značky Husqvarna Vzdělání : Střední - vyučen (Autoelektrika) Jazyky: Čeština, angličtina (spíše technická) Děti: nemám Sexuální orientace : Heterosexuál Informace Vaší povahy Typologie osobnosti: Flegmatik těžce ![]() Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Informace o Vaší postavě Výška: 175cm Hmotnost: 98kg Barva očí: Modré Barva vlasů: Blond ale stříhám na 1mm ![]() Brýle: potřebuju nosit ale nenosím, nezvyknu si ![]() Závislosti Kouření: ANO Alkohol: 1x za rok ![]() Závislosti: - Mercedes-Benz W202 Esprit Selection - Opel Corsa B 1.5D Red/Black B) - PlayStation 4 Slim*Hraju* - Smoke WeeD EveryDay !! ![]() Upravil/a lukynncze dne 28.09.2022 14:18 --------->>> MUDr. LukynnCZE
--------->> Váš všestranný doktor a lékař |
|
|
Piwik |
Přidané 19.12.2016 14:19
|
![]() ![]() Příspěvků: 40
Založený: 01.10.13
|
V pohodě týpek, hraje vždycky ráno ![]() |
|
|
mtr1 |
Přidané 19.12.2016 14:37
|
![]() ![]() Příspěvků: 127
Založený: 11.07.16
|
Čau hele nic protí tobě,žádnej hejt jenom na vizitku maš ještě čas. Spíše si ju udělej až to tu budeš znát a takový. |
|
|
lukynncze |
Přidané 19.12.2016 15:40
|
![]() ![]() Příspěvků: 6
Založený: 04.11.16
|
No nevím proč bych si nemohl udělat vizitku ![]() ![]() ![]() ![]() --------->>> MUDr. LukynnCZE
--------->> Váš všestranný doktor a lékař |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
4 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
3 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
2 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
3 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
1 Hlas🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
0 Hlasů🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům